Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Kubánku, Život je krásný je skvělý film i příklad toho, jak se postavit k nepřízni osudu. Já jsem kdysi přátelům pustil na filmových večerech Vykoupení z věznice Shawshank, s tím, že je to film, který mě nabijí optimismem. Když tam Andyho Dufresneho (Tima Robbinse) neprávem zavřeného mlátili, nechápali co je na tom optimistického, ale ten konec ... Jsem přesvědčený, že za vše v mém životě můžu jen já sám a tak se taky k "nespravedlnostem" stavím. A rozhodně nejdu s davem, ale vlastní cestou.

1 0
možnosti
Foto

Ano. Je spousta skvělých děl i spisovatelů. Jen škoda, že se víc nečtou. Teď jsem si vzpomněl třeba na od Jacka Londona Tulák po hvězdách či u nás téměř neznámého Jamese Thurbera. A i mně je stádnost odporná. ;-)

1 0
možnosti
JL

Na to, jak autor má bizarní vzhled, blog je zcela banální.

1 0
možnosti
Foto

Nevím sice, jak to spolu souvisí, ale budiž. ;-)

0 0
možnosti
PK

Bez komentáře jen R^R^R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 17,16
  • Průměrná čtenost 293x
Jsem expresident KKR, dárce plazmy, skládám básně, písně, musím je i sám interpretovat (nikdo jiný na to není) pomocí kytary a jiných hudebních nástrojů, zabýval jsem se grafologií, sloužil jsem u PS, vedl pionýry, byl finančním poradcem...

Věřím, že inteligentní člověk je schopen s jiným inteligentním člověkem se vždy domluvit. Jestliže oba chtějí. S těmi ostatními jak kdy. A že stejnou věc lze vidět i jinak.

Čulibrka uveřejňuji se zhruba ročním zpožděním v 13.30 hodin každý pátek.

Rád si přečtu vaše názory v debatě. Jakékoli. Napsat mi můžete i na https://www.facebook.com/jindrich.kubanek.3

Seznam rubrik