Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Moskvě po odhození nedopalku skoro tu osobu zastřelí. Kuřáci si labedí, že při odhození vajglu ho mohou podrážkou řádně rozmělnit. Také se mi líbí pohled na kuřáka, hlavně kuřačku, když po vtažení té dobroty do plic, se jim slastí převrátí oči o 360 stupňů. Proč já vůl nikdy nezačal kouřit? Tobě za článekR^

0 0
možnosti
VV

No, sice nam to sousky ucitelky Horste rikali ponekud mirneji, ale samozrejme ze nam ji davaly za vzor.

Ale v mem poslednim pracovisti pred penzi na Grillparzerstraße jsme pred budovami meli kazdych par metru a hlavme u lavicek vsude odpadkove kose a popelniky.

Opravdu tam bylo cisto. Mozna za to mohl nas nejvyssi ucetni, ktery jednou nacapal jednoho naseho kolegu, puvodem z tenkrat jeste Leningradu jak podvadi s registraci prichodu do zamestnani vylepenim cedule s napisem:

So was ist nicht eines BF Mitarbeiters würdig.

0 0
možnosti
Foto

To Vám vysvětlím. Japonsko má málo vlastních surovin a tak musí recyklovat vše, co někdo upadne. :-)

0 0
možnosti
PK

No a v lesích naší kotliny kromě plastů a dalšího bince lze nyni i častěji nalézti dobový symbol dnešní doby - roušky ...

0 0
možnosti
VV

Ty ovsem najdete hlavne na ulicich a chodnicich mest, vesnic i osad a v mnohem vetsim poctu.

Nedavno jsem se byl podivat v lese u kempu novy rybnik. Nechapu ze tam majitele nemohou postavit pro ty kempujici (hlavne holandany) popelnice a kontejnery na odpadky.

Tak zaneradenej les se se jen tak nevidi.

0 0
možnosti
VV

Domnivam se pane Faltyne ze jste videl v tom Tokyu jen Ginzu a okoli. Na okrajich je naopak neporadekobrovsky. Protoze ceny pozemku jsou v Tokyu a okoli promo silene, jaso ty domecl primo miniaturni. A co se do nich nevejde, stoji venku na chodniku. Odpad z pracek na nem stojicich tece primo do te povrchove kanalizace.

0 0
možnosti
VV

Nedavno jsem tady psal ze jedna z tech zlatych rybek byla moje.

0 0
možnosti
AT

To je otázka pohledu toho kterého příslušníka té které kultury a žebříčku hodnot. Když přijedete třeba do Řecka, překvapí vás bordel v zahradách, před domy, vedle, i za nimi. Přesto se mi nezdá, že by Řekové byli méně šťastní a spokojení než Japonci.

1 0
možnosti
Foto

Kdo tady mluví o štěstí?

"Co je štěstí?" ... mám pokračovat? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 15,80
  • Průměrná čtenost 1152x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.