Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Daragaja majá, budeme opravovat koupelny, dlažby a dveře... Bojím se bojím. Oni lecjací řemeslníci jsou všichni stejní. Držím palce

0 0
možnosti

I18v54a56n67a 74L48a45n80c70e

20. 9. 2021 13:01

Po ránu jsem se zasmála;-D;-D;-D.... DíkyR^R^R^

2 0
možnosti

Zdá se, že se toho v Rusku od pádu SSSR moc nezměnilo. Ten ÚGRK silně připomíná naše OPBH za totáče.:-)

6 0
možnosti

Co chcete, zde je furt skoro pul republiky co rve Rusky Sojuz nas vzor a nejradeji by do RF. V cele Okamuuura a Milous .

6 1
možnosti

Co ten nadpis? Ani.... radsi nic!

1 1
možnosti
Foto

Vy jste neprodělal výuku z jazyka takřka mateřského? ;-D

3 0
možnosti

Koukám, že se za posledních 35 let v zemi, kde včera již znamená zítra (nebo jak to bylo), nic nezměnilo.

:-)

3 0
možnosti

Prostě jedna věc jsou naše představy o světě a druhá realita. Ale o Rusku si iluze nedělám, přesto nešikovnost jejich řemeslníků mě trochu překvapila. Jak řekl jeden moudrý Rus, v Rusku jsou všichni potomci buď vrahů, nebo obětí. čili asi tak k Rossiji.

3 0
možnosti

Chcete vidět více než čtyři tarakany?

https://www.youtube.com/watch?v=W7w-zi418-U

Tak se doma rozhlédněte, jestli někde u vás nejsou v podnájmu...

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3279x
Život mi asi před deseti lety přihrál do cesty jednoho zajímavého člověka, pořídila jsem si s ním tři děti, a přestože jsem vždy jazykově inklinovala spíše k francouzštině a angličtině, tak jsem docela důvěrně poznala Rusko, jehož svéráznou jedinečnost jsem si svým způsobbem zamilovala. Však asi ne náhodou, již dávno před tím, než jsme tam na nějakou dobu zakotvili, byla mou oblíbenou knihou Mistr a Markétka.

Jsem pozorovatelka a většina věcí, co se mi děje sice vypadá normálně, ale ve skutečnosti je to sranda a tak o tom píšu. A pokud by někoho zajímalo, jak přežít např. ruské školství, ruské zdravotnictví, ruskou restauraci, hotel, obchod atd., tak o tom píšu. Nebo jak ve skutečnosti vypadají ruské ženy, dívky a muži, jaké to je v ruském vlaku, na ruském trhu, kdo prodává nejlepší ovoce a zeleninu, jak ve skutečnosti vypadá ruská rybalka anebo jak moc Rusové běžkují, tak o tom píšu. A bývá to sranda.

Seznam rubrik