Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, ono je to úplně jedno. Máte tři možnosti:

1. Nakazíte se a umřete.

2. Necháte se očkovat a umřete na příznaky po očkování.

3. Necháte se očkovat a pak se stejně nakazíte - a umřete.

.

Není jiné cesty, než na krchov. ;-(

1 0
možnosti

Ano, ano, pane Dvořáku, už od narození jsme všichni v předmortálním stavu. Ale jak jsem si někde přečetl, kdo se bojí, umírá několikrát denně, kdo se nebojí, zemře jen jednou...

3 0
možnosti
Foto

Petr Nedvěd Já mám pocit, že by jiná vláda postupovala lépe. V lednu se vědělo, že je v Evropě nová nemoc covid. Každá vláda by okamžitě zjišťovala, zda jsou plné sklady hmotných rezerv, kde se skladují zdravotní pomůcky, jako roušky , respirátory, dýchací přístroje. Vydala varování před cestou do ciziny. Neposílala by zdravotní materiál zadarmo do Číny, když věděla, že jej bude potřebovat. V době covidu by patření řídil tým odborníků, a ne premiér jako u nás a podle pandemického plánu. Probíhalo by spojení mezi krizovým oddělením na vládě až po krizová oddělení na obcích a firmách. Odtud by proudily informace o covidu. Dbala by, aby byly řádně a věrohodné testy a nepoužívala by testy z Číny. Neukončila by zbrkle opatření proti covidu. Prováděla by řádné trasování, aby přesně zjistila, kde se covid šíří a podle toho prováděla restriktivní opatření. Soustředila by se na ochranu těch, co jsou nejvíce ohroženi. Tohle se u nás nedělo a pokud ano se zpožděním více jak půl roku až rok.

4 0
možnosti
PN

P68e35t87r 45N10e57d13v12ě53d

16. 8. 2021 21:12

To je mi jasné, že si to myslíte. O ty ochranné pomůcky jsme se v Číně přetahovali s kým, když všichni byli připravenější? A proč, když jsme byli tak strašně nepřipravení, mohl po první vlně Babiš pronést tu nešťastnou větu "Best in covid"?

Můj názor je jednoduchý. Nikdo nevěděl co je to za svinstvo, valná většina z nás byla opatrná, lidé neskutečně pomohli vládě výrobou a hlavně nošením roušek. Pak už mohla úřadovat opozice ve spolupráci s médii a vše kritizovat, zpochybňovat....vláda také není bez viny, lecos popletla a tak jsme se dostali až na hranu katastrofy...

0 0
možnosti
MM

Tak jsem si přečetl všechny vaše důvody proč se nenecháte očkovat, ale racionální - zdravotní důvod jsem nenašel.

A teď se asi ozvou někteří, kteří mně oznámí, že nechápu psaný text.

2 0
možnosti
Foto

Důvody, které pro jednoho mohou být zásadní, můžou být pro jiného malicherné. Hlavní je, aby člověk měl svobodu rozhodovat sám o sobě. To je základ každého morálního systému.

5 0
možnosti
MS

Patlat politiku do rozhodování, zda se nechám očkovat, je slušnej bizár. Racionální postup je zvážit přínosy versus rizika. Nejde to jinak než statisticky s ohledem na svou konkrétní situaci.

7 0
možnosti

Já si myslím, že slušnej bizár je jednou mít karanténu 14, jednou 10 dní, jednou rozestupy 2 metry, jednou 1,5 metru, jednou roušky na nose, jednou pod nosem, a tak dále. Nějak mně z toho vychází, že někdo z nás dělá zvíře s rohy, a tečka za koronavirem nikdy nebude, protože bude pořád mutovat, pořád budeme testovat a očkovat, a jedinci, přisátí na tomto skvělém byznysu, nebudou mít nikdy dost!

0 0
možnosti
PD

shrnuti preslapu a tapani vlady pri mimoradne a nepoznane situaci nejsou argumenty pro negaci ockovani. ale je to vas boj, klidne se neockujte

6 0
možnosti
Foto

Česko na tom bylo nejhůř ve světě, protože je mezi námi hodně podobně obdařených rodáků, jako vy.

4 3
možnosti
Foto

Štěpán Bicera

Česko na tom bylo hůř, protože má totálně neschopnou vládu v čele s Babišem. Státy, kde byla minimální restriktivní opatření jsou na tom lépe než náš stát. Tvrdit , že za to mohou ti, co to nedodržovali restrikce je víc jak úsměvné. Mně by zajímalo jaké restrikce se nedodržovaly a to způsobilo současný stav. Prostě jsou lidé, kteří Babiše hltají a přijímají jeho rétoriku, Prostě zmatlal co mohl a neřekl, že za to můžeme my, ale označil ty co neposlouchají.

5 0
možnosti
MB

Covid, je obrovskou třískou v zádeli vlády. Nevítaný "Host do domu" a sci-fi "Vetřelec". Překazil pohodlné bobtnání, na vlně konjuktury! Vláda byla vlastně poprvé nucena převést, co tredy "Sbor odborníků", umí!

Odkryly se známé problémy, nefunkčnost veřejného aparátu, jeho zbytnělost s malou efektivitou, rozhojnění byrokracie, s minimem moderních digitálních prvků. Co hůře ! Bolavé téma nebylo uchopeno jako společensky vzájemné. Naopak, ideální téma pro sebereklamu - "Já bojuji, já zásobím, já vakcinuji - já jsem vědma, která vás vyvede z bacilové pouště"! Zemanovo šílenství, kdy Prymulovi dá státní vyznamenání. Má stejnou hodnotu, jako maršálská hůl Pauluse u Stalingradu.

Výsledky jsou zde. Stali jsme se směšnými - Anti best Covidovými. Utracené prachy za 1 vlnu, s nákupem čeho, času? Využití? Posílení role Velkořetězců, likvidace českého živna a mega dluhů. Pokles důvěry na 20% - daň, kdy i seberozumnější patření je pak přijímáno s nedůvěrou! Šílené, kdy ve srovnán s Rakouskem, máme o 20.000 zesnulých více! Připomínkové kříže se pochopitelně nelíbí. Je to debakl a decimace společnosti ...

Jsem pragmatik. Nechal se očkovat jednorázovou vakcínou "ohnson". Pích za zisk Certifikátu. Abych nebyl omezován, mohl cestovat, živnostnit, jít do krčmy, s rodinou za kulturou., Osobně, v tom nespatřuji žádný problém. To ovšem neplatí pro naši Vládu. To je Mega bacil ! ... :-)

4 1
možnosti
JK

Lidé jako vy se najednou v dnešní době nevylíhli a já proto nechápu, jak se vůbec podařilo vymýtit pravé neštovice.

7 1
možnosti
Foto

Protože neštovice byly poněkud jiná liga. Každý, kdo je dostal buď zemřel, nebo byl nadosmrti zohaven, v tom byly s covidem neporovnatelné. Covidem jen u nás onemocněly milióny lidí, na ten počet nemocných jich zemřelo jen pár, a naprostá většina z nich už k tomu měla stejně nakročeno pro jiný medicinský problém.

4 2
možnosti
VE

Na protest proti chaosu se necháte nechráněný infikovat, abyste si obstaral i trvalé následky, ztrátu chuti, poškození mozku, deprese.... Váš protest by byl viditelnější, kdybyste se na protest veřejně upálil.

6 6
možnosti
Foto

Můj známý měl před rokem těžký průběh a dodnes na tom není dobře. Známý švagra, zdravý a sportovně zdatný, na covid zemřel.

2 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Život mě naučil nevěřit všemu, co si přečtu, nebo co je předkládáno jako pravdivá informace. Rád čtu vaše blogy a doufám, že i ten můj bude pro vás zajímavý a inspirativní.

Seznam rubrik