Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zvonka to vyzerá, že táhne do Německa a v Polsku ji nikdo neuvidí

1 0
možnosti
MM

Teď tápu! Kdo tu mate pracující lid? Odpudivý Seznam, nebo pracujícím lidem placená ČT?

Doporučuji vám zůstat u četby Halo novin, když Okamurovcí zatím vlastní tiskovinu nemají, tam se vše dozvíte na plná ústa, bez námahy číst mezi řádkky :-)

0 0
možnosti
LB

Pokud jste, pane Mudro, nepochopil poměrně jednoduchou glosu pana Havránka, pak už já -pro změnu - začínám chápat tu vaši urputnou zarputilost a snahu pana Havránka zesměšňovat, kdykoliv je k tomu příležitost. Máte zřejmě problém porozumět psanému textu a svoje problémy tzv. delegujete na relativně snadnou oběť. Taková malá soukromá šikana ve stylu - jsem hlupák, ale ne dost velký, aby mohl žít v blahé nevědomosti a tam někde v pozadí si to uvědomuji. A nejjednodušší způsob, jak se s tím vypořádat je, pokusit se přenést svoje problémy na někoho jiného a tím ukonejšit svoje zhrzené ego. Pan Havránek se takovými pitomostmi neužírá, bere to s nadhledem a shovívavostí, vlastně z vás má docela srandu.

Mě to dlouho štvalo za něj, ale asi zbytečně. Ve svém věku jsem pochopil, že mám řešit věci, které jsem schopen řešit. Neřešitelné je třeba vytěsnit, je to zbytečné plýtvání energií. A tak se nebudu snažit vás vychovávat, ale jako projev dobré vůle se vám pokusím zjednodušenou formou podat úvahu, která je v podání pana Havránka na vás zbytečně složitá. Gramaticky se omezím na jednoduché věty, souvětí vidím jako komplikaci. Takže:

ČT je ideologicky jednostranně vyhraněná. Atletku Cimanouskou prezentuje jako politického bojovníka proti Lukašenkovi. Ostatní podrobnosti ignoruje a divákovi nedodá. Seznam.cz pustil informací podstatně víc. Ve světle těchto informací to s tou politickou bojovností nemusí být až tak žhavé.

Stačí to takhle, pane Mudro? A pokud snad budete mít v budoucnu nějaké další problémy, s důvěrou se na mě obraťte, rád vám pomohu. A pana Havránka nechte žít. jste přece fanda V. Havla, takže "Láska a pravda zvítězí nad lží a nenávistí!" Případně ono katolické "Miluj bližního svého!":-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články