Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Můj milovaný otec poctivě kouřil, Sparty. Kupoval po kartounech, uložil co nejvýše - sušené lépe chutnají. Já mu to schvaloval, neb se mi tom v tom množství lépe zcizovalo ...

Na kolena stará se pomátl. Od tabakismu přešel na kolo. Jako důsledný, si v zahraničí pořizoval silnější špice, do zadního ráfku. Pohyboval se všude, třeba do jiného města za kamarádem. Přijel dožraný - "Umřel, nic mi nehlásil"! Jízdy s otcem se mi líbily. Začínal programově - "Každá cesta má mít cíl. Cíl je v hospodě". Vzhůru, do vedlejší dědiny !

Otec zesnul, 79 let. Matka vyslovila moudrou větu. "Já to říkala, kolo. Neměl na to sedat. Nepochybně se nadýchal výfukových zplodin"! Toť mé vzpomínky, i besedy u baňoku s rybízovým vínem. Dumu, matka nebyla zcela hloupá ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Ježiši, to je krásný přechod od tabáku na bicykl.;-D Je to skvělá příhoda, děkuji Vám za ni!!!

1 0
možnosti
Foto

Zdeňko, můj oblíbený citát od Elberta Hubbarda „Neberte život příliš vážně, stejně z něho nevyváznete živí.“ V mládí na mě taky na podzim padaly splíny, že nebudu moc jezdit na kole, ale pak jsem objevil cepíny, mačky a kolmé ledové stěny a na zimu se těšil. Teď ve "staří" se těším na Majkyho hokejové zápasy.

1 0
možnosti
Foto

Ano, naprosto chápu, i já mám tento citát v oblibě. Já splíny vyháním čtením a procházky s pejskem jsou taky skvěle prožitý čas. Člověk si v hlavě ledacos ujasní a vrátí se domů osvěžený. Ovšem cepíny a mačky, djó, to musela být krása. Tak hodně hokejových radostí pro celou sezónu!!! R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 511
  • Celková karma 32,28
  • Průměrná čtenost 2186x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik