Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Z hlediska nových poznatků o stávajících formách viru a očkování se měl svět dohodnout na normál. průběhu her: vždyť tam jeli samí zdraví, odolní, jedinci - sportovci, novináři apod. V tu dobu se už vědělo, že u části očkovaných vakcína nebude fungovat či redukovaně, že žádný test nezajistí vždy "negativitu", vědělo se, že u mladých zdravých lidí - ať očkovaných či neočkovaných - probíhá infekce většinou bez zdravot. potíží. Takže se snad ani nemuseli testovat, mohlo se ve vymezených prostorách normálně sportovat a žít.

0 0
možnosti
MM

M70a40r23e64k 13M13a85c61h

7. 8. 2021 7:25

Pane Bartoni, vám lidem typu Brouk Pytlík dal internet a soc.site obrovskou možnost seberealizace. Mate pocit, že jako jedni z mala osvicenych jste dostali mandát poučovat všechny a u všeho, bo jste vyfasovali patent na rozum. Možná Vám to ještě nikdo neřekl, ale ne nemáte ho...(ten patent na rozum). Takže příště až budete zase nám neosvicenym předávat moudra, si aspoň o tématu něco zjistěte (viz letenky a zasedací pořádek u vládního letu atd...)

2 0
možnosti
SR

Pokud vím, oni letěli speciálem, tam samozřejmě neexistují oficiální letenky ale "zasedací pořádek" zřejmě určený vedením po dohodě cestujících.

2 0
možnosti
TN

Naprosto mi uniká chod vašich myšlenek. Tvrdíte, že neregulérnost olympiády spočívá v tom, že Japonci nedovolili startovat pozitivním. A melete něco o covidové hysterii.

A přitom hysterčíte, že tam byl někdo neočkovaný. (A ještě ke všemu vůbec neřešíte, že neočkovaný byl i ten pozitivní.) To je fakt psycho.

Kontrolní otázka. Jak byste se tvářil, kdyby byla velká mezinárodní událost u nás a vůbec bychom neřešili, jestli přišedší náhodou nejsou pozitivní?

2 0
možnosti
MP

Muzu se zeptat, kde vidite nejake hysterceni kvuli neockovanemu?

Jestli jsem pochopil spravne, tak autor pouze poukazuje na to, ze ten, kdo si na tomhle nadavanim nejvic prihriva svoji polivciciku, je sam neockovany a presto take sednul do letadla do Tokia a ucastnil se tam nejakych akci.

2 0
možnosti
TN

Co to jsou za šílené závěry?

Šesti našim sportovcům byl zkažen jejich sen (s největší pravděpodobností bezohledností jednoho lékaře), beachvolejbalové páry měly reálnou šanci na úspěch.

A vy tady řešíte, že nějaký Neusser nemá očkování. Ale v tom letadle nebyl a je negativní.

A když jsme u toho "zasedacího pořádku", tak by mě spíš zajímalo něco jiného. Japonci okamžitě na letišti zjistili, že lékař je pozitvní a vyžádali si informaci, kdo kde seděl. Je otázka, nakolik je to důležité. Ale proč měl někdo potřebu falšovat informace, kdo kde seděl?

Vědělo se, že Japonce vůbec nezajímá očkování (i když je asi pro účastníky vhodné), ale budou imrvére testovat. A kdo je pozitivní, okamžitě jde z kola ven. Náš ČOV (zase zřejmě nezodpovědností toho lékaře) nezvládl přepravit negativní účastníky. Co s tím má spoleřného ten Neusser?

A když vás tak zajímá, že nebyl očkován, proč jste se vůbec nezmínil o tom, že ten lékař nebyl očkován?

3 1
možnosti

Borec nadava COV, ze pustilo do Japonska neockovaneho doktora a pak tam neockovany leti sam, neprijde vam to trosku chucpe? Tady si borec resi svoje osobni antipatie ke Kejvalovi a nema to nic spolecneho s objektivni kritikou toho, co udelal COV spatne.

0 0
možnosti
LF

Neusser aj predseda aj lekár? Aj to niekto po sebe čítal?

0 0
možnosti
JH

1) letenky ve speciálu fakt nejsou

2) z 11.000 sportovců bylo pozitivních 24. Z toho 1/6 našich, ostuda jako hrom...

1 0
možnosti
MP

Neodpovida ten pocet tak nejak zhruba falesne pozitivite tech testu?

0 2
možnosti
RK

A jak chcete řešit skandální chování japonských činovníků?

0 0
možnosti
JS

O vztazích v ČOV nic nevím. Mám zpustlý názor, že na olympiádu neměl letět žádný sportovec ani činovník, který nemá po druhém očkovaní a který nebyl před odletem řádně otestován s negativním výsledkem.

1 0
možnosti
AM

Obhajoba neobhajitelného kamarádství ČOV ? Proč ?

0 0
možnosti
AM
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články