Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šlachtovo "ANO Béčko" povolalo zálohy. Buď skutečně dostali povolávací rozkaz, tedy důrazné doporučení, nebo zblbli. Každopádně budou připraveni, včetně Šlachty, konat vůli vůdce, někteří o tom teď možná nevědí, ale rozkaz je rozkaz, že.

0 0
možnosti

Dokud budeme mit strukturu vedeni republiky jako za cisare pana, nesmime se divit nicemu. Jen jedno nam zustane. Bude mnoho na co narikat. Tim cesky (moravsky i slezsky take) narod bude nadseny pri psani nebo mluveni kritiky. Vzdyt nic jineho nas narod neumi, jen nadavat.

1 0
možnosti
Foto

Ovšem nadáváním si upevňuje duševní zdraví. :-)

0 0
možnosti

Tak to by bylo něco pro Hitchcocka

1 0
možnosti

No, jaký byl v minulosti přístup ke všem změnám na politické scéně i ve společnosti, tak věřím, že ten Petřík Pavlů, pokud by byl v současné době ještě nasazen v rámci mírových sil kdesi v Afganistánu, pak by patrně neváhal a v souladu s tradicí svých postojů i tamním vývojem událostí by snad byl podobně jako tamní vládní vojáci spolu s nimi schopen přestoupit z dosavadní pozice do řad úderných jednotek v současné době sílícího Talibánu.

0 0
možnosti
Foto

Proč furt démonizujete Talibán. Z jejich pohledu jsou Američani něco podobného jako u nás němčouři v letech 39-45. Vy tady o těch "studentech" píšete tak že je to podobné tomu jako kdybyste démonizoval český odboj proti fašismu. A Gabčík s Kubišem a Opálkou a spol. to by pro vás byli jistě učinění satani. /Jasně, narozdíl od našeho odboje, je Taliban úspěšný. Asi to bude tím, že proti nim nestojí wehrmacht ale balíci z Nebrasky krmení kukuřicí a taky že jim nevládnou úplatní vytřesení samolibci, tak jako nám za první republiky/

0 0
možnosti

Bohumíre, ten Tvůj příspěvek nám sice cosi hezoučky graficky i s efektním blikáním cosi naznačuje, ale Tvůj názor vyjádřený slovy Tvé tradiční agitace by jistě nás čtenáře duchovní silou Tvých myšlenek jistě potěšil mnohem více.

2 2
možnosti

No, policejní stát tu už skoro máme, tak přidáme "vojenskou juntu", třeba půjde o mírně osvícené či dokonce sympaticky vyhlížející lídry. Hlavně nám ale chybějí takové typy, k jakým patří senátor Pavel Fischer - jedinci se vzděláním pro výkon státní správy a určitých pozic v ní. Kde jsou takto vzdělaní lidé, abychom se stále nemotali v amatérismu? A že je žádný politický subjekt ani nehledá - není to podezřelé?

3 3
možnosti
Foto

Copak by takový subjekt mohl pusti mezi své členy někoho, kdo je chytřejší?

0 0
možnosti

Velmi dobře si vzpomínám na třídně uvědomělé vojáky z povolání, mladé komunisty z osmdesátých let. Úlohu "Strany" brali smrtelně vážně a spoustu vojáků dostali do vojenské věznice v Sabinově.

2 0
možnosti

Relax pane autore, že by mix vojsko/policie konečně v této zemi udělalo pořádek;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Aniž bych Váš blog četl, tak podle nadpisu dávám karmu. A souhlasím, že Zeman je nejchytřejší a že Babiš je nejlepší. Babiš, ten je prostě úplně nejlepší, a komu se to nelíbí, může se jít tak akorát vycpat. A až Babiš bude prezidentem, tak bude nejchytřejší. A komu se to nebude líbit, bude se moci jít tak akorát vycpat!

1 1
možnosti
Foto

On má ještě zapíchnuté jehličky, tak se nedivte.

2 0
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 29,89
  • Průměrná čtenost 1022x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik