Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pane Baráku, kolik Vám za ten článek dali? Pokud důvěřujete očkování, je to Váš názor. Ale proč svým kydáním hnoje na druhé rozdělujete společnost? Hanba by Vám měla být!

16 6
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MK

M87i48l36a16n 54K69ö23n38i55g

10. 8. 2021 15:09

No to je neuvěřitelný myšlenkový veletoč, co právě předvádíš příteli. Aneb kam až je lidská mysl schopná zajít, aby překonala pochybnosti o vlastním rozhodnutí. Ty ses ve svém vlastním příspěvku nenašel? A to i včetně té frustrace, kterou tak zjevně dáváš najevo? To je až diagnóza.

1 0
možnosti
PS

Postupně budeme rozdělěni na dvě kategorie : 1) ty moudré, co se nechali očkovat a případně se dají i přeočkovat , a 2) ty hloupé, kteří se očkovat nedají a které virus časem potrestá, v mnoha případech i smrtí.

2 5
možnosti
JP

A na ty s dobrou imunitou, kteří kovid přežili tím slavným očkováním.

0 0
možnosti
Foto

Snůška lží nebo nevědomostí. 臘‍♂️

14 3
možnosti
MZ

Na tyhle bláboly se fakt nedá napsat nic slušného.

20 3
možnosti
MH

Autore, už nepiš. Meleš takové nesmysly, že je mi za tebe stydno. Kdyby se dělaly testy očkovaným, věř, že bys byl velice překvapený, kolik by jich bylo pozitivních. Celé tohle hraní si na "pandemii" je neskutečné, a pořád tomu nemohu uvěřit. Opravdu doufám, že to těm "nejchytřejším a jediným správným " vědcům a politikům jenom tak neprojde. Sportu zdar..

20 3
možnosti
Foto

V49í62t 82C97h67a22l23u26p14a

10. 8. 2021 14:58

Však vyčkejme...Uvidíme na podzim či v zimě....já si troufám říct, že pokud se virus znovu rozjede tak ten (ti) kdo bude plnit nemocnice, tak z 90% NEOČKOVANÍ

1 1
možnosti
Foto

Autor článku si ani neuvědomuje jak moc toho řekl o sobě samotném

21 2
možnosti
Foto

Z vašim pohledem na věc by souhlasil kdyby zdravotní poj. bylo dobrovolné. Ale není ,tak na ošetření má právo i ten co hladí mambu.

14 1
možnosti
JH

Vždycky mě fascinuje, když se někdo snaží na ze samotného principu věci nespravedlivý solidární systém zdravotního pojištění naroubovat jakousi "spravedlnost".

Jednoduchý dotaz na autora článku: Opravdu je spravedlivé aby někdo, kdo vydělává hodně a platí každý měsíc třeba 20 tisíc na zdravotní pojištění a odmítá očkování si případnou péči platil, a naopak někdo, kdo je třeba nezaměstnaný a platí tedy na zdravotní pojištění 0 neplatil nic jen proto, že se nechal naočkovat? Uvědomujete si, že ten první člověk tomu druhému zaplatil i to samotné očkování?

Solidární systém je prostě nespravedlivý už ve svém základu (solidarita).

18 2
možnosti
RW

;-D;-D;-D dobrý joke, snad vám ho Izer neukradne ;-D;-D;-D

Občas mi připadá, že řada obhájců očkování jsou obhájci jen na oko, ve skutečnosti se pokouší podrýt snahy "odborníků" o maximální proočkovanost, jen to dělají opačně - naprostým zesměšňováním očkování - asi jako spolužák co šel hrdě do prvomájového průvodu v kostýmu amerického bezdomovce ;-D

4 1
možnosti