Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je dobře, že všichni mlčí. Tohle je čistě věc samotného Zemana a jeho lékařů. Pokud nechce, aby se národ dozvěděl, co ho sužuje, tak se to musí respektovat.

1 9
možnosti
VB

Panu Bicerovi: v tak závažné chvíli, kdy je třeba činit oficiál. kroky (a nejen vůči vládě) z pozice Hradu, musí sněmovna i senát vědět zcela jasně - na jak dlouho se přerušuje výkon činnosti prezidenta, zda jde o únosnou dobu apod.

8 0
možnosti
RP

Hezky se k nemoci a jejím zveřejnění vyjádřil v neděli u Tománkové předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček. Spekulace budou na socialních sítích stále.

3 0
možnosti
JR

J67a67n 94R33á48ž

11. 10. 2021 13:35

Inteligentní človek k tomu, o čem nemá relevantní informace nevyjadřuje. Hlupák konspiruje.

8 8
možnosti
Foto

Jak píši Zbývá místo pro spekulace....vyjadřuji se i k tomu, že veřejnost není informována. To se mi opravdu nelíbí. Vám je to jedno?

10 2
možnosti
AM

A28d33a38m 10M79a40l24ý

11. 10. 2021 13:27

Babiš přišel za Zemanem s nadějí, že by se snad s jeho nevýhrou ve volbách ještě dalo něco dělat ... A Zeman? ... V Lánech našel jen hradní suitu, jak se hádají jestli Zemana v bezvědomí nechat v Lánech "odpočívat" nebo převést do nemocnice

12 2
možnosti
JK

Taky to na mě dělalo ten dojem, Babiš dorazil nadal jim do blbců a nařídil okamžitě volat sanitu. To by byl průšvih, kdyby vydechl naposled chvíli po jeho odchodu. Babiš ho ve svém zájmu zachránil.

7 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.