Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Ležel jsem, oči zavřené. Než jsem usnul. Nemyslím si, že formát Primy byl špatný. To v podstatě platí i o hovořících. Byli tam prostě lidé, kteří usilují. Nepochybné prvky zábavy tam byly :

Babiš dostal noty na Bartoše. Hle, zjevil se Rakušan! Klasika Babiše - Jsme Best. I s bílým křížkem na podpatku své Covidové boty. Jsme evropský drak - podpora postiženým obrovská ! Tak proč šly 2/3 výdajů na dárky voličům? Ptá se Lóra v triku. Naše vláda, nemá žádný korupční skandál! To vybudilo i veselí! Tak kdy došetříte zakázky nákupů - táže se Přísaha? Co s drahotou a inflací?í Fiala - Vy jste před 8 lety kradli ... !

Absolutně nejlepší přeřeknutí se pana Bureše - "Já šel do politiky kvůli korupci, protože to byl můj největší problém"! Každý si vybere - Hlasování diváků 1) Rakušan, 2) Fiala a 3) Babiš. Hnutí ANO je k poražení. Kluci jsou si vědomi. Očekávejme cokoliv, dárky. Havlíček již reaguje - Drahota energií? Vydáme dotované bónusy do rodin. No dobře.- Kdo bude přikládat do kamen, splachovat WC? Hnutí ANO, aby se tam neocitlo samo ? :-)

12 4
možnosti
LH

Pokud se pořád jmenuje hledané premiéra a přijde tam Rakušan, tak kdo za ty dvě strany je kandidát na premiéra... :-P

5 2
možnosti
PB

Koukám, že váš blekota vybuchl v debatě jako Vrbětice, tak jste musel přispěchat s popliváním celého projektu.

14 7
možnosti
JD

Blekota něco blekotal o zabaveném zlatu, které neexistuje a o soudech, které POKRAČUJÍ!!!

2 1
možnosti
Foto

Neztotožňuji se plně s hodnocením, že šlo o "silvestrovskou zábavu", byť chápu jistou nadsázku takového označení. Přes některé drsné vtipy (např. když premiér Babiš tvrdil, že hnutí ANO nemělo za celou dobu jedinou korupční aféru) to byla pro mě spíše truchlohra, protože se hraje o budoucnost naší země, která zjevně neprosperuje (i když A.Babiš tvrdil opak s odkazem na článek ve Financial Times)......

Pro mě osobně měla televizní debata smysl alespoň tím, že jsem si potvrdil, koho určitě volit nebudu.

13 1
možnosti
JK

Prima z toho vytěžila sledovanost a prodala hafo drahých reklam. Celkově Babiš zase ukázal, že rovná debata není jeho parketa a že současná opozice má v rámci těch dvou koalic podrobně dojednán jednotný názor na všechny důležité otázky. Každopádně budou všem předvolební kecy k prdu, pokud nemají zázračný nástroj jak zachránit naši ekonomiku. Pokud bude Babiš pokračovat tak jsme v kýblu tutově, ony dvě koalice jsou jistá šance a ostatní jsou tragédie. Aspoň tak na mě zapůsobila ona debata.

13 5
možnosti
Foto

J87i92r35i 78C40i85z

26. 9. 2021 23:02

Vystihl jste to přesně pane Kamm. Díval jsem se na tenis z Bostonu a taky na film na Cool. V době reklamní pauzy jsem to asi na 5min přepnul na debatu mnoha rádoby premiérů. Zrovna přednášela nějaká ohnivá zrzavá kráska (jméno nevím) a rozesmála mě. Pak pokračoval majitel domu podobném Bajkonuru a vykřikoval, že musíme opustit EU, jinak skončíme na stromech. Klidně ať země EU opustí, nikdo ho zde snad násilím nedrží. Ještě začal kecat ten chlapec ze Stanu a to už bylo i na mě moc, přepnul jsem rychle na tenis. No, jestli politiku dělají takoví “yntelygenti”, tak docela chápu že můžeme max. montovat výfuky k autům, co vymyslí jiní.

6 0
možnosti
  • Počet článků 489
  • Celková karma 32,27
  • Průměrná čtenost 720x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik