Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J85i68ř62í 38B62o38č90e25k

10. 8. 2021 11:52

za socíku do nás napíchali kde co a nikoho se neptali. nějaká certifikace nebo klinické zkoušky ?

1 6
možnosti
MK

Škatulkujete ako prestarnutý a premotivovaný svazák. Očkovanie má svoje pre a proti, a takto zjednodušujúci - doslova primitívny pohľad na vec svedčí o tom, že buď veľa vecí neviete, alebo ste navedený.

8 2
možnosti
SN

Můj názor na očkování je, že je užitečnou a nejlevnější metodou, jak z toho průšvihu ven. Na druhou stranu je každého volbou, zda se očkovat nechá nebo ne. Pokud má omezení zdravotní, inteligenční, sociální nebo jakékoliv jiné, nechť je neočkovaný. Jeho věc. Ale tenhle příspěvek je snůškou polopravd a maloměšťáctví a závist z něj přímo stříká.

8 0
možnosti
OH

Právě že to není jen jeho věc.

1 8
možnosti
Foto

Vy jste prosvihl dobu. Kdyz pominu ty pasaze, kde jde zase jen a jen o opakovani propagandy, kterou nam do hlavy husti predevsim media, nezbyde v celem prispevku jiz nic navic. Vse ve stylu Rudeho prava, s cimz paradoxne a smesne kontrastuje tvrzeni o vyznavacich socialismu. Uz vam tam chybi jen "kdo nepracuje, at neji" .. Ja vas chapu a respektuji, ze mate nejaky takovy pohled. Vase vec. Vy se ale zkuste alespon na chvili zastavit, zamyslet, rozhlednout se, bez emoci si s nekym z druhe strany promluvit a treba zjistite, ze duvody mnoha lidi, ktere odmitaji tuto "vakcinu", jsou mnohdy zcela zasadni a s nejakymi kecy o svobode to vubec nesouvisi .. V mem okoli jsou lide naockovani i nenaockovani a oba tabory sve duvody respektuji a chapou, coz je v zasade dnes jev vice nez vyjimecny.

28 0
možnosti
MB

Devadesát procent naočkovaných se nechalo opíchat ne kvůli strachu z COVIDU, ale aby měli jednodušší život.

20 2
možnosti
MZ

Oni jenom přistoupili na hru, že to budou mít jednodušší. Ale opak bude pravdou.

4 1
možnosti
JS

Včera jsem se do krve pohádala už asi s bývalou kamarádkou antivaxerka, která ale tvrdí že za komunistů bylo líp... a když jsem jí řekla že za komunistů by už byla naočkovaná ať chce nebo nechce, odpověděla ale teď je demokracie... dá jsem už nediskutovala.

5 4
možnosti
Foto

V27í75t 95C37h75a80l67u13p59a

10. 8. 2021 10:19

Tak ono obecně(dle statistik) největšími odpůrci očkování jsou lidé s nižším vzděláním a také příznivců dob totalitních...

1 8
možnosti
Foto

Pořád se tady v diskusi šíří jeden mýtus: ANO, i očkování se mohou nakazit a mohou nakazit i druhého. TO ANO! Ale jsou zde dvě velké ale!!!:

1) Statistiky jasně ukazují, že z očkovaných se zatím nakazilo velmi nízké procento lidí (myslím, že media uváděly průměrně cca 0,6 % nakažených z celkového počtu očkovaných). U neočkovaných je toto číslo samozřejmě vyšší.

2) I když se očkovaný nakazí, dostane rýmičku s kašlíčkem a max. si 2-3 dny poleží doma v postýlce, to samé, když nakazí i jiného očkovaného - to už je taky statisticky potvrzeno

Kvůli tomu, že budou lidi doma pár dnů stonat a pít zázvorový čaj, se OPRAVDU zavádět lockdowny a zavírat školy a obchody opravdu nebudou, hlavním cílem očkování je ulevit nemocnicím, JIP a zdravotníkům před návalem tzv. "pacientů hrdinů"

proto jednoznačně souhlasím s tím, aby neočkovaní si finančně přispívali na svůj případný hrdinný pobyt na JIP

6 12
možnosti
Foto

Zjistete si fakta a nesledujte jen ceska media .. doporucuji alespon oficialni organizace typu CDC, ktere vas z vasich bludu dost rychle probudi ,,, take pomuze realita z nemocnic

3 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PB

Věší bolševickou totalitní slátaninu jsem už dlouhou nečetl.

A pane autore, očkovaní mohou být stejnými přenašeči jako neočkovaní. Vakcína je v krvi, kdežto vir se přenáší a množí na sliznici horních cest dýchacích.

Jako úderka z padesátých let minulého století by to bylo dobrý.

33 7
možnosti
Foto

V15í27t 62C66h74a34l22u62p47a

10. 8. 2021 11:45

Ano mohou být. A dokonce tu nemoc může naočkovaný i prožít s nějakým i horším průběhem. Ale s větší pravděpodobností ji prožije doma na lůžku s čajem a paralenem namísto připojený na hadičkách na JIP. Narozdíl od neočkovaného. A o to tu jde.

1 3
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 22,59
  • Průměrná čtenost 2219x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik