Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sestřenice asi žije v jiné Austrálii, kdybych tam loni nebyla, tak si to snad budu myslet.

0 0
možnosti

I41v44a38n74a 52L87a14n48c40e

20. 9. 2021 13:27

tzv. new world order (česky nový světový řád), s novým světovým řádem nás začaly informovat televizní stanice v Americe, hned na začátkuk pandemie. Zajímalo by mě, jak na začátku pandemie, kdy tvrdili (na doporučení Fauciho ) a radili> nenoste roušky, jsou k ničemu, už věděli o tom, co přijde po pandemii: nový světový řád. Potom se začalo vyžadovat: noste roušky, to když lidé už půl roku chodili bez roušek na jejich doporučení.Fauci to zdůvodnil, že jsme neměli roušky na skladě, tak radil bezrouškové vycházení. Takže to nemělo nic společného s pandemií, ale s tím, že roušek bylo málo. Potom když už byly na skladě, tak se propagovaly dvě roušky..., tři a nedýchat, prosím. Přichází: tne new order... Co to je? Nikdo to nevysvětlil, že by policejní stát? U nás se o tom nemluví a Austrálie mě překvapila. Asi je to tím, že Amerika se ještě nenechala sebrat zbraně, zatímco v Austrálii tato akce před několika lety proběhla. Ale jinak vidím, že na nový světový řád, byli a stále možná jsou připraveni politici mnoha zemí..., tak jak se nám to snažili v tlouct do hlavy začátkem roku 2020, kdy vyhlásili pandemii.

1 0
možnosti

Vy jste se do toho teda opřel.:-)R^

2 0
možnosti

"Jde o to, že země jako Austrálie (a podobně Kanada nebo Nový Zéland) se tvrdostí dostaly ... no na úrovni Číny."

Neviděl jsem, že by v Austrálii umírali ti, kteří zbrojí proti lockdownu či proti vakcinacím.

Za to v Číně umírali např.lékaři, kteří upozorňovali na nebezpečí Korony jako pandemii na začátku první vlny atd., atd..

"Dnes jsem shlédl záznam z Austrálie..." - To je váš největší problém.

Austrálie má 8 států, které mají jako v USA nejen federální zákony, ale i lokální a v každém takovém státě jsou naprosto odlišné situace a podmínky.

To, že se vámi popsaný příklad děje např.v Melbourne(stát Victoria), to hned neznamená, že se to děje v celé Austrálii.

"Pak když ruského novináře Sputniku v ČR napadla česká novinářka fackou a vyražením telefonu z ruky, tak bylo ticho..." - No nevím, že by např.nepohodlní lékaři v Austrálii, kteří otevřeně kritizovali politiku proti pandemii či jenom kritizující novináři létali jen tak z balkonů nemocnic jako v částech Ruské Federace.

Takže vaše" srovnávání" Austrálie s Čínou či Ruskem je naprosto irelevantní. Opět, vámi zmiňovaný útok policisty na novináře se stal v Melbourne, nikoli v celé Austrálii.

A to jsem z těch, kdo kritizuje poměry ve státě Victoria(kde vládne socialista D.Andrews, který kvůli několika novým případům uvedl Victorii už do 6.(!) lockdownu, což je zdaleka nejvíce z celé Austrálie) neboť tam žijí rodiče mé ženušky.

A takto bych mohl pokračovat.

2 3
možnosti

J13i63ř44í 64M50í11k90a

20. 9. 2021 1:09

Klidně pokračujte.

- Já byl teda zvědavý, jestli tu někdo nadhodí tu myšlenku, že Viktorie je jen jeden stát v Austrálii. Mně je to osobně jedno, jestli jsem v tomhle nepřesný, a pro zbytek Austrálie to neplatí vůbec nebo málo. Trochu mi to připadá jakoby mi někdo tvrdil, že Viktorie ani Melbourne není v Austrálii.

- ad novinář Sputniku.. šlo o reakci médií. o Rusku si nedělám iluze, ale myslím, že je tu jeho démonizace. Podobně jako byl démonizován Bashar Asad, což je plnohodnotný diktátor. Tam šlo o napadení novináře novinářkou. Že někde "taky mlátí černochy" není věcná připomínka dle mého. Jde mi o to zametení si před vlasntím prahem.

Psal jsem, že Austrálie.. nebo tedy specificky hlavně Virginie přípomíná asi spíš než Čínu Československo. Podobně se vyjádřila i jistá emigrantka, žijící s Australanem .. teda omlouvám se.. s Virgiňanem, což bude jistě srozumnitelnější pro čtenáře, a popisovala stav, který si pamatuje z časů komunismu u nás.

Čína je asi nesrovnatelná zatím s žádnou zemí plnohodnotně. To je spíš u mě model našeho světa v budoucnosti. Podobně jako tomu bylo dříve USA. V Číně je to tvrdší. Ad mizení doktorů v Číně. To je taková ta hezká konspirační teorie, kterou si dost lidí zvolilo. Podobně je tomu s tvrzením, že je virus z laboratoře. Za mě je to možné ale zakrývající podstatné.

A ano, věřil bych, že ty doktory v Číně nechali zmizet. Tam i státní úředníky a politiky prý klidně popraví, když je přichytaj na korupci.

Nicméně chování policie Virginie principem Číně (a já se v článku k tomu vymezil) dle vyjádření novináře, kterého jsem v článku citoval. Dělal reportáže z různých žhavých míst ve světě a policie tam respektovala jako novináře.

Vaše relativizace mi tedy přijde zavádějící. Že je to v Číně obecně mnohem tvrdší nepopírám, ale právě tam mají tento hrubý přístup.

Ustředním motivem článku je totiž cílené útoky policie na novináře. To je rámec, do kterého zatahuji jinak běžné pohoršení v našich médiích z jakýchkoliv útoků na novináře.

3 0
možnosti
Foto

J44a62n 42Š17i51k

19. 9. 2021 22:08

Jen dotaz. Za pár měsíců se z očkovaných stanou znova neočkovaní. Jak to budou ty úřady v tom novém řádu stíhat. Koho pronásledovat a koho ne, to bude dost náročné a bude to chaos. A rozprašují tam taky Covid z letadel jako v Česku?

2 0
možnosti
Foto

Budou třetí, čtvrté a když to bude potřeba i další dávky. Tak se oddělí poslušní od neposlušných.

Vy té hlouposti o rozprašování Covidu věříte, že to tu uvádíte jako fakt?

4 0
možnosti
Foto

Australský stát nastoupil na cestu k fašismu přibližně před 15 ti lety. To není úkaz, který by vznikl ze dne na den. Covid 19 je jen záminkou, aby ten přechod k totalitě urychlili a udělali ho nezvratným.

5 2
možnosti

Takže Austrálie buduje fašismus...

Vy máte dost, měl byste se minimálně pro začátek probrat, zatřást dlouze hlavou.

Neskutečné, co někdo veřejně vypustí.

7 5
možnosti