Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Zrovna jsem ověřovala některá fakta u amerického CDC.gov: tzv. španělská chřipka, resp. pocházela i tehdy z Číny, podle odhadů CDC znamenala globálně 1 % - 3 % úmrtí, naopak prasečí chřipka měla úmrtnost za rok mnohem nižší. Nyní v Evropě s covid-19 zemřelo kolem 2 % infikovaných (ve skutečnosti ale bylo mnoho lidí infikováno bez příznaků a bez úřední registrace, čímž se úmrtnost "na covid" může snížit (v Dánsku zemřelo 0,8 % infikovaných). Kvůli tomu tedy západ. civilizace rezignovala na své ústavy? Na lidská a občanská práva? Otázka je, kdo způsobil covid-19: viz dnešní Novinky.cz, taky americ. média už letos v květnu zkoumala, jakou roli hraje dr. A. Fauci (poradce prezidentů) ve výzkumu, kdy se američtí výzkumníci propojili s čínskými.

8 4
možnosti

Rv

Patříte mezi lidi s alternativním myšlením. Těžko pochopíte, že svým bojem za svobodu se vlastně ve skutečnosti o svobodu připravujete! Je to těžko pochopitelné, ale alternativní myšlení je cesta k ovládnutí společnosti! Proto se využívá v hybridní válce!

Ohledně covidu je jediná cesta, která vede ke svobodě: Imunizace společnosti přirozenou imunizací proděláním koronavirózy s doprovodem desetitisíců zbytečně zemřelých občanů, nebo imunizace očkováním bez takovéto výrazné újmy občanů. Která cesta je lepší? Teprve po imunizaci společnosti budeme svobodní!

:-)

3 9
možnosti
Foto

Očkováním žádnou imunitu nezískáte. Stejně tak i očkovaní mohou covid přenášet. Nejlepší imunitu mají ti, kteří covid prodělali.

4 3
možnosti
PR

P86a15v85e96l 15R81y76š61k49a

25. 9. 2021 10:36

Po přečtení vašeho blogu jsem pochopil proč lidé volí ANO. Zlatý Babiš!

4 4
možnosti
Foto

Někteří to mají opravdu jednoduché. ( zlatí komunisté, zlatý Babiš, zlatý Hitler .... atd.)

5 0
možnosti
Foto

Protože v zákonech se nepočítalo se stavem, který navodila covidová pandemie, chybí patřičné paragrafy a tak mohou soudy obranná opatření prohlásit za nezákonná. To ovšem neznamená, že nejsou potřebná či účinná. To jsou jen takové soudní obezličky.

8 4
možnosti
MM

Takový stupeň demagogie se hned tak nevidí! Rv

6 5
možnosti
LB

Více než 30 tisíc mrtvých Vám nestačilo?

6 7
možnosti
Foto

Těch 30 tisíc umřelo na covid, anebo na jinou nemoc a covid byla přidružená nemoc. To je to, co se přesně neví. Každý den v průměru u nás zemře 309 lidí. Za rok zemře 48 792 osob na nemoc oběhové soustavy, na rakovinu za rok zemře 28 266 osob. Nikdo z nás se těchto nemocí nebojí a celý svůj život, většina vše dělá proto, aby na tuto nemoc zemřeli.

3 1
možnosti
PN

P49e81t50r 44N82e72d13v46ě41d

25. 9. 2021 10:10

To je nářez, já chci to, já chci ono.....a opovažte se mě omezovat.....já měl s covidem nejspíš štěstí a ostatní ať klidně zařvou, svoboda, svoboda..... , já jsem nadřazený. ....nejsou ty Vaše řádky náhodou blíže k fašismu než cokoliv jiného?

10 4
možnosti
PC

p. Nedvěd:

Opravdu jste TOHLE z blogu vyčetl, pane Nedvěde?8-o Jestli ano, pak jste si vyložil obsah článku podle sebe, podle svého vlastního postoje, podle limitu Vašeho chápání a zcela jednoznačnou podstatu autorova sdělení jste vůbec nepochopil.

Odborný psychologický termín pro takové počínání se nazývá projekce, čemuž odpovídá lidové rčení Podle sebe soudím tebe.

3 0
možnosti
KT

Už aby bylo po volbách a Vy se zase vrátil k pořádné práci...

14 3
možnosti