Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Babis v sobe nezapre byvaleho komunistu". Kdyby jenom on. podotykam, ryba smrdi od hlavy a tou je nadrizeny predsedy vlady Babise.

0 1
možnosti
Foto

Souhlasím s názorem, že mozek mnoha našich spoluobčanů je natolik poškozen sledováním komerčních seriálů a reklam, že není schopen samostatného úsudku a slepě uvěří všemu, co je zabaleno do lákavého pozlátka.

1 0
možnosti
Foto

Obávám se, že ty komunistické praktiky tu jsou stále, jen byly z počátku rafinovaněji ukrývané. R^

3 0
možnosti

Mne to nepřekvapuje! Komunisti se rychle překabátili, členové Prognostického ústavu sledovaní ruskou tajnou službou KGB se stali předsedy nově utvářených stran a překabátění komunisté se stali postkomunistickými papaláši a majiteli výhodných provozů se svými komunistickými manýry! Proto ty komunistické praktiky pokračují! :-)

0 0
možnosti

P94e47t27r 51B68u18r65i10a90n

23. 9. 2021 14:06

Perfektně napsáno.

3 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Máte pravdu! Mílovými kroky se vracíme do komunistické éry! Ten bordel ve financování zdravotní péče nemá již jiné vyústění! Ale není se čemu divit!

Svobodně a dobrovolně jsme se rozhodli porušovat lustrační zákon a zákon o zrůdnosti komunistické ideologie, volíme opět překabátěné komunisty, postkomunistické papaláše, estébáky, fízly, rozkradače veřejných peněz! Necháme je tvořit zákony proti nám obyčejným lidem. Rapidně nám inflací berou peníze z našich účtů v bankách a sami rozkrádají veřejné finance!

To jsme takoví hlupáci? Uvidíme podle výsledku voleb!

:-)

4 1
možnosti

Vy jste z té komunistické éry nevylezl dodnes pane demokrate, takže ta Vaše kritika zní fakt humorně. ;-D

5 3
možnosti
Foto

Máte úplnou pravdu. ta vámi zmiňovaná část populace, která buď nedá dohromady 2 + 2 nebo prostě jen uvažuje, že raději získá něco hned, ať to v konečném důsledku stojí kohokoli cokoli, bohužel má volební většinu.

Kdyby teď bylo referendum, jestli se mají znárodnit obchodní řetězce a velké továrny, zestátnit všechny zdravotní pojišťovny, banky a pojišťovny vůbec, co myslíte, jak by dopadlo?

1 2
možnosti

Takoví blbci snad nejsme! :-)

4 0
možnosti
Foto

Pan prezident Zeman s panem premiérem Babišem jsou velmi pracovití lidé. Oba odvedli ohromný kus práce, v níž nepolevují, ba právě naopak. Nevím sice, jestli je to pro ně dřina nebo spíše spontánní a jakoby intuitivní konání, které je však nezpochybnitelně úspěšné. Nikomu před nimi se nepodařilo do myslí tolika lidí zasít pochybnosti o smyslu a významu svobody, jakou umožňuje demokracie. Oba otevírají cestu do náruče silného, mocného státu, který z rodícího se nového člověka sejme břímě role v takzvané občanské společnosti a poskytne mu ochranu pod svými křídly predátora.

Tohoto sílícího supáka bláboláka pomohly vykrmit ty politické subjekty, které na vývoj čučely a, jak by možná řekl pan prezident, poněkud čučkařili, přeceňujíce svou přítažlivost, jež málo živena slábla.

Jedním z předpokladů pro vyvolání touhy po silném ochránci před chaosem, je chaos a nejistotu nejprve způsobit. Lži, arogance a urážky na hlavy těch a oněch vždy vyvolávají spory o to, kdo má pravdu. Vylijí se nějaké pomeje, lidé už se poperou sami, stačí jen úchylácky pozorovat, jak jim ubývají síly.

V Rusku je to asi dynamičtější, ale začátky bývají nesmělé.

6 0
možnosti

Nenacházím tolik aktivity u našich postkmunistických paplášů! Bez ruské pomoci, bez trollí farmy v Petrohradu, bez českých, komunistických a okamurovských služebníků imperialistickému Rusku, by tak úspěšní nebyli! :-)

3 0
možnosti

Svobodné Dolby.... :-P

3 2
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik