Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Jediné racionální opatření je NIKAM NEJEZDIT, aby turistický průmysl pod hrozbou svého zániku uplatnil svůj vliv na zrušení nesmyslných opatření.

A doma potom vystoupit z komfortní zóny podrobení a odporovat ze všech svých sil a možností.

Čekáním na konec kovidu, na spasení a podrobováním se se návratu našeho světa nedomůžeme.

0 0
možnosti
JR

J23a75n 39R66á33ž

5. 8. 2021 15:24

Doba je opravdu jak vymknutá z kloubů a zejména cestování má, a ještě hodně dlouho bude mít pravidla, které nám dají zapomenout na šťastnou dobu, kdy stačil v volnému pohybu přes hranice jen pas, někdy doplněný vízem.

Štve nás to všechny, ale ničit se stále opakovanými nářky na ta omezení nemá cenu. Než se masochisticky trápit, nebo prokazovat pseudohrdinství nějakým nic neřešícím odporem proti platným místním pravidlům, je lépe ke všemu přistupovat racionálně. Prostě si vybrat cestu tam, kde mne místní "opatření" co nejméně prudí. Stejně člověk pozná až namístě, jak to v té které zemi v praxi funguje.

0 0
možnosti
Foto

V Bavorsku nikde po vás nechtějí žádné potvrzení o testech a očkování, ani v penzionu. V restauracích je to volnější než před rokem. Dřív jste musel před vstupem do restaurace napsat jméno jednoho z vás i s telefonním číslem Teď to nechali na vás na vašem rozhodnutí. Následně jsem byl ve Francii pro víno a ani tam nikdo nechtěl nic. V Sasku nošení roušek v obchodech je od července zrušeno. Prodavačky nemají roušky, plexiskla zmizela.

0 0
možnosti
JR

J18a36n 21R85á43ž

5. 8. 2021 15:32

No Německu to není pro cizince moc jednoduché, neb:

Od 1. 8. 2021 platí v Německu nové spolkové koronavirové nařízení - CoronaEinreiseV ) Toto nařízení upravuje jednotně a pro celé Německo povinnou registraci příjezdu, karanténu a povinnost testu a jeho doložení, jakož i zákaz přepravy cestujících z oblastí s mimořádně nakažlivou variantou viru do Německa.

Zdroj:https://prag.diplo.de/cz-cs/aktuelles/-/2449072

https://www.bundesgesundheitsministerium.de/coronavirus-infos-reisende/faq-neue-einreisevo.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.