Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Rv.Snad omluva pro autora, že to psal napůl ve snu.

8 5
možnosti
JV

Tak se tady po ranu plno starobolseviku vyvencilo.

Ode mne pane Flasko R^EU

10 8
možnosti
VV

Vypada to, ze v ulici politickych veznitelu vyhlasili vsekomunisticky slet.

3 0
možnosti
JJ

Tak si říkám, pane Flaško, nebylo by rozumnější tento váš naprosto zmatečný blog raději smazat?

12 11
možnosti
Foto

Protože to chcete Vy? Nefandíte si trochu?

9 7
možnosti
JH

Ta politická hysterie autora je alespoň zábavná. Zasloužená karma!:-)

5 5
možnosti
Foto

A něco k tématu hlavička umí? Nebo toho chci moc?

7 7
možnosti
JJ

Byla to Babišova vláda, která po několika desetiletích vyrovnala počet diplomatů na velvyslanectvích. Zatímco předchozí, demokratické vlády, se "plazily před ruskem" a nevyřešily vůbec nic. Čím to asi bude? Že by třeba "Český dům a peníze?";-D

2 5
možnosti
Foto

Jiří Jurčák Ano, byla to Babišova vláda, která tomu byla donucena. Udělala to velmi, ale velmi nerada, ale nešlo to udělat jinak. Důkazy ve Vrběticích byly tak průkazné, že to nešlo udělat jinak. Byl i pokus to zahladit ze strany Hamáčka, na pokyn Babiše, ale provalilo se to dříve, než Hamáček odletěl do Ruska to zašmajchlovat. Vláda Babiše prvním krokem vyhostila tolik diplomatům, aby to Rusku moc neublížilo. Rusko se však dopustilo diplomatické chyby a na oplátku vyhostilo našich diplomatů více, než naše vláda. Naší vládě v ten moment nezbylo nic jiného počet diplomatů dorovnat, jinak by se politicky znemožnila.

5 1
možnosti
Foto

.....Není tajemstvím, že odhalení pachatelů výbuchu ve Vrběticích a následné vyhoštění mnoha ruských "diplomatů", ve skutečnosti agentů, byl parádní kousek ze strany BIS.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774496

Ano a kauza Ivana s kufrem ricinu byla ze stejné škatulky. Nikdy přesvědčivě nedoložené a nedokázané ruské bajky.

Třeba ještě někdy procitnete a uvědomíte si, jak neuvěřitelně lacino jste se nechal od některých opíjet rohlíkem.

21 3
možnosti
SB

Souhlasím s tím co jste napsal, s výjimkou posleního souvětí.

1 1
možnosti
SB

A vsaďte se, že ať volby skončí jakkoli, tak nic podstatného se k lepšímu nezmění. Možná dojde k vyřizování si ryze osobních účtů, ale to bude asi tak všechno. A i s tím vyřizováním si osobních účtů bych byl opatrný, protože se budou bát, že jakmile se otevře otázka průšvihů jedněch, začne se rýpat i do průšvihů druhých.

Voliči současné opozice si pořád naivně myslí, že současná opozice chce pracovat pro tuto republiku a že ji chce pozvednout k lepším perspektivám.

Ve skutečnosti jsou to stejní korytáři jako současná vládní garniatura. A právě ta rokyta jsou cílem snažení dnešní opozice. Koryta, koryta a ještě jednou koryta. Nikoli přání zlepšit situaci v této zemi.

A co ještě k tomu návdavkem: Současná opozice je navíc ještě nakažena oněmi západoevropskými a severoamerickými nesmysly z poslední doby, jako je přehnaný boj proti rasismu, přehnaný boj za práva těch nebo oněch sexuálních menšin, za různé bezuhlíkaté fantasmagorie apod.

Současná opozice, jestliže se dostane do vládních křesel, nevyřeší nynější problémy a její představitelé a budoucí ministři se o to nebudou ani snažit. A navíc do toho vnesou i ty zmatky, kterým v současné době ještě jakž takž odoláváme. Rozvrtají i to málo, co tady ještě alespoň trochu funguje.

13 2
možnosti
JJ

Premiér Babiš měl v těchto týdnech před sebou dvě jmenování - nového nejvyššího státního zástupce a ředitele BIS. A obě jmenování šalamounsky posunul na dobu po volbách. Nechá to na novou vládu.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774496

Možná byste měl občas vytáhnot hlavu ... z písku a zjistil byste, že Babiš státního zástupce jmenoval. Říká vám něco jméno Stříž?

Proběhla kolem toho od opozice docela slušná kampaň, ve smyslu, že obojí je špatně, protože premiér vlády by se měl řídit nikoli vůlí vlastní, ale tím, jak se na věc dívají předsedkyně rozhodující politické síly, (jak by se mohlo z prostoru, který dostává v objektivních veřejnoprávních médiích), paní Pekarová a Adamová.;-D

10 0
možnosti
JD

Ubohý blog, zoufalého člověka. Antikarma.

10 13
možnosti
Foto

A pane Jiří Doležele, na něco k tématu byste se zmohl?

8 6
možnosti
MB

Následující volby budou nesmírně důležité. Smyslem je, aby vznikla převaha 101 hlasů. To budoucí seskupení určí, co s ČR vlastně bude dále. Zda budeme pilně zalévat Banánovník, zda nadále - všichni občané ze svých daní budou dbát o životní úroveň rodiny od čápů. Zda komunisté a příznivci Kremlu, dostanou šanci. Zda se neúspěšnému policistovi konečně palní jeho sen - Už ani nejde o pašalík Policejního prezidenta, ba!, může být přímo ministrem !

Jsem pro jinou cestu. Oživení skutečného, českého živna OSVČ. O podání žaloby na mistra Zemana. Podobně Bureše. Aby státní správa konečně začala řešit problémy lidí, nikoliv oligarchy. Vyřešit Bečvu v řádu hodin. Oba jmenovaní, své místo na Hradě mají! Miloš v hladomorně a Bureš v Jelením příkopu. Nesporná atrakce, pro podnícení turistického ruchu. ANO, pak by v ČR skutečně mohlo být lépe ... :-)

6 10
možnosti
Foto

Vaše naděje jsou plané... Dopadnete jako v Afgánistánu.. ;-(Lidé (budoucí voliči) jsou proti.

1 5
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,76
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.