Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dle Vámi použité logiky, např. slušný islám? ne, vražedný islám! atp.

1 2
možnosti

Ale pane Zieglere... kolektivní vina? To už tady bylo... No a od Vás bych to s Vaším pokrokovým myšlením tedy nečekal.

5 2
možnosti

Pokrokové myšlení máte možná vy. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že až do přečtení blogu jsem tuhle extrémistickou skupinu neznal. S obsahem souhlas R^.

5 2
možnosti
Foto

J93a22n 48O29t50r91u39b92a

5. 8. 2021 21:52

Tak jsem to dohledal. Článek se měl jmenovat "Africký přistěhovalec vraždil v Brně. Před pár lety se někde fotil s Pernicou, který tím chtěl dokázat, že není rasista. Dokázal, že je naivní a hloupy."

1 1
možnosti
Foto

J44a76n 27O58t40r45u73b45a

5. 8. 2021 21:38

Někde jsem četl, že měl spíš blízko k africkému Kongu. Možná se mýlím nebo mám špatné zdroje. Opravte mě prosím jestli to tak není. To slovo na N. ...Nácek?

1 1
možnosti

Neni africký přistěhovalec, ale syn české matky s afrického otce. A fotil se se skupinou Slušných lidí v jejich tričku.

2 0
možnosti
Foto

Typický článek propagující kolektivní vinu.

Ano, ten čin toho vraha je hnusný a ve svobodné společnosti by zřejmě svou vinu odčinil svou smrtí, rozhodnutím soudu na základě návrhu pozůstalých, ale směšovat tento násilný čin s nějakou skupinou osob je hloupé.

Kolektivní vina a kolektivní odpovědnost za jednotlivce je mocnou zbraní všech kolektivistů a všech zastánců neustálého snižování individuální svobody.

12 1
možnosti

"Typický článek propagující kolektivní vinu...."(p. Kšír)

----------------------------------------------------------

Přesně tak!R^ A je docela vypovídající, že tito lidé se považují za největší demokraty. A nejedná se přitom jenom o p. Zieglera...

0 0
možnosti

Zajímavé. Popravdě neznám ty "slušné " lidi a ten odporný vrah by si zasloužil víc než vězení. Podle jednoho hnusáka se budou soudit i ostatní z toho spolku, strany, či co vlastně je? Ač nemusím třeba TOP a ODS, nenapsal bych, že jsou všichni podvodníci, sexuální násilníci, nebo zabijáci nevinných řidiček. ...

8 5
možnosti
Foto

KarmaR^. Opět článek, kterých by v tisku měla být přehršel. Jasné vymezení proti jakékoli formě extrémizmu a požívání drog. Otevřená výzva k intoleranci podobných stupidních uskupení. Článek se stejným významem jako pozitivní text o Saídu Moláím.

7 0
možnosti

Jeste se sluší dodat, že drogy naprosto neomlouvají, ale jako vubec. Ziji u mesta, kde bezne pobihalo spostu zdrogovane mladeze z perniku, dneska uz je vetsina mrtva, nicmene nepamatuji si za celou dekadu, ze by byl nejakej nasilnej problem, natoz vrazda. Drogy vas nedonuti abyste vrazdil, nikdy tomu neverte, musite to mit v sobe.

4 0
možnosti

Nojo, cim neslusnejsi strana, tim slusnejsi nszev si v CR vymysli.;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,69
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz