Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že by na vás pan Farský měl podat trestní oznámení...a bude to dost snadné, hodně lidí si pamatuje vaše "působení" v Semilech, odně odpornej příběh....

1 0
možnosti
Foto

Blog jsem pročetl, ale bohužel mi nedává žádné relevantní vodítko, abych mohl ne/kvality Farského posoudit. Obsah je víceméně čistě subjektivním názorem autora. Rostoucí veřejné dluhy, umlčování hlasů kritiků atd., a přesto jej lidé volí. Čím to asi je. Možná to na lidi umí. Třeba tak jako Babiš, že. Ten taky seká dluhy, ANO je těžce normalizovaná firemní divize, a on má 30% a bude tady vládnout ještě 15 let. Tak co teď s tím..... Možná jsme v novém standardu politiky. A rozhodující části voličů se to líbí a zbytek se ještě rád nechá uplatit. Kde už jsem to zažil. Chválabohu se rozbíhá inflace, lidi zchudnou a dějiny se zase začnou hýbat. Už mne to normalizační bezčasí a kandidátky národní fronty začínají nudit.

1 0
možnosti

Do covidu se Babišovi mimořádně dařilo. Státní dluh se pravidelně snižoval, mzdy i penze rostly, inflace minimální, růst HDP pravidelný .....

Covid ale negativně postihl všechny státy - a všechny skončily v deficitu.

ČR není žádnou vyjímkou.

Opozice by si měla svoje lživé důvody nenávisti zrevidovat, aby proti Babišovi vytahovala jen pravdivé fakty, protože to co dělá, je ubohé a mnozí voliči tuto mediální lživou masírku snadno prohlídnou - stejně tak, jako snadno prohlídli za socialismu lži valící se z ČST, či Rudého práva.

Jen zarytí fanatikové, bez vlastního rozumu uvěří opozičním lžím - a tito málorozumní lidé dnes bohužel tvoří voličskou základnu opozice.

;-(

2 0
možnosti

Stačilo jak štěkal na Primě při diskusi Vondráčkem, sousedův čokl na něj nemá.

7 0
možnosti
Foto

Tento pán mi byl vždy krajně nesympatický a jeho vystupování v diskuzích je také mírně řečeno nepřesvědčivé, věřím, že má dost podíl na tom, že se tato koalice v průzkumech propadá.

6 0
možnosti

Ne nepřesvědčivé - ale nanejvýš demagogické !

;-)

1 0
možnosti
Foto

Už roky jsem u Farského na pochybách, jestli je tak naivní a hloupý nebo tak vykutálený. Kdysi jsem s ním chtěla vést diskuzi a výsledkem bylo, že nemá žádné argumenty, ale to, co chce, je prostě správné a diskuze není třeba. Myslela jsem, že problém je v tom, že je za STAN a pokouší se implementovat městská opatření do státní správy, ale teď vidím, že ani ve městě to není to pravé oříškové. Rád by byl Mirkem Dušínem, ale občané mu to kazí. ;-D

6 0
možnosti

Starostové dobře vědí, že pokud jim Rada ve městě odsouhlasí jakoukoliv lumpárnu, mohou ji beztrestně provést.

No a se stejným cílem se Starostové vrhli do celostátní politiky. Nikoliv tedy pro blaho obyvatel, ale jejich cílem jsou jen vlastní kapsy, které se mají beztrestně naplnit ze státní kasy tak, jak to dobře znají z komunální politiky.

:-)

0 0
možnosti

Není to ten Farský, který prý kdysi zrušil nebo se zasadil o zrušení diskuzního fora na webu města, protože si tam lidi neustále na něco stěžovali?;-) A pak tuto praxi převzalo jiné město nedaleko Semil? Pokud to on nebyl, pak se omlouvám.

9 1
možnosti
Foto

zrušil nejen to, ale všechno co mu přerostlo přes hlavu. to je hlava transparentností pomazaná ;-D

5 0
možnosti

Co, a koho mi tento blog jen pripomina?

Aha, kdysi tu byl jeden bloger se stejne uprenym pohledem a s kalychem na prsou.

Neni to nahodou nejaka reinkarnace?

2 6
možnosti

Ale, to, že pan Farský umí pěkně vyprávět je fakt. To mu nikdo upřít nemůže:-)

9 1
možnosti
Foto

Jj, Tomáš Trojan, semilský exot;-D

3 9
možnosti

To jsem nevěděl - ale fakt prý v tom máte pravdu.

R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS