Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^

Tomio Okamura je mnohem nebezpečnější než Vojtěch Filip!

Rudé košile vyšly z módy již dávno, ale hnědé košile se do módy vracejí!

:-)

2 4
možnosti
TB

On hlásá nacismus, demagogu?

2 1
možnosti
JV

Zákony členských zemí EU, dokonce prý i jejich ústavy, jsou údajně podřízeny zákonům EU (dnes je kvůli tomu osočováno Polsko, které to prý nechce uznat), tak jaképak copak, pak naši politici, i kdyby se přetrhli, nemají šanci. To zaznělo v politické debatě na ČT24, tak to asi, bohužel, bude pravda. Zákony EU už jsou prý tak dokonalé a všeřešící, že vyhovují do posledního písmenka potřebám všech sedmadvaceti členských států. No, není to úžasné? A, jen tak mimochodem, pan Okamura má sklon nazývat věci pravými jmény a ač to mnohým jemnocitným krasoduchům nemusí konvenovat, mívá nezkreslený pohled na mnohé současné dění.

6 3
možnosti
Foto

No co, i Okamura se může splést. :-)

0 1
možnosti
AT

Přiznám se, že nerozumím. Proč by populistický politik nemohl mít někdy pravdu? A proč by pravda měla signalizovat nějaký problém ve společnosti až tehdy, když ji populistický politik vysloví?

4 0
možnosti
Foto

Komise EU vzniká dle vůle parlamentu EU. Parlament vzniká dle vůle voličů EU. Pokud by s politikou EU většina voličů nesouhlasila, zvolila by jiný parlament. Smiřme se s tím, že většina obyvatel Evropy má prostě jiný názor než většina obyvatel Česka.

To by také Praha mohla chtít třeba vystoupit z ČR. Situace velmi podobná. Kdybychom vystoupily z EU, kolem nás by byla jen EU. Podobně jako kolem Prahy by byla jen ČR.

4 2
možnosti
Foto

Zkusil jste si někdy zjistit, co vámi zvolení poslanci v europarlamentu skutečně dělají a pro co hlasují? Udělejte to někdy, vsadím se, že budete překvapen.

10 0
možnosti
MK

M69i61l15a67n 14K66e35s94l

23. 9. 2021 23:50

Nejdříve na dotaz zda by šel do vlády s Babišem odpověděl,že s obviněným by do vlády SPD nešlo.O několik dní později prohlásil,že do vlády půjde jen tehdy, když tato bude mít v programu přijetí zákona o referendu,vystoupení z EU a z NATO.Po návštěvě prezidenta trochu slevil.Stačí když bude mít vláda v programu přijetí zákona o referendu.I když si já osobně myslím,že to poslední prohlášení je přijatelné,přesto si nejsem jistý,že je poslední.

0 0
možnosti
OU
FL

Podle nadpisu jsem myslel, že to bude o tom, jak teď Bartoš, lídr Pirátů, potvrdil slova populistů o no-go zónách v Německu a Francii.

2 1
možnosti
Foto

Co ma Okamura s Bartošem?

0 0
možnosti
ZZ

On Okamura má dlouhodobě stále stejný program, který veřejně prezentuje. Zato socané se neustále točí, jako korouhvička ve větru. Nyní se k těmto účelovým měničům programů připojili i PIRSTAN a Spolu.

;-)

9 2
možnosti
OU
OD

Milý Braune,

myslím, že jste se opět nechal poněkud unést na vlně emocí. Ono je to tu v Evropě s těmi ploty tak trochu stejné jako u Vás s těmi proti Mexičanům. Ploty se staví, rangers střeží, ale cizinci stále proudí.

To samé platí i o východní hranici EU. Ta jižní je stejně jako kdysi moře u Floridy plná gumových člunů. Tak jako se Kubánci čerta starali, jestli je Uncle Sam chce či nechce, tak se Afričané a Asiaté čerta starají o to, že jim nikdo chleba se solí neservíruje.

Nesmíte podléhat místní hysterii, ono to hubou českého sýčka je vše pěkně nafouknuto, tady kolují řeči o bandách muslimů v našich lesích, ale pokždé se ukáže, že jde o muflony.

Jediný islámský terorista u nás je jistý Konvička, který kromě pobíhání po Staromáku s kalachem volaje "Alláhu Akkbar" věnuje většinu času studiu motýlů.

Kdyby se ze strachu a hysterie daly plácat tvárnice, Češi z nich už postavili Empire State Building.

Pitomio zkouší, jak dalece se našinci nechají strhnout na cestě zpět ke zvěři, to je stejné darebáctví, jaké komouš dělali v padesátých. To tu bylo takových vnitřních nepřátel, že se na nich uživil celý uranový průmysl.

Nezapomínejte, toto je království "malomocných a malomyslných" a EU je v hubách nevymáchaných vždy viníkem všeho, co se na ní svede.

Že mu na to skočíte zrovna Vy, to je k zamyšlení....Okamura je darebák, pamatuji ho, když pořádal pečená prasata pro Dona Burgemeistra z ODS, pak rozkradl s Rathem Středočeskou galerii v Husovce, provozoval hospodu U Vejvodů s Kočkovic gangem. Ten může být rád, že ještě nikdo nestřílel po něm. Pak odtáhl do Zlína, kde je za světáka a našel tam dost mamlasů, kteří ho učinili senátorem.

On je ztělesnění českého duševního mrzáctví šmrncnutého zavilostí Asiata.

7 8
možnosti
Foto

Jujda. Autor se nejak Okamury nezastava, spise naopak. Darebak to asi je. Teda Okamura,ne autor,prirozene.

Pokud tvrdite,ze se nemusime obavat migrace pri soucasne politice jednoty a solidarity v EU a vzhledem k tomu,kolik proudi migrantu do Recka,Italie, SRN, Francie,Skandinavie,Rakouska-je to,jako kdybyste tvrdil,ze v Oklahome jsou malomocni a malomyslni,pokud se obavaji prilivu migrantu z Mexika pres Texas.

7 0
možnosti
Foto

Jedna ryze Technická...protože chytrých řečí o tom, jak v systému dneška nèkoho zbavit života, ťech jsou plné doky...vedou ty o jasném a pochopitelném znovuzavedení trestu smrti...Takže velice stejně jako v tomhle případě kladu otázku: A budes to osobně zrovna a jenom ty, kdo zmáčkne knoflík se smrtí? Nebo tohle deleguješ na někoho jiného...???

Ptám se technicky docela stejně i tady;

Bude to osobně pan Okamura a bude to osobně Martin Braun, kdož budou poskakovat s kvérem byť plným gumáků proti lidem a pálit to do nich? Stačí mi ano či ne:) Ne..nechci číst, že na to sou přece lidi...:-) Mě těší osobní zainteresovanost, když něcemu takovému dávám zapravdu:)fajn večer.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS