Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

To je fakt oficiální klip? Nelze je už nazvat jinak než ZRŮDNÝ .OVA.A! ;-€

4 0
možnosti
PK

To je fakt oficiální klip? Nelze je už nazvat jinak než ʘDPORNÝ ӉOVA.A! ;-€

2 0
možnosti
Foto

I23v19o 90C28i86l34i61c29h

12. 9. 2021 20:13

Neobjevují se mi zde nyní nové příspěvky ve vláknech (asi zase něco ladí), takže kdybych nereagoval, tak o tom prostě nevím. A upozorňuji, že dnes jsem měl po dlouhé době první volný den, proto i ten článek, ale od zítřka od rána už mám zase zcela nabitý pracovní program, takže budu reagovat jenom když se k tomu náhodou na chvíli dostanu. Snad mne omluvíte. Děkuji za pochopení.

2 0
možnosti
TT

Cílem celého toho humbuku je naučit lidi správně kopírovat a vkládat odkazy na videa na YouTube.

0 0
možnosti
Foto

I68v64o 89C43i87l69i45c58h

12. 9. 2021 20:01

Ať přemýšlím, jak přemýšlím, Váš příspěvek mi v kontextu toho mého článku smysl vůbec nedává :-(

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
Foto

Bude to znít trochu zvráceně, ale čím víc o celé té věci přemýšlím, tím jsem za ni radši (netahat prosím za slovo; jsem si vědom toho, že umírali lidé s horší imunitou – ale to se bohužel děje pořád). Myslím to v globálu: co jiného by nám totiž mohlo tak krásně ukázat a) v jakém systému to vlastně žijeme, b) jak daleko sami necháme věci zajít? Je to výborná a dost transparentní lekce – a upotřebení zkušenosti z ní pocházející (případně poučení se vůbec) je zase jenom na nás...

7 0
možnosti
MK

Obávám se, že lidi přeceňujete. Nepoučili se z bolševického převratu 1948, nepoučí se ani dnes. Jednotlivci možná ano, lidstvo jako celek určitě ne.

7 0
možnosti
MK

Ze starších ročníků už je naočkován prakticky každý, komu v tom nebrání nějaký zdravotní handicap. Tady už moc oveček pochytat nelze. Takže předpokládám, že klip je určen primárně pro mladé. Což je ovšem bez nejmenší naděje na jakýkoliv úspěch.

Zkusil se někdo z vrchnosti vůbec vžít do uvažování mladých? Zkusil si někdo představit, co pro ně epidemie znamená?

Rozhodně to není strach o život nebo zdraví. Oni vědí, že jim nic nehrozí. Covid je pro jejich ročníky menší riziko, než vedlejší účinky očkování. Kromě toho oni nějaká rizika ani v nejmenším neřeší. Oni jsou především naštváni na všelijaké zákazy, kterých epidemie přinesla nepočítaně.

V posledním roce byly zapovězeny veškeré volnočasové aktivity. Zavřené hospody, kina, stadiony apod. Nemožnost sportování. Zakázáno dokonce i sportování venku. Noční zákaz vycházení. A nakonec jako zlatý hřeb zavřené okresy. Koho by to nenaštvalo? A nic z toho nezakázal covid, zákazy vydávala vláda. Ta vláda, která teď brutálně tlačí na očkování.

Část mladých by se možná podvolila výměnou za bezproblémové strávení letních prázdnim. Jenže ouha. Jejich ročníky přišly na řadu s první dávkou až koncem června a s druhou až po šetsi týdnech, někdy v půli srpna. Výhody jim přináležely až 14 dní po druhé dávce. Někdy koncem srpna. Fakt si někdo myslí, že takto lze někoho nalákat?

Teď už se ani žádné výhody nenabízejí, proč by tedy do toho šli? Vřdyť bez očkování nemusí ve škole na tělocvik a na zpěv, mají místo nich volno. Kdo by o něco takového chtěl přijít? Opravdu si někdo může myslet, že podlehnou nějakému vydíracímu klipu?

Teď konečně mají pocit, že to vládě mohou vrátit a se jim nedivím. V jejich věku a postavení bych se choval také tak.

15 0
možnosti
PC

Nechat si do těla aplikovat cokoli, s čím vnitřně nesouhlasím, jen kvůli jakýmsi "výhodám", považuji za ukázkový příklad bezcharakternosti, zkaženosti, vypočítavosti a neúcty k sobě samému.

Takto to mnozí dělali v každé totalitní společnosti - tento přístup byl semeništěm stbáků, gestapáků atd., tj. všehoschopných lidí. Podle toho se pak odvíjela a odvíjí morálka celé společnosti.

3 0
možnosti
VB

Jedna pozitivní zpráva: němečtí výzkumníci si ověřili, že méně vzdělaní lidé (ale nebyli ve výzkumu ani bezdomovci, ani azylanti) se nakazili dvojnásobně oproti těm vzdělaným, ovšem nyní lidská společnost bude těžit právě z přirozené imunity po uzdravení těch "méně vzdělaných" (můj selský rozum mi říká, že i mezi těmi nejvzdělanějšími se najdou jedinci, kteří si např. moc nemyjí ruce či cokoliv jiného). Loni se leckdo obával mj. infekce od bezdomovců, dnes se jich moc bát nemusíme, pokud někteří nemají imunitu celkově podlomenou i kvůli jiným nemocem apod. (těm bude hrozit re-infekce).

0 0
možnosti
Foto

A ja zase verim tomu,ze z velke casti funguje to,cemu lide veri. Mozna mene vzdelani meli mensi moznost prace z domu. Ale mozna take se nechali vice zpracovat temi hororovymi kazdodennimi zpravami. Kdyz budete verit,ze necim onemocnite,tak drive ci pozdeji mozek zacne vydavat signaly a chemie dle toho jede...

1 0
možnosti
VB

Ze zahranič. tisku: první Brit očkovaný loni v prosinci zemřel ve věku 81 let (krásné jméno William Shakespeare). Prý není spojitost s covid-19. Ovšem díky mediální masáži občanů si mnoho lidí vč. starších myslí, že jim vakcíny zřejmě prodlouží život. O rizicích mnozí nevědí nic. Berliner-Zeitung: EMA šetří další potenciál. vedl. účinky, k nimž patří případy kožní iritace (může jít o velmi závažný stav); jde samozřejmě o "vzácně se vyskytující", ale např. v Rakousku mají registrováno 634 kožních alergických reakcí, 110 ochrnutí tváře, 160 alergic. reakcí (anafylaxe) aj. Takže osobně trvám na svobod. rozhodnutí občanů.

4 0
možnosti
IB

I58v98o 27B22o50u36š48e

12. 9. 2021 19:45

Naznačujete, že spojitost je. Co vás k tomu vede?

0 0
možnosti
PM

P53a73v60e35l 31M11a83š48e76k

12. 9. 2021 16:43

To, že covidfašouni vydírají přes děti, je jen malá třešnička na dortu jejich sviňáren, které málem skončily tím, že byli zfanatizovanými tupouny lynčováni neočkovaní.

Děti by každopádně nemusely nosit roušky, kdyby jejich rodiče nebyli odporní zbabělci, kteří jim ty roušky doma chystají spolu se svačinou. Doufám, že nejsem sám, komu se z nich chce zvracet.

3 0
možnosti
Foto

I28v37o 19C60i77l69i94c15h

12. 9. 2021 16:54

Máte malé děti? Ono je to hrozně těžké, pokud ty děti bez roušek ve škole šikanují učitelé i ředitel. Ony si to ještě samy (na rozdíl od nás) neumí obhájit a naopak se pak pochopitelně cítí špatně, protože jsou mezi dvěma mlýnskými kameny.

8 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.