Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z jakého programu se financuje?

0 0
možnosti
ZZ

Školství, věda, výzkum ...... - inu jasné zneužití pro obohacení vybrané skupiny příjemců.

;-(

0 0
možnosti
Foto

A jiní káží víno a pijí vodu. To je mnohem horší.

0 0
možnosti
ZZ

Ten odkaz je naprosto o ničem.

Mnohem věrohodnější je tento:

https://www.hlidacstatu.cz/Subjekt/48514314

:-)

1 0
možnosti
PB

Tak tohle je hodně trapný pokus. Nazvat CDK politickou neziskovkou jenom proto, že v její správní radě sedí současný předseda ODS je primitivní podsouvání. Ona ta neziskovka totiž vznikla téměř před 30 lety. Na to vám mohou skočit jen vámi podobní.

11 4
možnosti
MK

Politická je svou náplní a činností, ne proto, že tam dřepí Fiala.

6 3
možnosti
Foto

Je to dezinformační kampaň ze strany hnutí ANO a Babiše. CDK je jedna z nejúspěšnějších vzdělávacích a analytických institucí v ČR je sám od nich odebírán časopis Kontexty. Jeho úkolem je podporovat nezávislé myšlení a prodemokratické proudy. Přispívají do něj osoby vysokoškolsky vzdělaní a osoby z oblasti kultury. Novin a časopisů. které nejsou závislí na Babišovi je třeba. Hospodaření v CDK zůstává ročně průměrně cca 200 tis. na celkovou administraci. Vše je doloženo ve vyúčtováních a průběžných zprávách na MZV, nebylo zjištěno, žádné pochybení. Všechny civilizované země podporují vzdělávání a analytickou a vědeckou činnost prostřednictvím dotací a grantů. Záměrně zaměňovat tyto prostředky s dotacemi pro podnikatelské subjekty, které mají z definice produkovat pro svého majitele zisk, je projevem buď obyčejného hlupství, nebo bezostyšné manipulace v politickém boji. A to je i pravý důvod toho, proč jsou tyto pomluvy nyní šířeny. Je smutné, když vysokoškolský vzdělaný člověk sedne na dezinformaci.

12 2
možnosti
MK

Tedy je to politická neziskovka.

3 1
možnosti
Foto

ODS jiz davno neni pravicova. Mozna stredoleva, spise vsak ciste levicova.

5 4
možnosti
Foto

Petr Fiala se od roku 2004, kdy byl jmenován rektorem Masarykovy univerzity, na konkrétních projektech CDK nepodílí, zasedá pouze jako jeden ze zakladatelů a odborný garant v jeho správní radě. Nepobírá za to žádný plat ani náhrady či jiná plnění.

12 1
možnosti
JP

Než napíšete článek, zjistěte si laskavě fakta o problematice. Absolvent LF KU by měl v tomto jít příkladem.

12 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik