Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jediná šance je přesvědčit mladíky 18-30 aby přišli k volbám. Jinak jim podplacení důchodci ukradnou svobodu pod zadkem.

Mám úctu ke stáří, ovšem na příkladu Zemana je jasně vidět, že existuje hranice za kterou by se měla přenechat politika pro lidi aktivní v práci a ve společenském dění. Staroušky je snadné jednorázově uplatit, jsou jak malé děti, těžko se jim vysvětluje, že bohatý stát je na holičkách nenechá a chudý a zadlužený stát je oholí možná víc než daňové poplatníky, pak jim něco pošle až zase před volbami. Kupní síla staroušků se propadá a oni jásají nad dárečkem, smutné.

0 0
možnosti
OU
PN

Tak Vám zřejmě vychází ANO.....trochu nečekané, ale pochopitelné :-)

0 0
možnosti
JK

Myslíte toho uřvaného lháře s koblihou, co pije francouzské víno a zaklekává nezákonně na firmy za neexistující úniky? Chápu vám to vyjde vždy stejně, no přít se s vámi fanatiky nemá cenu.

3 0
možnosti
VF

Ježíši ! No to je fakt úžasný !

4 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 33,03
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.