Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Taky jsem ty "tenisky" jinak přečetl a říkal jsem si, jaký je pan Rozumný báječný chlapík

0 0
možnosti
Foto

P96e84t84r 60H59a79n74n54i79g

16. 9. 2021 13:23

Jak je vidět, jsem skutečně asi významným blogerem, ( i když nejsem v sekci VIP), když tento člověk, který nikdy nevymyslí nic svého, originálního ,a jenom se přiživuje na druhých, má téměř vždy potřebu na mé články reagovat. A to jsem otevřel výjimečně diskuzi, abych mu ulehčil práci o on mohl dštít jedovaté sliny napřímo. Ale to jsem se šeredně mýlil. On potřebuje totiž inspiraci pro svá veledíla, neboť žádný svůj vlastní nápad nemá.

3 0
možnosti
Foto

slovo hudebního Michalangella...

3 0
možnosti
JL

no nazdar. Potřebujeme nějakou novou válku, abychom zapomněli na Afghánistán. To je vidět najmě na blogerech České republiky, protože ta tam měla nejvíc zraněných a mrtvých hrdinů, skoro nejvíc. Tito stateční muži tam odjeli, aby se stali hrdiny a jejich ženy a děti si jich víc vážili. Aby bojovali se sviňským zlem, jak správně říká plze'nský biskup, jehož jméno jsem zase zapomněl. A ejhle proradní američtí presidenti jakýsi Trump a Biden si dovolili stáhnout svou armádu a Češi teď vypadají přes svá neskonalá hrdinství jako zbabělí kojotové a skunkové, jak by řekl Karl May. A proto vzhůru, něco zase dobyjeme. Nejlépe sami, aby nás už nikdo nezradil! Co třeba Slovensko?

0 0
možnosti
ZZ

Frantíci nám nabízí Mali - když se naše technika tak osvědčila v Afgánu.

Těch tam mají všichni už plný zuby a my by jsme prý byli na to shození viny prý nejlepší adepti.

;-)

0 0
možnosti
Foto

Ten člověk je vlastně kouzelný ve všem. V tanci, zpěvu, básnické inovaci, v názorech a i ve svých vzpomínkách; teď ještě, aby mu došly souvislosti:))...Rok pracoval ve Francii...rád se tam vracel. A že ho tam pracovat nechali? A že nikomu nevadil? Ať to bylo, kdy bylo...poslední nepracující loudil na gar de l'Est měl hudební vkus o tři vejšky lepší, než byly produkty pana Rozumného. Čím byl pro Francii přínosem?, netuším. Zatímco ti, co je on dneska lustruje a komanduje jako nebezpečný póvl, nesou ne nepodstatné zásluhy na tom, že se dík jejich spolupráci udržel klid po celé Evropě aspoň na 90 procent. V klidné zóně bez starostí a konfliktů se zatím některá pozadí nově vzniklývh stran v klidu a ničím ani válkou v nerušené pohodě..na nově vzniklých seslích pohodlně rozseděla, zavedla, prubla si pocit být prezidentem, aby dnes hlásala, že jejich nicotnost je ohrožena někým, kdo narozdíl od nich dvacet let bezmàla ku prospěchu byl. A dobré věci vespolek bezpečnosti Evropy pomáhal.

Takźe asi tak je někdo rozumný. Rozumně rozumné vykopnout, neb dělají akorát ostudu.

1 2
možnosti
Foto

P26e74t46r 29H27a21n79n56i89g

16. 9. 2021 13:17

Reagoval bych, ale chci být slušný. Bože, co jsme si to vychovali.

1 0
možnosti
MD

;-D. Na hrubý pytel....

1 0
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,18
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik