Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Asi jo a premiéra agentem StB. To jsme tedy dopadli...holt vůle lidu. :-/

5 2
možnosti
JN

No , nevím. Odvolávat se na lidi typu Kroupa , to je opravdu ubohost. Tedy vlastně nic co by zde na tomto blogu překvapilo. Autorovi se zjevně, pokud jde o prezidenta, dělá rudo před očima.

7 13
možnosti
Foto

Bible říká, nesuď, abys sám nebyl souzen. Rozumný člověk by sám usoudil, že než být takto vypadajícím prezidentem, tak je lepší dožít na chalupě na Vysočině.

12 0
možnosti
Foto

Bohužel máme! Prezidenta alkoholika, premiéra estébáka, to jsme to dopracovali...

12 1
možnosti
Foto

Kde jste sebrala, že byl Babiš estébákem? Jde o stoprocentní lež a za tu byste mohla být stejně nařčena, jako byl Babiš z podvodu kolem ČH a mohla byste být stejně jako on trestně stíhána.

8 18
možnosti
Foto

Pamatuj si, jak Zeman jezdil v rámci volební kampaně s autobusem. Kdykoliv byl televizní přenos z autobusu, vždy před Zemanem byla poloprázdná láhev Becherovky a na něm bylo vidět, že má naváto. Jak pak říkali ti, co s ním jezdili Zeman byl vždy pod parou a mluvili co se v autobusu vypilo lahví alkoholu. Pamatuji si, jak se Zeman vrátil ze zahraniční cesty a při vystupování bylo vidět, že je opilý Také to pak na Sodě parodovali jako " Návrat idiota " No pak jeho opilost u korunovačních klenotů

9 1
možnosti
Foto

Zeman je nepochybně alkoholik, to je axiom.

Spekulovat se dá, kdy u něj došlo k tragickému zlomu. On nikdy nebyl abstinent, ale v devadesátých to byla jen běžná konzumace. Při seřazení událostí se domnívám, že tím zlomem byla neúspěšná volba, po níž na Vysočině utápěl žal v alkoholu a připravoval pomstu. Po zvolení prezidentem své plány ihned uskutečňoval, pomstil se těm, kteří ho nevolili a přímo z něj čišela zapšklost, nenávist a obrovské uspojení vlastních ambicí a opojení mocí.

Podle mne není Džamila vůbec daleko od pravdy a projevy choroby (níže popsané) navozují úvahy o těžké devastaci jater, zřejmě obou laloků. Pokud to tak je, bude mít problém s povolební komunikací a veřejným vystoupením, protože ani sebelepší maskéři nedokážou přiznaky skrýt.

Moc bych mu přál uzdravení a to nejen tělesné, ale stejně tak i duševní, aby reálně posoudil situaci, upozadil své zájmy a včas abdikoval. Ale obávám se ....

22 1
možnosti
Foto

Vnímám to podobně.

2 0
možnosti
MV

I laik pozná ožralu. Tečka.

8 1
možnosti
DV

D56a95v17i85d 39V96l23k

8. 10. 2021 11:03

Přesně na komoru.

2 0
možnosti
Foto

Čím více se nad současným stavem našeho prezidenta Zemana zamýšlím, tím více mi naskakuje vzpomínka na Borise Jelcina...

11 1
možnosti
KR

Když už se tady narážíme do Havla viděli jste ho někdy otvírat korunovační klenoty totálně namol

3 3
možnosti
JK

Poslední vůle je pořádně celému Česku zatopit, to máte za ten kanál.

Chápete to také tak, že rozhodnout o osudu ČR v krizi má někdo, kdo není schopen střízlivého úsudku a jediné co ho možná pohání je pomsta.

Bůh nám pomáhej, možná už pomohl, jen nám to nechtějí říct.

8 0
možnosti
KH

"Máme prezidenta alkoholika ?"

Myslím si, že v naší zemi před i po revoluci nic neobvyklého ;-(:-P

2 6
možnosti
JK

Snažíte se asi moc, ale vy prezidentem nebudete. ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 4813
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal