Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Paní Kateřino, ANO.

1 0
možnosti
LB

L14i73b96o67r 10B36í69l13e71k

20. 8. 2021 12:48

Jste si naprosto jistá Babišem, když ty migranty sem lifruje leteckým mostem, vychcanost tohoto chlapa nezná mezí, nyní pro některé z vás je to ještě dobroděj, nechce uprchlíky a teď je vozí letadlem, kdyt ́ si z národu dělá srandu

5 3
možnosti
FL

Ohledně těchto Afghánců panovala shoda mezi všemi stranami, tady si nevyberete

2 0
možnosti
Foto

Kateřino, dost jste mne překvapila, že i vy jste podlehla strašení imigranty. A zrovna Babiš není zárukou toho, že by zabránil nějakému přílivu imigrantů k nám. Ten doma dělá hrdinu, ale při jednání s EU je vstřícný. Jde mu hlavně o to, udržet příliv peněz z EU pro své firmy.

18 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
IL

I63v52a17n68a 81L22a14n39c10e

20. 8. 2021 12:16

Když Piráti slibují, že vám imigranty nastěhují domů, tak to určitě míní obrazně, nemyslí dům a vaši postel a vaši lednici. Ale myslí, že je nastěhují do Čech a lidé budou platit vyšší daně, politici si platy zvýší, takže oni mít finanční problémy nebudou.

Katko, podívej se, co se děje v Americe, jaký chaos na hranicích dělá Bidenovo vláda. Migranti mají natažené ruce, ty jsi povinna se postarat o jejich blaho. Zaplatit jim hotel, zaplatit jim rozmístění po Americe, zaplatit jim jídlo. Ty jim dlužíš. Piráti by to vzali za podobný konec, jako to dělá Biden v Americe.

Babiš je podobný, jenom všechno dělá skrytě. I on je poplatný Bruselu, a aby se zalíbil, tak na Čechy přitvrdil..., nařídili mu, aby byl tvrdší, než jsou v jiných Evropských státech a nebo se sám rozhodl?

A protože politiku v Čechách moc nesleduji, tak mě se docela líbí pan Fiala od Okamury. Můj syn mi říká: ne, ne, ne. Moc doprava. Ale na jednu stranu si myslím, každý politik v Evropě je až moc doleva. Není náhodou čas uhnout trochu doprava, protože ti levicoví politici nás vědomě oblbují, jak se za marxismu a socialismu všichni budeme mít užasně. A Češi přece ví, že to není pravda.

6 2
možnosti
FL

Fiala nemá nic společného s Okamurou a ODS začíná mít levIcové nápady jako ČSSD a v koalici SPOLU jsou s vítači TOP09

0 1
možnosti
JB

J26i55r14i 90B87o23r

20. 8. 2021 12:10

Volte koho chcete ale proč to tady vytrubujete ,to nevím.

2 8
možnosti
FL

Důvodů může být víc, zamyslete se např. proč vůbec někdo píše blogy

5 0
možnosti
FL

Nevíte koho volit, to jsme na tom podobně. Ale víte komu to pravděpodobně hodím? Volnému bloku. On sice ten pan Volný je trochu jednodušší, zejména je dezorientovaný v různých vědních oborech a náchylný ke konspiračním teoriím, ale do jeho strany vstoupila H.Lipovská, kterou jsem začal sledovat, ještě než se stala radní v ČT a ta ženská "má potenciál" a chci v politice takové lidi. Blok se do parlamentu nedostane, ale můj hlas jim zvedne šance pro příště i získají nějakou korunu. Největší část mandátu z mého hlasu reálně připadne Babišovi, kterého ještě považuji za menší zlo, proti ostatním (zadlužování, narůstající státní aparát budou brzdit ekonomiku, ale to čas může spravit. Arabské a černošské nogo zóny by tu byly už na furt).

1 4
možnosti
SL

Budu volit hlupáka, který ničemu nerozumí a věří každé hlouposti. To má logiku... :-)

9 1
možnosti
Foto

To ale abyste také nebydlela sama se sebou. Hoďte to raději Tomiovi, ten je na tom stejně. ;-DRv

10 1
možnosti
JS

ano nejlepší je, když migrant brojí proti migrantům... ;-D

1 1
možnosti
KT

Hoďte to komu chcete, snad jste dospělá. I když s logikou a přemýšlením jste zjevně na štíru.

Sama migrantka, kterou zde usadili v dávné minulosti, nechcete bydlet s migranty. Vaše vlastní věta " neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života" pak postrádá svého smyslu.

12 9
možnosti
DP

Nevidim zadny rozpor v tom, ze nejaky migrant nechce mit ve svem okoli migranty z uplne jineho nabozenskeho a spolecensko-kulturniho oblasti. Kdyz se do Svedska valila prvni velka vlna imigrantu z Blizkeho Vychodu a dalsich zemi Azie v roce 1984 (ta vlna sla mimo povsimnuti lidi v lido-demo, krome vrchnosti, ktera tem migrantum radostne udelovala tranzitni viza a tim ziskavala potrebne tvrde valuty, jisty rozdil byl v tom, ze vsichni meli platne pasy a ty zahazovali teprve az na trajektu mezi DDR a Svedskem nebo Polskem a Svedskem, aby je Svedsko nemohlo vratit, ani DDR ani Polsko by lidi bez platnych dokumkentu neprijali zpet) a proti temto migrantum se ozvalo mnoho migrantskych "starousedliku" a div se svete, dokonce i migranti z Azijskych a blizkovychodniich zemi, kteri do Svedska prisli v 60-tych a zacatkem 70-tych let. Nekteri Svedi zasnou, ze SD (svedsti demokrati) maji prekvapive dost priznivcu i mezi imigranty starousedliky. Toz tak.

7 0
možnosti
SL

Nevím zda se smát nebo plakat, tak půjdu raději dělat něco užitečného. Přeji hezký den.

7 2
možnosti

Myslel jsem, že to s tím stěhováním imigrantů do našich bytů bude nějaká ironie, ale vy to myslíte vážně. Přitom je to jeden z předvolebních hoaxů, kterými jsou u nás krmeni vystrašení důchodci. Podotýkám, že nejsem volič Pirátů ani ANO.:-)

14 12
možnosti
Foto

Víte jak to je v ČR? Kolik neuvěřitelných hoaxů se stalo skutečností. Můj článek má v sobě ironii, protože to vládu, ani další osoby nezajímá, takže tak. Díky za čtení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik