Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

To je babišárna jak vyšitá, zásadní problém Babiše i vás je v chápání pojmů ilegální a legální migrace. Pak také je nutné ověřit si fakt kolik migrantů je v ČR a kdo je sem přijal. Rozohňujete se tady nad dokumenty, plány, jak zastavit migraci co nejblíže jejímu původu a nad krizovým plánem, kdyby prorazili až k nám. Tedy kritizujete, že dělají přesně to, co jste minule kritizovali že nedělají, tedy, že nebyl žádný plán. Jestli je dobrý nebo špatný je druhá věc.

Prostě je to účelovka a kampáň proti Pirátům. Nemáte nic jiného než "antipirát".

Rozebírání momentálně marginálního problému a rozvinutí do velkého divadelního dramatu je odvádění pozornosti od toho co nás pálí daleko víc, schodek, ceny, dluhová brzda. Ve zchudlé zemi migranti nezůstanou.

0 1
možnosti
ZD

Piráti se presentují jako jiná politická síla a hlavní slovo má mít v zásadních otázkách vnitrostranické referendum pořádané elektronicky - tedy operativně, skoro on-line. Tak to by mne v tuto chvíli zajímaly výsledky toho referenda o zásadní otázce, která je zásadní otázkou těchto voleb. Předseda tedy názor změnil - a spolustraníci ? Nebo se začíná u vedení projevovat kritizované papalášství ? Dalším vysvětlením mohou být připravená zadní vrátka - včera jsem sice názor změnil, ale dnes mne přesvědčilo referendum o opaku.

3 0
možnosti
ZZ

Jsou - v tom má autor bohužel pravdu.

;-(

5 1
možnosti
PB

..... tak po dnešním vyjádření jejich guru jakoby nejsou pro-migrantskou stranou! ale protože lžou ráno, vodpoledne, večer aj vo půlnoci, tak sou pro -migrantskou stranou na třetí!,- ...... a žgrindy vo tem, jak prozřel v Němcích a ve Francii?!?,- simvás!,- všeci normální lidi prozřeli v roce 2015 a temu jantarovi u koryta to trvalo pětiletku;-DV[>-]?!?

11 1
možnosti
Foto

Pirarum nelze verit. Kdyz kdokoliv kritizuje jejich nepopiratelne postoje,prekrouti a kritiku oznaci za hoax. Toto je ciry populismus,vzdyt jsou myslim v EU ve spolku se Zelenymi.

11 1
možnosti
Foto

Kdežto Vám věřím každé slovo! Jen musím použít funkci negace, a pak už to, co tu píšete, lze akceptovat! ;-D

0 0
možnosti
PB

P62e88t70r 23B95u33r96i14a35n

23. 9. 2021 14:50

R^

Představte si takové sci-fi. Nudíte se a v ČR vás to už nebaví. Zajedete si do Prahy na Havliště a tam máte cedulky se šipkami a názvy třeba osmdesáti států. Vyberete si Kanadu. Projdete chodbičkou a nasednete do letadla bez jakýchkoliv papírů, letenky, či zavazadel. Vystoupíte v Torontu, kde se vás ihned ujme k tomu určená dívčina. Zavede vás na hotelový pokoj, zapíše, zajistí věci osobní potřeby, náhradní oblečení, přinese menu, ze kterého vy si volně vybíráte. Od té chvíle vám běží azylové řízení.

Po 14 dnech vás to přestane bavit. Zajdete na letiště Venceslawa Geivla a vydáte se uličkou s nápisem Francie...

4 1
možnosti
ZD

Tohle sci-fi je nějak moc sci-fi. Jediné použitelné je Havliště - i pobavilo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik