Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Zapomněl jsem jmenovat i Vietnamce.

1 0
možnosti
MJ

Já to hodím Babišovi, protože v životě hodně dokázal. Ostatní nejsou osobnosti, které mohou vést naši zemi. Jste Řekyně, ale žijete tady. Nikdo vás nemá právo kamkoliv poslat. Jste naše. Všechny Řeky, Rusy, Ukrajince, Slováky máme rádi, pokud se dokážou integrovat a žít spořádaně v naší zemi. Nikoho nediskriminujeme. jen s těmi muslimy máme problém. To když vidím záběry z Afganistánu, jímá mně hrůza. Taliby a Al-kaidu zde nechceme a jsme efektivní v jejich eliminaci u nás. Celá naše země je dost krásná na to, aby se zde všem lidem dobré vůle dobře žilo. Jen tu zůstaňte s námi.

4 5
možnosti
SL

Hodně v životě dokázali i Himmler, Babinský či Jan Čapek ze Sán a ani jednomu bych "to nehodil".

4 0
možnosti
Foto

Jestliže 100 tisíc lidí hodí do uren obálky s volebními lístky a nebo jen obálky prázdné, vyjde to na stejno, protože páni politikové si po volbách všechno zařídí opět podle svého, jak budou potřebovat. A Babišovi je u naprosto zádele, zda tady bude v ČR migrantů třeba 100 tisíc, však oni u něho doma bydlet nebudou, to zcela určitě.;-O[>-]

4 2
možnosti
JL

kde byste ubytoval 100 000 migrantů? Je tu sice spousta volných bytů v republice, ale ty Češi nikomu nedaj.

0 0
možnosti
JP

J16a21n 95P67a59v54l95í40k

20. 8. 2021 14:19

Paní je perspektivní volička Kájínka na prezidenta.

6 5
možnosti
Foto

A nebyl by lepší než - ehm?;-D

2 1
možnosti
Foto

K87a67r67e55l 49C86a10c17h

20. 8. 2021 13:55

Milá paní Kateřino. Vaše úvahy chápu a myslím, že ten výsledek úvah není špatný a má logiku. Volit Piráty by byla opravdu velká chyba. A když si nemůžete vybrat z ostatních stran, je tu hnutí ANO, které je tak zvaně pro všechny. Je to ideově nevyhraněné hnutí, tedy něco jako bylo Občanské fórum Václava Havla, jen s tím, že je to ANO Andreje Babiše. Je tu proto, že strany, které měly zastupovat největší skupiny voličů s přibližně shodnými zájmy, totálně zklamaly. Nejprve ODS, pak ČSSD. Je třeba jim poskytnout čas na výměnu vedení a k tomu, aby politici těchto stan přesvědčili svou skupinu voličů, že jim nejde jen o osobní zájem a že jsou schopni pracovat. Zatím totiž jen pokřikují, že právě Babišovi jde jen o Agrofert a dotace. Tím ale nikoho nepřesvědčí, že sami mají jiné myšlení. Snad se někdy vzpamatují a uvědomí si, kde je jejich místo. Jsem bývalým voličem ČSSD a nyní podpořím po obdobných úvahách SPD. Vidím totiž jako největší nebezpečí pro Evropu Islám a nechtěl bych, abychom jednou dopadli jako Francie.

13 9
možnosti
PC

Paní autorko,

ať to hodíte komukoli, výsledek bude přibližně stejný. Já osobně se divím, že každý tady řeší migranty, Talibán, LGBT a já nevím co ještě, ale to nejpalčivější, co nás už dlouhé měsíce skutečně nejvíce trápí - covidfašismus, jako by byl něčím nepodstatným. ŽÁDNÁ politická strana zleva ani zprava nemá v programu jako problém č. 1 toto řešit, tedy skončit s tyranií, vydíráním, segregací a diskriminaci těch, kteří se nehodlají k takovými zvrhlostmi smířit a podílet se na nich.

Z toho jasně vyplývá, že tato buzerace jen tak neskončí. Mám dokonce pocit, že to mnoha lidem vůbec nevadí, přičemž právě to by mělo být naším největším rozhořčení a jednoznačným nesouhlasem s vládní a opozicí tiše schvalovanou diktaturou, která se nejen tady, ale i jinde ve světě usadila a jaká nemá dosud v historii obdoby.

3 6
možnosti
PC
ND

Autorka dosáhla to co chtěla, bohatou diskusi a karmu, jestli vůbec půjde k volbám, nebo koho bude volit, to samozřejmě nenapsala. :-)

Řadím tento článek do skupiny hození kosti mezi psy :-)

Takovou skupinu mám ráda, neboť diskuse má pak grády :-), je lepší než článek samotný a proto jsem klikla karmu.

6 0
možnosti
Foto

:-)tak. A rozeřvaná pavlač má zase co i koho řešit;-D

2 0
možnosti
Foto

Tak takhle přesně vypadá strašení migranty za pomoci velmi hloupých lži....měl jsem Vás za chytřejší, ale jak to vypadá uděláte přesně to co vymyvaci mozků pracující pro Babiše chtějí.Delaji sice svou práci dobře,ale každý alespoň trochu bystřejší tu hloupou strategii prohlédne...

8 14
možnosti
Foto

Paní Kateřina chtěla možná jen vyprovokovat diskusi. Nechce se mi příliš věřit tomu, že by to Babišovi nakonec hodila.

2 1
možnosti
ZH

U Babiše je problém v tom, že se ani v tom nejmenším nemůžete spolehnout na to, co zrovna lže. Protože zde lže něco, klíčové dokumenty v EU jsou však naším státem podepsané. Jestliže tu říká, že migranty k nám nechce, pak je to prázdný canc, který se může obratem zcela otočit, jakmile se mu to bude z nějakého důvodu hodit. V tomto směru je nepředvídatelný, pokud ignorujete skutečnost, že jedná ryze oportunisticky. Tedy Babiše ani omylem. Ten už dávno měl stát před soudem za své kauzy.

Piráty také nechci. Ale je tu dobrá šance, že se případná koalice (bez Babiše) rozhádá a budou předčasné volby. Mezitím Babiš musí zmizet z politiky, pak snad bude možné někoho vybrat. Ale je důležité, aby Babiš byl souzen a odsouzen, jinak se snadno stane, že po něm přijde někdo ještě horší. Když zjistí, že stát se premiérem znamená vyvlíknout se z trestní zodpovědnosti.

6 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti
Foto

Paní Kateřina především správně bogersky nahodila, na což kde kdo zabral. I já. Já ovšem nikoli proto, abych se dávil, ale abych se pobavil. I výživnou ,,diskuzí";-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik