Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J46a40n 54K68y11š84k94a

16. 9. 2021 22:14

Kujvadrát, to by mě nikdy v životě nenapadlo, že tomu Nožičkovi dám karmu. Musím se nad sebou vážně zamyslet!

0 0
možnosti
JN

To byste tedy měl... ;-)

2 0
možnosti
PB

..... když pominu vliv prostředí a osobní selhání, jež zapříčinilo pád mnoha sportovních talentů a hvězdiček (slavomam, chlast, drogy, gamblerství ...), pak v tomto konkrétním případě snad máme jasno!,- ....... naprosto jasná absence silné vůle a mizivá, až nulová cílevědomost!!R^

3 0
možnosti
LP

V diskuzi je opomíjen jeden dost podstatný fakt. Pan Nožička polemizuje s panem Slámou ze seznamu.cz, kterého pohoršuje, že v rasistické české/slovenské společnosti nemá Rom šanci na úspěch, protože je diskriminován. Pan Nožička použil příběh mladé Romky a ukázal, že mladou sportovkyni nikdo nediskriminoval, mohla slavit úspěchy, ale neslaví.

Abych tady furt někomu něco vysvětloval.:-)R^

9 0
možnosti
JN

Díky - byl jste rychlejší (já jsem se z časových důvodů dřív do diskuse nedostal). R^

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, tentokrát musím říct ne. Srovnáváte nesrovnatelné, dívku vyrůstající v osadě na Slovensku v příšerných podmínkách a dívku pendlující celý život mezi třemi světadíly. Mají úplně jiné podmínky pro rozvoj. emma je silně ukotvená i v Čínské větvi své rodiny. Ale šance, že by Emma vyrůstala v Romské osadě na Slovensku a vyhrála GS je takřka nulová.

3 0
možnosti
Foto

Pokud chce Rom něco dokázat, musí se zcela a bez pardonu odstřihnout od své komunity.

5 1
možnosti
Foto

Protože tenis nesleduji od doby, co ukončila kariéru Steffi Graf (kterou jsem bezvýhradně obdivoval snad ještě víc než Pepa Martinu Sáblíkovou), přečetl jsem si se zájmem článek pana Nožičky a dohledal si informaci o vítezství zmíněné slečny. Je pravdou, že děti imigrantů to nemají v nové zemi jednoduché, a proto je dobře, že se slečna Emma dokázala tímto způsobem prosadit.

2 0
možnosti
Foto

Takových už bylo co díky své hlouposti promarnili talent...nějak předpokládáte,že kanadská teniska vyrůstala v chudých poměrech na úrovni romské osady a její rodiče byli na podobné úrovni jako rodiče romské atletky. Pro srovnání vůbec nic nemáte. Nic o prostředí,rodičích a ani o ní. U romské atletky je to celkem jasné. Informací je dost. Velmi hloupá holka bez podpory rodiny žijící v hrozném prostředí. To není jednoduchá situace. Tady to ani jinak dopadnout nemohlo....Výkon Raducanuové byl skutečně fantastický a bude zajímavé sledovat jak se jí bude dařit dál.

0 2
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik