Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J42a31n 52Š45i39k

5. 8. 2021 13:03

Nemohu se s Vámi pouštět do diskuze o účinnosti a efektivnosti respirátorů a důvod je zcela prostý. Nerozumím tomu, nejde o můj obor. Jen... Co takhle ctít svobodu jednotlivce a respekt k druhému, jak zní Vaše motto? To znamená, že pokud se někdo rozhodne, že bude nosit respirátor, půjde se očkovat, bude si desinfikovat po cestě autobusem ruce, atd. a ať už má důvody a motivace jaké chce, prostě a zkrátka ho respektovat? Jestli si nechá oholit kvůli Covidu hlavu...No a co? To je Vaše věc? A jestli se Vám to zdá jako v blbým filmu, máte jednoduchou možnost. Je to jako s televizí, prostě se na ten film nedívejte. Hezký den

8 4
možnosti
JK

Já s Vámi zcela souhlasím. Kdo chce, ať na hlavě nosí třeba igelitový pytlík a třikrát denně se koupe v dezinfekci. To je mi úplně jedno. Pokud nám to ale, navíc protiprávně, nařizuje vláda, tak je ten problém jinde. Mně vadí to, že to lidé ve většině považují za hloupost, ale jsou nuceni to nosit. A nosí to prostě jen naoko, protože to je blbost.

11 1
možnosti
SL

Svobodní, Trikolóra, SPD? Ne, že by mne čínská chřipečka nějak tankovala, ale ten slovník a fráze v blogu jsou mi povědomé...

1 4
možnosti
TB

"může mít krátkodobý efekt nějakého procenta snížení pravděpodobnosti přenosu nákazy" - můžete tyhle bláboly podložit relevantní studií? Že si je lidé úmyslně nasazují tak, aby netěsnily a vystřihávají do nich díry fakt není problém jejich účinnosti. Tyhle fyziky a lékaře z ulice, kteří "mají pocit" mám nejradši.

1 5
možnosti
IB

problém účinnosti je hlavně u originálních respirátorů, roušek a hadrů. Není potřeba nic ničit. Zrovna dnes jsem si vzpomněla na povinnost nosit roušku venku - absurdistán, někdo padl na hlavu.

6 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1369x
Ekonom. Živnostník. Rodák ze Rtyně v Podkrkonoší na Náchodsku. Člověk, kterému není lhostejná budoucnost našich dětí a naší země.

"Svoboda jednotlivce a respekt k druhému člověku."

"Malá a efektivní státní správa."

Seznam rubrik