Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako blondýna jsem na různé vtipy zvyklá. ;-)

0 0
možnosti

Řada blondýn si z těchto vtipů dělá svoji vlastní přednost způsobem - a nemohl bys to udělat za mě, protože víš, že jsem blbá blondýna ....... ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že realita je už tak absurdná, že už je aj problém vymyslieť vtip. Napríklad za socializmu sme hovorili, že súdruhovia v ZSSR podojili kozla. Dnes už však na západe používajú termíny "tehotná osoba", nie "tehotná žena" aby neurazili tehotných mužov, či termín breastfeeding nahradili pojmom chestfeeding aby neurazili mužov, ktorí koja. Matematiku považujú za rasistickú..... a zoznam absurdností pokračuje? Dá sa tu vôbec vymyslieť vtip, ktorý by nebol čoskoro realitou?

11 0
možnosti

J48i79ř35í 57R98y37s

6. 8. 2021 21:10

Souhlasím

2 0
možnosti

Kazdy dokaze rict vtip, ne kazdy vtip je vtipny, a ne kazdy clovek muze rict libovolny vtip tak, aby byl vtipny. Zajimalo by me, jak by zid prijal zidovsky vtip od ne-zida. Tim myslim od ciziho cloveka, ne kamarada z detstvi. Myslim, ze znam odpoved.

Proste kdyz heterosexual rika vtipy o homosexualech, kdyz beloch rika vtipy o cernosich, nebo proste kdyz clovek ze skupiny u moci rika vtipy o utlacovane mensine, neni to vtipne pro nikoho, krome nekterych z te vetsiny. Zkuste si zajet do Bronxu a rikat na ulici vtipy o zidech, o cernosich, o rusacich, a uvidime, kolik z nich se bude smat. A jak dlouho vydrzite, nez vam nekdo rozbije hubu.

0 12
možnosti

Pokud někdo někomu rozbije držku kvůli vtipu, je to ubožák a není třeba nic dodávat. Ale máte pravdu, některé ty "věčně ukřivděné" menšiny se přesně takto chovaj...a přitom samy se k ostatním chovají velmi nevybíravě...

10 0
možnosti

Ona je asi jedna věc 4chan, reddit nebo když si udělá srandu třeba Pewdiepie. Druhá budou tu skutečně radikální platformy. Nečetl jsem originální dokument celý, jen asi půlku, ale vypadá to, že těmto lidem vadí i ten "umírněný" proud. Teď by to chtělo ještě studii o radikalizaci memů far-left proudů. To množství bude asi stejné a je to prašť jako uhoď...

2 0
možnosti

Židé mají svůj vlastní stát a vlastní armádu, která je jedna z nejlepších na světě. To není úplně nejlepší příměr. ;-D;-D;-D

0 5
možnosti

Říkáte tedy, že každá menšina by se měla odstěhovat do vlastního státu?

2 0
možnosti

To jsem zvědavá, co s tou slátaninou provede Evropská komise. On humor a ironie byly vždycky zbraní, hlavně proti hlupákům a vyžírkům. V tom u nás v Čechách máme bohaté zkušenosti.

14 0
možnosti

Právě proto je ho třeba zakázat:-/

2 0
možnosti

Pozor vy nevíte kde to spěje! Začne to když smažou fór "potkal černoch černocha" na FB. Pak to bude pokračovat, že vám na FB smažou fór a policie vás začne vyšetřovat.

4 0
možnosti

Židé podle mě nejsou nejlepší příklad, protože mají své spolky, existuje nálepka pro kritiky a milovníky černého humoru. Dokonce mají svůj zákon na ochranu. Navíc jejich věc není čerstvá, tak by klanění vypadalo divně.

Je ale plno jiných menšin, za které nikdo nebojuje v médiích a jsou terčem neláskaveho vtipkování.

1 12
možnosti

Řekl bych, že právě naopak jsou Židi typický příklad, jak lze bez problémů vycházet s většinou. A mimochodem - největší sběratel židovských vtipů, kterého znám, je ortodoxní Žid.

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS