Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I53v86o 55C42i31l87i45c61h

9. 8. 2021 18:39

Za tuhle větu podle mého názoru docela riskujete žalobu:

"Úmrtí klienta sociálních služeb nakaženého od ošetřovatelky antivaxerky je toho nešťastným důkazem."

Vizte https://jablonecky.denik.cz/zpravy_region/pecovatelka-velke-hamry-omluva-reditel-covid-20210623.html

28 1
možnosti
Foto

Pokud k tomu opravdu doslo, tak bych spise zaloval osetrovatelku za umyslne sireni nakazlive choroby ...

0 2
možnosti
PC

Autor by mohl být adaptem na největší slátaninu roku, neboli na vítěze tzv. Bludné propagandy.

Jinak nestojí za to takové bohapusté nesmysly vůbec komentovat. Rv

16 7
možnosti
Foto

J90a48n 87Š85i77k

9. 8. 2021 17:19

Jsem zastáncem očkování z řady důvodů a taky naočkován. Nesouhlasím ale s pohledem na odpůrce, jak jej popisujete. Žijeme ve společnosti, která je postavena na principech, kdy by měl mít každý svobodnou volbu a a takové principy jsme si většinově zvolili, nemůžeme z nich ustoupit. Očkování proti Covidu je atypické, jiná věc je to ostatní. Ano, zdravotní pojištění si platíme. Jenže systém je nastaven tak, že spousta z nás nedokáže adekvátně posoudit jaké jsou náklady a co vlastně kolik stojí. Výsledkem je, že se bez obav vrháme do rizik jako jízda na kole bez přilby nebo skáčeme na laně z rozhledny, aniž bychom zvažovali zda na takové výkony vůbec máme a co se bude dít až spadnu z kola nebo lano praskne. To se týká rizikového chování obecně, třeba i kouření a obezity. Nějaká forma finanční spoluúčasti by nás vedla k přemýšlení a jsem přesvědčený, že kdyby byla, tak úrazů, nebo nemocí z kouření či obezity, by výrazně ubylo. Hezký den

5 0
možnosti
Foto

I18v46o 56C78i31l40i71c56h

9. 8. 2021 18:25

Nevím co se stalo, ale souhlasím s Vámi 8-o Ovšem asi se mnou už nebudete souhlasit Vy v tom, že tohle by řešilo čistě komerční nepovinné zdravotní pojištění a kdo se holt dobrovolně nepojistí, tak ať si klidně zhyne bídnou smrtí.

3 0
možnosti
Foto

Hádat se v tomto podivném socialismu, kdo je větší zastánce socialismu je hloupé.

V systémech založených na donucení neexistuje nenásilné řešení pro všechny. To může existovat jen tam, kde je společnost organizovaná na základě dobrovolnosti.

2 0
možnosti
HH

A kde ten váš systém vysněný existuje? Nebo existoval? Nebo jak si vysvětlujete, že i když je to zak výhodné a prirozeneo, že se tak nikde nežije ani nežilo...

0 2
možnosti
VB

Tzv. odpůrci vakcín proti covidu (někdy ne proti jiným vakcínám) jsou ve vysoké míře už uzdravení z nákazy a tedy imunní i bez očkování, takže se brání donucování k vakcinaci. Bohužel, vakcíny nechrání každého očkovaného a žádná vakcína není bez rizika nežádoucích účinků: nyní se čím dál více projevuje fakt, že část očkovaných se stejně nakazí a část z nich roznáší nákazu na druhé. Takže si vzájemně nic nevyčítejme, jsme v tom všichni stejně, buďme na sebe hodní.

29 2
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu nejen s očkováním, ale s přístupem ke zdravotnictví, coby švédskému stolu.R^R^R^

9 7
možnosti
PB

Ale houby, vždyť se v tom motá jak indián v kukuřici.

5 0
možnosti
TB

Výborně řečeno. Mnozí si neuvědomují, že svoboda jimi šířených chorob končí u těla druhých.

4 8
možnosti
PB

Choroby šíří v tomto případě i očkovaní. A to o to sobečtěji, že jich se to už netýká, takže neočkovaným navrhují tuhou segregaci a sobě svobodu vir nerušeně šířit.

5 0
možnosti
VF

Odpůrci očkování jsou vyznavači socialismu,

výrobci vakcin jsou vyznavači peněz. Kde je pravda?

0 1
možnosti
OU
  • Počet článků 292
  • Celková karma 22,59
  • Průměrná čtenost 2219x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik