Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J92a95n 76R16á69ž

19. 9. 2021 12:57

Když se nezvyšuje stejným tempem počet prokazatelně nemocných, popřípadě hospitalizovaných, jako roste počet zjištěných nositelů viru, jsou jakékoliv úvahy o lockdownu nesmyslné.

PS. Zaslechl jsem : "Bylo by dobré, aby každý z těch, co svobodně rozhodli se neočkovat, se rovněž svobodně rozhodli při nákaze odmítnout nemocniční léčbu."

1 0
možnosti
Foto

Omezení potřebujeme, aby se infekce pořádně rozšířila. :-)

0 0
možnosti
VB

Zrušení nesmyslných vládních restrikcí mj. požadují i němečtí lékaři s tím, že nelze občany nutit k očkování strašením a výhrůžkami. Zdravotnictví momentálně není přetíženo, stačí monitorovat vytížení kapacit.

3 0
možnosti
VV

;-D;-D;-D Ktereho nemeckeho lekare prosim konkretne znate???

4 1
možnosti
Foto

Hodnocení ex post, čili po bitvě každej generál. Navíc s rozhledem jenom po ,,naší zahrádce". Montovny nejen u nás omezují i zastavují výrobu. I bez lockdownu:-/

1 0
možnosti
JK

A není zajímavé, že se to hodnocení shoduje s předpověďmi těch, kdo dané problematice rozumějí, ale před rokem jim nikdo nechtěl naslouchat ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 21,47
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky