Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všimnul jsem si,že už se neobjevuje záběr jak se baráky sunou k zemi. Vysílají je jak do mrakodrapů naráží letadla.

0 0
možnosti

J75a52n 68R30i41c77h84t59e57r

14. 9. 2021 10:40

The Guardian

Šťastné nálezy strýčka Sama (Anne Karpf)

Den po útoku na Dvojčata byl nalezen na Bostonském letišti letecký manuál v arabštině a výtisk koránu v automobilu vypůjčeném Mohammedem Attou.

Za méně než týden tu byl další nález, a to dva bloky od Dvojčat - Attův pas. Všichni jsme viděli ten blizzard papírů snášející se z Dvojčat, ale představa Attova pasu, který unikl z toho inferna nepoškozen, by měl být testem důvěřivosti i těch nejhorlivějších zastánců zákroku FBI proti terorismu.

A v pátek poté generálmajor Frank Hagenbeck prohlásil, že Američané našli ve výcvikovém táboře teroristů celou poličku vojenských manuálů k teroristickým útokům, včetně manuálů, jak používat lehké automatické zbraně.

Odhlédneme-li od faktu, že síť al - Kajdy katastrofickým způsobem zapomíná svůj majetek, není podivné, že ta démonizovaná a mocná teroristická skupina není schopna zacházet s jakoukoliv zbraní bez manuálu?

(to jen tak pro pobavení - představa, že zrovna tihle neprošli žádným výcvikovým střediskem al-Kaidy, a proto potřebovali návody k zacházení se zbraněmi mě zkrátka rozesmála:-))

3 0
možnosti

Kdo se v tom má vyznat - Mudžahedíni, talibán, Al-Káida, As-Šabáb, Ansar al-islám, An Nusrá ........

A mnozí z nich byli bohužel velmi silně podporováni USA.

0 0
možnosti
Foto

Karma. A vsadil bych se, že autor se tím následným shitstormem tady docela baví... :D

2 0
možnosti
Foto

Asi tyden sem tu nebyl, takže sem ty diskuterske chlapce nečetl. Ale tématu rovnoměrného pádu železobetonového baráku se nikdo nevěnoval, což je škoda. Nenavistně přispěvky redakce nemaže a ja je obvykle ani nečtu. Takže jsem se ani nepobavil ;-( Ale zvláštní je, že přestože se vztekají, mlčící většina i přes jejich vztek a bez podpory redakce text dostane do TOP10. Tak jen shitstormujte, chlapci! Ma to smysl! ;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Ahoj Větvičko, to tě ani na chvíli nenapadlo, že když v takové budově sídlí FBI, CIA, tajná služba USA U.S. Secret Service a dokonce Ministerstvo obrany USA, bude v případě napadení existovat krizový plán na likvidaci celé budovy?

1 1
možnosti
Foto

My se to už asi nedozvíme, ale co když ten skutečný cíl nebyly dvojčata. Po tom nárazu letadel byla tahle nejdůležitější budova zcela opuštěná. To si před tím nikdo neuměl ani představit a ten kdo vydával rozkazy, se podle nastalé situace musel rozhodovat rychle a ve vteřinách. Pokud bych měl být tím, kdo za informace v této budově odpovídá, také bych jí nechal zlikvidovat.

0 0
možnosti

Neschopnost některých absolventů vysoké školy života dohledat si relevantní fakta je okouzlující.

4 2
možnosti

Pane Schlägeli,

když tu naznačujete, že vy patříte mezi ty jedinečné co si dovedou vyhledat relevantní fakta, tak tu uveďte konkrétní odkaz, kde by bylo možné najít naprosto technicky hodnověrné a odůvodněné vysvětlení pádu té třetí budovy do které žádné letadlo ani nic jiného nenarazilo.

Prozatím vím o jediném zcela prokazatelnému a rovněměrnému pádu celé budovy, který by to vše jednoznačně vysvětlil a kteý byl už nnohokrát zdokumentován při organizováném, plánovaném a odborníky provedeném odstřelu nepotřebných budov.

Netvrdím, že ta budova byla odstřelena, ale rád bych věděl proč a jak ta budova spadla, a to jsem se dodnes hodnověrně nedověděl.

4 0
možnosti

jj a na sv. Jiří vylézají hadi a štíři...

0 1
možnosti

A na svateho Rehore liny sedlak ktery neore.;-DTake nejak nechapu toho zdejsiho zlateho slavika.

0 0
možnosti

Je zřejmé, že tohle téma muselo pana Větvičku opravdu rozohnit, že až místy vypadával ze své hatlamatilky.

10 1
možnosti

Pokud k uvedenému jevu dojde, jedná se většinou o situaci, kdy autor zapomene přeložit jím kopírované části cizích článků (tzv. Olšerova tvůrčí metoda) do krajového dialektu.

1 2
možnosti

Smutné je, že někdo takový, jako autor, je už léta pravidelně čtenáři volen jako nejlepší bloger roku. Pak se člověk nediví, že volby (včetně prezidentských) dopadají, tak jak dopadají.:-/Rv

18 7
možnosti
Foto

Možná bys Milane mohl iniciovat nějakou petici, aby čtenáři nevolili tak, jak volí. Možná by mohli být za svůj názor třeba potrestáni. Možná bys mohl vyměnit voliče. Buď aktivnější, chlope!

4 0
možnosti

Určitě se vyplatí u přísně utajeného odbouchnutí mrakodrapů o tom předem informovat média. :-)

6 0
možnosti

Vy jste hotový mírový štváč.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS