Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M56i60l64a94n 53B40í56l73e74k

18. 9. 2021 10:06

No a nemůže být osud této písně podobný mnoha jiným od jiných interpretů - tedy tím, že původně koncertní (nebo demo) verze se liší od té, která je nakonec vydána na desce? Že to je zkrátka umělecká svoboda (ve smyslu Kunderova: Nechovejte se tu jako doma, příteli).

0 0
možnosti
Foto

R^možné je cokoliv. Licence mít písen v proměně, asi tak, jako když kapela chce víc chytnout v místě, kam přijela, a vloží tam místo obvyklého města v textu, město místních, jejich pojmenování...a je tu větší sounáležitost...tady to mohlo být cokoliv. Ale opravdu jeho a jen jeho svoboda a věc.

1 0
možnosti
Foto

Odmítl žít podle očekávání. Změnil. A potvrdil, že je to přesně ta stará dobrá garda muzikantů jisté doby, která se nezvencla z nikoho, kdo velí a komu by věci vyhovovaly. A za to je máme rádi. Vidét válku a věci v globálu a vidět jim a jít k podstatě. A to je to geniální. Koho válka a konflikty štvou doopravdy...skutečně je objektivně trápí, v přesahu vidí Děti. A ne bratry. Je prostě dobrej.

0 0
možnosti

Cohen byl vždy působivý, ta u nás nepříliš známá informace o jeho účasti přímo na bojišti, je pro mne další velké plusR^

1 0
možnosti

Jak už jsem napsal dříve, svým seriózním přístupem k psaní blogů jste u mne no.1.

Cohena znám. Jeho "Jsem tvůj muž" uspávalo mé děti (děti milují při usínání hluboký mužský hlas na pozadí, vyvolává to u nich pocit bezpečí), ale i jinou jeho tvorbu. Byl výjimečný a ve své tvorbě jedinečný.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS