Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J88i59ř87í 46B69o57č86e35k

7. 10. 2021 16:40

Live asi těžko. Ale prima bude muset sehnat skvělého střihače a výbornou maskerku

4 0
možnosti
OD

Tak mě napadá, jestli ta šaškárna s návštěvami v Lánech není už tím číslem estrády, která se tu hraje. Čtveráček pak jasným hlasem oznámí - Mocnář dnes přijal.....a novináři jsou u vytržení..

V pátek bude Zmrtvýchvstání, to stačí. Lid se zaraduje a poslechne pravdy sdělené

3 0
možnosti
Foto

Teda jste ještě nechutnější než já a to je co říct....

0 0
možnosti
OD

Všichni si pusťte na Netflix Apollo 13 ať vidíte, jak v Lánech připravují dědka na interview. Vzrušené kravaty na velíně, rázně kráčející kombinézy techniků, tučňácká chůze odborníků ve skafandrech, všichni se snaží dostat jednoho trubku do vzduchu... Cap Zeman, Lany Bay.

Ale on to bude spíše Bezos - bude to trvat chvilku a zanechá to falešný dojem, že šlo o něco kosmického.

2 0
možnosti
MV

Na Hradě se rozhodli, že live bude, ať to bude vypadat jakkoliv...

8 1
možnosti
Foto

V klidu, on Zeman bude pobledlej povadlej samá jaterní skvrna, ale to svoje si odemele, hlasivky mu snad při tom vypouštění výpotku nikdo nezabavil. Ostatně bude blábolit to samé co mele posledních 40 let, a to by zvládl i papoušek. Pro alkoholického dementa je takový úkol hračka, i vtípek prohodí, uvidíte. Budeme z něj mít dobrý dojem. Teda jestli jej do té doby nenaskladní do nemocnice s akutním jaterním selháním, to bychom si namísto keců live taky mohli poslechnout vkusnou mjúziku traúrnuju, jestli mi rozumíte.

6 1
možnosti
JK

Minule se před volbami lánská brána ani nestačila zavřít a teď ji brání Ovčáček svým mohutným tělem. Každý pohled by mohl nejjasnějšího ukousnout.;-)

3 0
možnosti
MB

Milošův obrazec se pomalu skládá. Chlapec sedí na hřbitově a dume v knihách. Je sám, společnost nepotřebuje - není sám, je osobitý. Pak se mu i snadno hledá. Všechno potřebné je tam - vlevo dole. Chlapec zásadně nesportuje. Směšné pohyby na hřišti? Lépe si ustavit hřiště vlastní. Tam se to hraje! No jo! Nepoznané pocity výsledků v kolektivu, výher i proher. Furt se vyhrávat nedá! Ale dá, praví chlapec. Já neprohrávám, pomstím se ...

Nejlepší kousek, páně Zemana? Super výstup v Klenotnici! Máme národní klenot. On není nemocen, pouze na játra. On je padlý i na hlavu. Diagnoza? Cirhóza ducha a rozpad osobnosti. Jó, souhlas. Je to dobrák od kosti ... :-)

15 1
možnosti

R^ Podle všech náznaků se Zeman skutečně úspěšně propil k cirhóze jater. Kdo četl knihu Jaroslava Kmenty "Rudý Zeman", tak se ani nediví. Náš současný prezident v době, kdy seděl v Lihovém domě, pil extraligu.

14 1
možnosti
Foto

Třeba má cihrosu z mononukleosy.... dováděl s mladinkejma holkama a to se mu vymstilo. Aby to zakryl, nechá starýho Klausa povědět cosi o pití.

0 0
možnosti
OD

Nečekal bych nic převratného. Dědek je sice fyzicky na huntě, ale mentálně je stále plně lucidní, takže to bude jako vždy - sebechvála, knížecí rady, pár urážek a nějaké to senzační prohlášení mimo mísu, které odvede pozornost lidu. Lze očekávat pokus o ovlivnění voleb na poslední chvíli nějakým verbálním šrapnelem, který se časem ukáže jako lež, ale svůj účel splní.

Dědek je dávno za horizontem zpětné vazby a jakékoliv odpovědnosti,, proto beru jeho veřejné výstupy jako "Faunovo velmi pozdní odpoledne"

https://www.youtube.com/watch?v=APSvVyAzqHI

11 0
možnosti
Foto

Mě už vlastně ani nezajímá co řekne. Chci jej jen vidět, slyšet. Faunovo VPO je moje oblíbená klasika..

1 0
možnosti
Foto

S trochou nadsázky by se dalo říci, že jednou bude historie prezidentství současného prezidenta definovat takto : V době legendárního mluvčího Jiřího Ovčáčka vykonával prezidentský úřad Miloš Zeman.

15 0
možnosti
Foto

Asi jste zapomněl na zdravotní trable našeho prvního prezidenta. Byly způsobeny podobným životním stylem a kupodivu nikomu nevadilo, když trávil opakovaně místo prezidentování v nemocnicích a následnou rekonvalescencí měsíce.

7 23
možnosti
Foto

Zdravím pane Bicero. Stejně tak bych mohl zapomenout na příjici Klementa. Nebo na tři po sobě jdoucí generální tajemníky CCCP. Ale o tom to snad v současné době není.

13 1
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.