Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P93e85t25r 31L98u42k12e26š

24. 9. 2021 22:28

Ale jo, asi budeme na stejné vlně. Rozesmálo mě to.

1 0
možnosti
Foto

Zmátl jste mne. Ten obrázek u textu - já se přiznám, tuhle polohu z Kámasutry neznám. ;-D

0 0
možnosti

R^

Žasnu nad politickou angažovaností Dominika Duky! Dukou doporučená do televizní rady se stala členkou Volného bloku, který reprezentuje Vaše video, a Dukův sekretář se angažuje u SPD. A já pořád si kladl otázku, proč někteří z nás mluví o klérofašimu!

:-)

1 0
možnosti

R^R^R^

Dík za video!

Občas sleduji předvolební diskuse na ČT24. Strašné! Většinou kandidáti neví, o čem mluví! Dnes jsem zvědavý na souboj Bartoše a Babišem!

:-)

1 0
možnosti
LV

Já myslím, že to je spíš z České Sody. Ta byla naprosto syrová. Monty Pythoni by si vzali baletní načechrané sukýnky.

Ale je to masakr...

3 0
možnosti
MB

Ono je to i docela složité. Je třebí, se něčím živit. Výběru už moc není! Rudí kožci mají hrocha. Má silnou kůži a je narůžovělý. Býložravec, i docela nebezpečný! Klokana si zase přivlastnila ČSSD. Zřejmě inspirace jeho mocných skoků, nu i kapsu má! Pak se dají měnit názory, když je nejhůře schopnost - změnit se v oranžovou rohožku! Schopnost pštrosa, je tak překonána. Z. Svěrák, se v Plzni stal patronem Myšice! Kudy se tedy vydat, jít Spolu? Každopádně čápi! Postavit jim hnízdo ANO, na to, nikdo nemá ... ! :-)

1 1
možnosti
Foto

Zábava z obrazovek i kde jakých medií přímo až tryská. Manéž, plná klaunů vzájemně se mydlících, tu a tam i mezi sebou některých i souznějících dle situace v manéži, všichni se za až krotitele vydávajících. A všitcí soupeřící o succes u publika. Pochopitelně po dobu jejich vystoupení. Co klaun, to div ne srdce na dlani, ba i na jazyku. S ústy dokořán natolik, že je jim a ž do ledví vidět. Ale proč je litovat. Spíš možno politovat naivitu diváků. Či se nad jejich naivitou i shovívavě pousmát. I proto, že atˇ zvítězí kterýkoli z klaunů, stále zůstane toliko klaunem, i když si bude hrát na ředitele cirkusu;-)

1 0
možnosti
Foto

Ne, není to ta lítost k uchřadnutí. To vždy jen okamžik. Vteřina sotva pouhá, kdy představě se člověk neubrání, jak by mu bylo v kůži těchto klaunů, když nemohl by křepce odejít:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 13,30
  • Průměrná čtenost 1366x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik