Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Moudré: ve všech zemích vč. ČR jsou i na očkování dětí rozdílnější názory. Např. v SRN část lékařů trvá na výlučně dobrovolném očkování, s individuálním informováním a rozhodováním, při individuál. posouzení prospěchu a rizika u každého jednotlivce, nikoli šmahem vnutit očkování všem. Německo má pro děti výjimečně - kvůli migrantům - jako jediné povinné očkování, a to proti spalničkám. Proč v ČR existuje tolik povinných druhů očkování? Skandinávie rovněž staví na dobrovolném očkování, stejně tak Švýcarsko a Rakousko. Nechávám teď stranou hysterii některých západ. politiků kolem covid-19, kdy si dobrovol. očkování pletou s povinným.

1 0
možnosti

Doporučuji na Aktualne.cz blog právničky J. Hamplové k chystání návrhu žaloby na hl. hygieničku Svrčinovou za to, že se podílí na strašení dětí (tak jako se u nás straší senioři a další skupiny), na rozdělování dětí na očkované a neočkované i v rámci školy atd.

2 0
možnosti

Stojí za to si přečíst článek v Aerztezeitung.de z 1. 8.: Heidelberg Chef - Pathologe fordert mehr Obduktionen, Peter Schirmacher z univerzitní nemocnice prováděl pitvy očkovaných, kteří zemřeli do 2 týdnů po něm, tvrdí, že kolem těchto úmrtí je "šedá zóna", otisklo ho více němec. médií, vč. regionál. televizí. Je to uznávaná vědec. kapacita, dělá pro jednu spolk. zemi výzkum kolem covid-19 za 1,8 mil. eur - zemská vláda by mu patrně nedala tolik peněz, pokud by nebyl uznávaným odborníkem se svým pracovištěm.

0 0
možnosti
Foto

Už jsou s tím strašením trapní. Je zajímavé, jak i Hořejší pomalu pod tíhou reality začíná hovořit o Covidu 19 úplně jinak.

2 0
možnosti

Napsal jsem cca kolem poledne svůj nemainstreamový názor na "očkování" které ve skutečnosti žádným očkováním není (a uvedl vědce, kteří o tom opravdu něco vědí), a příspěvek byl administrací smazán.

Takže totéž se dlouhodobě děje v ČT - odborníci, kteří mají jiný názor nežli samozvaní odborníci, tradičně nedostávají v médiích téměř žádný prostor. A když už přece jenom náhodou, snad i nedopatřením, tak jsou zesměšňováni a označováni za dezinformátory. Ještě před 2 lety bych nevěřil, že tohle budu muset znovu ještě zažít.

Tak nevím - jak dlouho tu vydrží tento můj (už daleko obecnější) příspěvek?:-P

5 0
možnosti

V západ. zemích mají více nezávislých médií, která se dnes ujímají mj. výzkumníků, kteří jsou vládě nepohodlní, protože sdělují veřejnosti pravdu ověřenou např. pitvou. Ale poté, co se rozhovor s takovým odborníkem ocitne v jedné z němec. televizí, nakonec to zveřejní i např. časopis pro všechny německé lékaře - např. výsledky pitev lidí po očkování, Aerztezeitung.de. Dnes by u nás tuto roli nezávislých médií patrně musel dělat Blesk apod.

0 0
možnosti
Foto

Jaké tvrdé zastánce? Vždyť to byli odborníci. Jiní by nemohli říkat nic jiného, pokud by se nechtěli zpronevěřit vlastním oborům.

1 2
možnosti

Zajímalo by mne, zda ti přizvání odborníci viděli to video, které je sice horlivě blokováno, mazano a dokonce kriminalizovano. Patologové, právníci a další v něm diskutují nad výsledky německých a rakouských patologů, co vše objevili v krví lidí po vakcínách proti Covidu.

0 0
možnosti
Foto

už jste si koupila alobalovou čapku?

1 4
možnosti
Foto

Avšak i M. Vácha, od něhož bych přece jen čekala větší vzdělanostní úroveň, zaujal postoj: jednotlivec se musí přizpůsobit společnosti (bez uvážení rozdílných názorů ve společnosti, pro jistotu je ani objektivně nezkoumáme?). Možná to M. Vácha vzal tak, že Bůh rozhodne, zda člověk, resp. dítě vakcinaci přečká bez úhony. Jenže já to vidím tak, že neočkuje Bůh, ale lidé plní chyb a někdy i se střetem zájmů.

Zdroj: https://boskova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=776260

Aha:) vzdělanostní úroveň:-/ v prapodivném hodnocení paní Boškové... A velmi dobře, že zmiňujete Boha. "Nevzdělaný" pan Vácha celé Vaše Lepší vzdělání, co je plné uřvaností o svobodě, skutečně moudře konfrontuje s prazákladem. Jinými slovy, komu dala jedna nepatrná důležitá Bošková život, (jakož soudný nepatrný Vácha), aby odstrkovala vakcinacemi zachráněné tisíce lidí a brala si na triko prostou věc - ano, zodpovídám za případné komplikace a úmrtí dětí, které postihne virus a ony to nezvládnou. Protože ono je skutečně lepší hrát na podloženě a ověřitelně hmatatelnou jistotu PREVENCE, než si koukat na špičky bot, že se něco mělo, ale bylo tisíc keců, proč se nemá. Přestože jistota pluje nad námi a jen Pánbů ví. Viďte? Zkrátka zatímco má holt málo vzdělaný pan Vácha jistou a v sobě příjemně danou zodpovědnost a konzistenci, paní Bošková má tři pytle domněnek a alarmů a neví toho o nic víc než kdokoli, leč školí a školí.

8 1
možnosti

Vy teda perlíte! Z Vás by komouši měli radost.

7 0
možnosti

Ba, ba, očkování je od věku věků zhouba lidstva.

Neočkovaní všech zemí spojte se! ;-D

Omlouvám se, ale nic jiného mě při četbě vašich úderných blogů nenapadá. :-/

7 2
možnosti

Lidstvo trápí mnoho virových nemocí. Např.:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Virov%C3%A1_hepatitida, https://cs.wikipedia.org/wiki/Roseolovirus, https://cs.wikipedia.org/wiki/Herpetick%C3%A9_viry, https://cs.wikipedia.org/wiki/Cytomegalovirus, https://cs.wikipedia.org/wiki/Ne%C5%A1tovice, https://cs.wikipedia.org/wiki/R%C3%BDma

https://cs.wikipedia.org/wiki/Ch%C5%99ipka, https://cs.wikipedia.org/wiki/Pr%C5%AFjem, https://cs.wikipedia.org/wiki/Spalni%C4%8Dky, https://cs.wikipedia.org/wiki/Infek%C4%8Dn%C3%AD_mononukle%C3%B3za, https://cs.wikipedia.org/wiki/Kl%C3%AD%C5%A1%C5%A5ov%C3%A1_encefalitida, https://cs.wikipedia.org/wiki/Stomatitida, https://cs.wikipedia.org/wiki/AIDS

Tak si to projeďte a zkuste zapojit kritické myšlení. Které virózy mají díky očkování u očkovaného člověka stopku a které virózy díky neustálým mutacím budou člověka napadat stále.

Já si myslím, že právě to protěžované očkování experimentálními vakcínami vytváří evoluční tlak na coronavirus, který v zájmu svého přežití a rozšiřování zmutuje do variant, na které stávající očkování nebude účinkovat.

Otázka na závěr: Kolikrát jste se nechal očkovat proti chřipce?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS