Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak jste, autorko, přišla na to, že demonstrují lidé s nižším IQ nebo lidé nevzdělaní? Vy (nebo kdokoli jiný) jste mezi demonstrujícími prováděla odbornou studii o jejich vzdělání a výšce IQ?

Tohle je typická manipulace, jako když např. média uvádějí, že vzdělanější volí pana XY nebo stranu XX, vzdělanější pocházejí z měst... atd., což jsou účelově z rukávu vysypané nesmysly, nikým ověřené.

1 0
možnosti
Foto

Dobry den, nemusim zrovna robit studiu, aby som prisla na to, ze ludia ktori blokuju sanitku tak, ze sa musi otocit, tak to IQ naozaj nizke maju.

1 0
možnosti
Foto

A co luciferin? Ten je vosk! Ještě nám začnou vybíjet světlušky. :-)

1 0
možnosti

J77i35ř92í 96M10í57k89a

4. 8. 2021 18:27

No taky bych mohl stavět argument na lidech, co si berou roušky i na plavání do vody doslova, jak jsem viděl na pár fotkách. Ostatně to bylo i přikázáno ve Španělsku jeden čas.

Takže se můžeme smát čipům ve vakcínách, což mi přijde jako nesmysl taky, ale faktem zůstává, že populace bude v příštích letech masově očipovaná.

Ale Vy právě možná budete mezi těmi, co budou na ten čip stát fronty.

Mimochodem z loňského roku z Jerusalem Post

https://www.jpost.com/israel-news/benjamin-netanyahu-suggests-to-microchip-kids-slammed-by-experts-627381

Je k ničemu, že není žádný oficiální program, který přímo chystá implantaci všech lidí. Na druhou stranu směr je jasně dán. A nakonec i na stránkách EU se dočtete, jak budoucnost vidí v implantaci mikročipů. Třeba tu https://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/en/node/791 .

Anebo v Národním programu Průmysl 4.0 https://www.spcr.cz/images/2015_02_03_Prumysl_4_0_FINAL.PDF

Světové ekonomické fórum tomu všemu dělá velkou kampaň a vytváří tak memy, které lidi přijímají, a postupně jak se aklimatizovali na sociální distancing a vnímání lidi jako toxické hrozby, explicitně šíří myšlenku, že se práce má přesunout na homeoffice a osobní kontakt nahradit virtuální realitou.

Spiknutí nabízí určitý pohled, jaké mohou být pohnutky v pozadí (oblibená redukce obyvatel, kde má 90% planety zemřít), ale ten není až tak podstatný, protože teď už je i předpověď počasí konspirační teorie. Nebo koncept buněčné imunity. Najdete vědce s nobelovou cenou, a jiné lidi, co mají zdánlivě dobrou reputaci... jako i čelní vědec evidence-based medicine. Ale jakmile se odklonil a měl na COVID jiný názor, jeho stoupenci nechápou, co se s ním stalo. Nemůžou připustit, že by nezastával ten jediný správný názor.

Tohle všechno samozřejmě vytvoří bouři zdola, a imho se s tím počítá. S občanskými nepokoji, agresivitou, kolapsem společnosti. Protože Vy neumíte uvažovat jako psychopat.:)

0 0
možnosti
Foto

J38a28n 79Š24i32k

4. 8. 2021 10:53

Luciferáza :-) Krásné...Nevím, zda jde o IQ a nízké vzdělání, patrně s tím souvisí i takové věci jako emoční inteligence, empatie, apod. . Nedávno mi totiž jedna obchodní partnerka říkala, že jeden její známý je vysokoškolák, poměrně respektovaný ve svém oboru. Rozčílený ji tvrdil, že do roka dojde k události, která změní celý svět. Samozřejmě jí zajímalo co, tak řekl, že do roka všechny očkované vypnou na jedním knoflíkem z Afriky. Chtěla vědět, proč zrovna z Afriky, ale to už se s ní odmítl bavit, protože je očkovaná ovce a tečka...To je hezká konspirace, ne? Poté co se neočkovaným v přítomnosti očkovaných točí hlava a spouští krev z nosu, jde asi o nový hit. Zajímavé je, že za tím vždy stojí ONI, nevíte náhodou někdo, kdo to je? Evropská unie, Bill Gates, Babiš, Trump, USA, církev, Ilumináti nebo korporace? A jestli Luciferáza, viděl ji někdo, je alespoň hezká? Krásný den

2 0
možnosti
Foto

To co se děje na Slovensku je opravdu tristní. Je to covidové šílenství a omezování osobní svobody z důvodů vytestované pandemie. Že se lidé začínají bouřit proti fašistickým nápadům vlády je pochopitelné. Možná jsou tam i tací, které popisujete, je to ale minoritní skupina. Víc je těch co uvažují racionálně na základě reálné situace a nejnovějších poznatků.

Mezi ně počítám i dlouholetého propagátora zdravé výživy doktora Igora Bukovského.

0 0
možnosti

Víte jak je daleko od konspirace ke skutečnosti? Tak rok a půl...

1 0
možnosti

no flat earth je stále jen konspirace a neslyšel jsem, že by se z koule stala placka

0 0
možnosti

J89a15n 36M85a11r92e64k

3. 8. 2021 22:23

A když se podíváte na ty přemnohé překlepy, je vám jasné,že toho vzdělání určitě moc nemám.

0 0
možnosti

Souhlas. Pár takových tvorů jsem potkal a je to vážně něco. Jeden takový mně dokonce tvrdil, že zde operují mimozemšťani, jejich armáda je schovaná za sluncem a proto na ně nevidíme. Myslel to vážně. Pochopitelně zarputilý volič SPD. Pro Vás velká karma.

2 0
možnosti
Foto

To ste este nepoculi o extrahovani krve cez oko deti, ktoru pak piji satanisti, aby omladli :) Dakujem za reakci :)

1 0
možnosti

J38a41n 60M72a14r33e27k

3. 8. 2021 20:46

Vážená Naděždo, označujete ty, kteří šíří konspirační zeorie známkou nízkého vzdělání či nízkého IQ. nevím, jak jste k tomuto závěru došla. dělala jste nějaká ODBORNÝ průzkum? C os etýká očkování peori Covidu, jedna vzsoce ceněná lékařka z Thomayerovy nemocnice v Praze je tvůrkyní takové teorie. Člověk, který vystuduje medicinu jistě netrpí nízkým IQ. Mohl bych jmenovat dalčí. Když padly v New Yorku dvě "dvojčata" kolovalo kolem té události mnoho konspirčních teorií. Vyšla o tom i kniha psaná člověkem s vysokým IQ. Ti asi měli vyšší vzdělání než vy. Upozornuji, že já sám, ač člověk bez vyššího vzdělání těm teoriím nevěřím

0 0
možnosti
Foto

S přestěhováním do Prahy se jí samozřejmě zvýšilo IQ o několik desítek bodů. A potom se všichni diví, že pražáky nemá nikdo rád, když se tady vyskytuje takovýchto jedinců mraky.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS