Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Dnes má Berliner-Zeitung.de na titulní stránce i s fotkou příběh zdejší operní pěvkyně, hezká mladá žena, která se před 4 týdny nechala očkovat, pak měla bolesti hlavy aj., až to skončilo ochrnutím obličeje a poruchou koordinace pohybů (zřejmě zasažené nervy a související s činností mozku). Dnes měla vystupovat, ale všechna svá vystoupení musela odříct: ochrnutí v obličeji přetrvává, stejně tak další problémy, čeká na další diagnostiku, zatím se to charakterizuje jako závažný vedl. účinek očkování. Je to pro ni samozřejmě hrozné, jak popisuje.

3 0
možnosti
VV

Ja Frau Boskova,

man muss die Sprache verstehen.

https://www.berliner-zeitung.de/

0 0
možnosti
VB

V SRN je na 94 000 plně očkovaných 18 nakažených po plné vakcinaci, k tomu přičtěme míru nežádoucích účinků vakcín. Musí jít o svobodné rozhodnutí každého jednotlivce, co si vybere. Očkování těch již uzdravených z nákazy je nesmysl, dostatečně to prokázali výzkumníci ve všech odborně zdatnějších zemích. Ve Francii, kde se covid-pas začal více zneužívat, je z 1,6 infikovaných jen 0,1 % ve vážném stavu. Uzdravení z nákazy ale nenese firmám peníze.

0 0
možnosti
VB

Opravuju překlep u SRN: na 49 000 plně očkovaných připadá 18 infikovaných po vakcinaci.

0 0
možnosti
Foto

Problémem každé kampaně je její důvěryhodnost. Je-li pod taktovkou ministra Vojtěcha, který je jednou z nejméně důvěryhodných osob (nejen v případě covidu, ale i morálky), pak je předem určena k nezdaru.

Spot jsem neznal a po jeho shlédnutí se připojuji k názoru, že manipulace s dětmi k prosazení cíle kampaně je ubohá a odsouzeníhodná. Navíc z mého pohledu těžko někoho z rizikovějších skupin něco takového přesvědčí k očkování, a tak to byly skutečně vyhozené peníze.

Za blog karmaR^

13 0
možnosti
Foto

I35v71o 92C16i72l17i20c72h

12. 9. 2021 16:03

Přesně tak, bohužel :-/

0 0
možnosti
VB

Je to ukázka, kolik kamarádů MZ ČR těží z porušování základních práv občanů, kdy nejde ani tak o zdraví, ale spíš o kšeft. Chudáci pacienti, kteří přišli do nemocnice s něčím zcela jiným - ač mohou mít falešně pozitivní test na covid-19, patrně je šoupnou mezi skutečně nemocné, takže se navíc skutečně nakazí. Pokud nemají příznaky covid-19, měli by být i oni chráněni před nákazou, nebo covid-19 ověřit s jejich souhlasem krevním testem.

4 0
možnosti
JR

J69a59n 57R85á62ž

12. 9. 2021 15:29

Jak počet skutečně nemocných, nikoliv počet nositelů virů, tak informovanost o očkování je už v podobě, že by stát měl zajistit jen monitoring hospitalizovaných a očkování ponechat na individuální úvaze každého jednotlivce. Ovšem neočkovaní musí počítat s jistou diskriminací a s tím žádné nářky a odvolávky na jakási imanigární lidská práva, nic nenadělají. Omezení pro neočkované, i když jejich logika je sporná, jsou prostě zavedeny v různých podobách ve většině evropských zemí a to je lépe ve vlastním zájmu vzít na vědomí a počítat s tím.

0 2
možnosti
VB

Dánsko omezení všech zrušilo, Norsko přiznalo i uzdraveným imunitu po infekci 12 měsíců, Švédsko porušení práv bezpříznakových nikdy nezavedlo, Finsko se bezpříznakových a ev. infikovaných neobává. Nizozemí rozvolňuje.

4 0
možnosti
Foto

Ivo, jako dva očkovaní se zřejmě shodneme na tom, že jakkoli očkování není všespasitelné, přináší nesrovnatelně víc dobrého než špatného. Jenže problém je v tom, že u nás se na covid od samého začátku reagovalo ze strany vlády a médií metodou strašení lidí. Pro média to přináší víc peněz, protože takové zprávy lidé hodně sledují a vládě to dává volné ruce v přijímání různých zákazů a nařízení. Podle mě by bylo daleko rozumnější jít cestou trpělivého odborného vysvětlování, jenomže na to nebyla vůle, protože v médiích by takové zprávy nikdo nesledoval a vláda by si musela dávat mnohem větší pozor, než něco zakáže nebo přikáže. To samé pokračovalo i s očkováním a výsledkem je rozdělená společnost, v níž očkování vyčítají neočkovaným, že budou nést vinu za případné další oběti a lockdowny, a neočkovaní vyčítají všem, že jsou považováni za druhořadé občany.

VámR^

9 1
možnosti
Foto

I20v79o 33C35i38l87i27c28h

12. 9. 2021 15:02

Vidím to velice podobně a díky za R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.