Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma.R^:-) Odpoledne se přidám. Mám svědectví moskevské úřednice. Bude to zajímavé. :-)

5 0
možnosti
JH

Už se nemohu dočkat, nevím, jak to do toho odpoledne vydržím. Nepochybně to bude takové zieglerovské:-)

3 4
možnosti
JK

Samozřejmě souhlasím a karma. Ale počkejte, až na se na Vás slétnou členové místní rudé úderky. Pomalu to už začíná. To bude zase legrace, až se dozvíme, jak USA všechny okupuje, jak žijeme pod diktátem EU a jak se lidé v posledních svobodných zemích, jako je Rusko, Bělorusko a podobných diktaturách mají dobře.;-D

9 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Havránku. Vaše zanícené protiruské agitky mi vždy zvednou náladu i v tomto poněkud pošmourném závěru léta. Prosím pište sem co nejčastěji...

6 5
možnosti
JH

Nazval bych to opožděnou pubertou...

1 2
možnosti
JH

Tak mi přijde, že se autor probudil po více nežli třiceti, spíše ale padesáti letech, kdy to opravdu platilo.

Dnes, když vojenské rozpočty Ruska činí maximálně tak třetinu vojenského rozpočtu USA, je to už jen propagandistické, či jen obyčejně hloupé tvrzení:-(

3 8
možnosti
Foto

Rusko má tak velké ekonomické problémy, které jej donutili poprvé v historii snížit výdaje na zbrojení. Takže vypadlo z pětky zemí, které dávají nejvíce financí na zbrojení.

8 0
možnosti
Foto

Pokud čerpáte informace z Lidovek a ČT, tak se nedivím Vašemu článku a věřte, že tleskajících tady budete mít dost jen co si to přečtou takoví jako je Ziegler a jemu podobní. A jinak nebojte v Petrohradě nežiji.

5 9
možnosti
TB

víte vždycky socialistické státy dávaly na armádu hodně financí. I když je moc nepotřebovaly. V normalizaci jsem jeden čas dával testy svým žákům, jen tak pro poučení, které jsem trénoval šachy. Odbočka, Vy jste také hrával šachy, že ano?

Vyhrabali se fakta, měli možnosti na výběr, ale jenom jeden výraz byl správný. No a protože jsem se vyznal i v těch zprávách i mimo řádek, vyšlo mi kolik na obyvatele jsme dávali my. A představte si, že v přepočtu na obyvatele vydávala ČSSR více peněz než USA/obyvatel. Také jsem na to divně koukal, ale po přepočtení mi to dávalo stejný výsledek.

Já vím hodně lidem se tady nebudu líbit. Jo a jednalo se o rok, cca, 1975

2 0
možnosti
JF

Cože, oni soudruzi ještě toho Karase jako neobjektivního, a jako agenta Západu, notabene občana nepřátelského státu Česko, nevypověděli?! To dělají sovětští ééé ruští přátele velkou, opravdu velkou chybu! 8-o!

1 0
možnosti
PK

Karma

Nic dobrého z ruska nikdy nepřišlo a nikdy nepřijde

11 4
možnosti
LT

To mínus máte za tu ubohou paušalizaci.

Kdyby jste to napsal jinak, možná bych souhlasil, ale takhle fakt ne. Mohl bych vzpomenout x hudebních a literárních děl, které považuji za přínos celému světu. A to nemluvím o dalších oborech.

3 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik