Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RB

Chcete nutit lidi, aby si do těla vpravili něco, k čemu nemají důvěru. Tady jsme v zemi, kde tělo patří příslušnému vlastníkovi, nikoliv státu, a také platí ústava a mezinárodní dohody.

7 0
možnosti
ZH

Autor vás nechce nutit k očkování. Chce, aby jste si svoji zbabělost zaplatili sami a nemuseli jsme to platit my ostatní.

0 0
možnosti
VB

Izrael opakovaně zveřejňuje, že mezi nově infikovanými početně převažují očkovaní, je jasné, že vakcíny na nové mutace moc nestačí (a nevyřeší to ani 3. dávka). Zato neslyším ze zahraničí ani z domova, že by se nakazil někdo, kdo už covid měl, tato imunita po nemoci se ve výzkumech jeví jako spolehlivější. Takže až se ti očkovaní nakazí a zase uzdraví, budou i oni mít tu správnou trvalejší imunitu přirozeného charakteru.

5 1
možnosti
RW

Před časem se psalo o dvou případech, kdy měl být člověk opakovaně nakažen, nikde se mi ale nepodařilo dohledat zda opravdu došlo k opakované nemoci nebo "nemoc" byla "diagnostikována" jen testováním...

0 0
možnosti
VB

To jsou naprosto ničím podložené plky. Podle všech výzkumů v západ. zemích máme nejméně 5 mil. obyvatel již imunních po prodělání nemoci, ti vůbec žádnou vakcínu nepotřebují. A k tomu máme 5 mil. plně očkovaných. Tak oč jde? O další zisky farmaceutic. firem? Na podzim se podle mě dá docela normálně žít, nové případy infekce se budou objevovat jen lokálně, nikoli celonárodně, podle toho, v jaké lokalitě budou více či méně zastoupeni ti očkovaní a uzdravení z nákazy. Zatím nákaza takřka nezpůsobuje zdravotní problémy. Německo aj. se už neřídí počtem infikovaných, ale počtem hospitalizovaných. Pokud se na podzim někdo bude cítit ohrožený (nebude si jistý, zda prodělal covid-19, a nechce se očkovat), pak ať si nechá změřit protilátky proti covidu (někdy se přijde na to, že člověk infekci měl, aniž o tom věděl, a je imunní) nebo ať nosí roušku do MHD apod. Jinak se nemusí už nic řešit. Je načase vrátit se celkem k normál. životu. Odborníci v Německu nám ohlídají riziko dalších variant viru ze 3. zemí líp, než by to zvládla naše paní Svrčinová.

5 0
možnosti
Foto

Výborný článek:-)

4 8
možnosti
JS

Poku to myslíte ironicky tak souhlas, pokud ne... je to Vaše věc

4 2
možnosti
RK

USA - epidemie neockovanych. Ale je to urcite hoax.

2 1
možnosti
RK

Konkretne na Floride az 125 % zaplnenost nemocnic covidovymi neockovanymi pacienty.

1 3
možnosti
JS

Respektuji vaše právo na názor. Respektujte tedy Vy moje právo na to nebýt očkován proti chřipce a Sars CoV-2. Zajímá někoho, že jsem tu strašnou nemoc prodělal bezprůběhově a mám lékařsky doložené protilátky? Doporučuji si poslechnout paní, která věci na rozdíl od Vás a dalších opravdu rozumí. Pěkné povídání..... https://youtu.be/9KTYJx-X3Zc

5 0
možnosti
OK

Odpůrci očkování jsou vyznavači socialismu a žerou psy!

2 0
možnosti
MB

Už jsem četla lecjakou hloupost na covidové téma, ale taková snůška lží, omezenosti a špatně skrývaného fanatismus se hned tak nevidí.

10 4
možnosti
MB

A zkusíte nám argumentovat proč? Nevyvrátila jste svám bezduchým příspěvkem ani jeden fakt z autorova blogu. Rv

3 6
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 22,59
  • Průměrná čtenost 2219x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik