Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naše dovolené jsou vždy aktivní a do teplých krajin jen mimo sezonu, ale umíme i odpočívat. Klidně s cestovkou a all inclusive, když je v pěkném hotelu levnější než s polopenzí nebo snídaní, oběd oželíme. I s cestovkou jsme v letadle zjistili, že nás dovolená vyšla levněji, než naše spolucestující na vlastní pěst. Pár našich dovolených jsem už popsala v mém blogu. Všechno má více pohledů. :-)

1 0
možnosti

R^Viléme, moc pěkná a také poučná úvaha. Aspoň pro mne. A tak Egypt jsem vyškrtl už jen ze samotných možností kam na dovolenou. Je smutné, že dny, na které se obvykle těšíme celý rok, se mohou snadno proměnit v branné cvičení, mobilizaci, evakuaci, horor či jinou katastrofu, po které se stává přímo nutností pár rehabilitačích dní na zotavení....;-)

1 0
možnosti
Foto

Tome jsem rád , že na určitý způsob dovolené máme podobný názor. Život nás naučil.

0 0
možnosti

Krásný fejeton, Viléme - Ty jsi opravdu mistr! Jsou i tací, kteří jdou o dovolené na dobrovolné vojenské cvičení. To je teprve ten pravý adrenalin :-). Srdečně Tě zdravím.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji ti Miroslave za ocenění, které si nezasloužím, ale potěší to:-):-)

0 0
možnosti

Nedávno jsem myslela na ty, kteří se vydali do Chorvatska: nejdřív vichřice s padajícími stromy a záplavami, pak zase rozsáhlé požáry. Někdo ale má rád adrenalinovou dovolenou.

1 0
možnosti
Foto

Jen jestli ti, co jeli na Jadran, se tak rozhodli kvůli adrenalinu:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 26,92
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik