Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prosím Vás, kdyby nebylo BFLMPSVZ (já tak toto hnutí nazývám), rasismus, Me too a podobné ptákoviny, z čeho by různé neziskovky žili a absolventi genderových a podobných nesmyslných oborů na vysokých školách žili. Těm vůbec nejde o nějaká práva těchto skupin, těm jde jen o vlastní peníze a lehké žití

1 0
možnosti

Zdražili elektřinu, civilizace se prý zhroutí, Golfský proud se zastaví....já bych řekl, že gayové jsou pseudoproblém.

0 0
možnosti

J84a66n 60D97o78u55š27e75k

5. 8. 2021 10:30

Mě to přijde jako pekelně zábavná žabomyší válka. Několik pitomců na straně gayů a několik pitomců kteří to neumí psychicky zvládnout. Můj bratránek je gay a oba dva se nad tím královsky bavíme, protože v reálu to vypadá poněkud jinak než tahle vyhypovaná ptákovina.

0 0
možnosti

Právě GLBT to nemají psychicky zmáknuté, těm je potřeba pomoci nalézt cestu zdravého životního stylu...

0 0
možnosti

Líbí se mi vaše obavy, vyjádřené hned v úvodu: zatím jedna duhová tramvaj, ale brzy jich bude jistě víc. Taky mám strach, že nás to do šesti až osmi měsíců převálcuje a co potom...

0 0
možnosti

Totéž se děje u rasismu. Je třeba ho udržovat, i kdyby tím, že prohlásíme celou rasu rasistickou z principu. Kdyby zaniknul, spousta lidí by přišla o peníze.

8 0
možnosti

Kde jsou ty zlaté časy, když existovala pouze komunistická a nekomunistická levice. Někdy v 70. letech se vynořila ještě liberální levice a prohlásila, že problém majetkové a příjmové nerovnosti je již vyřešen a že problémem společnosti je nerespektování různosti. A začala akcelerovat práva nejrůznějších etnických, náboženských, genderových a jiných menšin. O jejich povinnostech jako každá správná levice pomlčela.

Byla to zlatá léta kapitalismu (která se zřejmě již nikdy nevrátí), kdy sociálně tržní ekonomika spolehlivě pojišťovala neúspěšné a neexistovala hromadná nezaměstnanost s její nejhorší formou - nezaměstnaností mladých.

Od té doby se situace podstatně zhoršila, ale rétorika liberální levice se nezměnila. Jen je ti, na které změněná ekonomická situace dolehla, přestali brát vážně.

(Je samozřejmé, že čím horší je ekonomická situace, tím menší je zájem o práva menšin. Kdyby na letošní mejdan Praha neměla těch 650 tis. Kč na příspěvek, konala by se Prague Pride v podstatně menším rozsahu.)

Pak se ale objevili nelegální imigranti, kteří se svojí na první pohled zřejmou jinakostí stali pro liberální levici okamžitě velmi zajímaví. Výsledkem je, že imigranti mají jen práva a původní obyvatelstvo jen povinnosti.

Stejně je to s LGBT. Já osobně je respektuji, takže třeba žádnému homosexuálovi bych nevnucoval svoji erotickou přízeň.

Ale nechápu proč bych je měl milovat třeba láskou neerotickou a být jejich jinakostí nadšen.

Nejsem ani ochoten mít tuto komunitu v úctě - dokud se nebude úctyhodně chovat.

Úctu si totiž nelze vynutit. Je záporně definována.

11 0
možnosti

Jsem gay a myslim, ze CR je vuci gayum a lesbam velice tolerantni. Nevzpominam si, ze bych nekdy v minulosti mel kvuli sexualni orientaci problem. Chapu, ze se spouste lidi nelibi, ze je jim neco vnucovano (osobne si myslim, ze je to spis kontraproduktivni), ale je treba si uvedomit, ze dost casto nekrici po svych pravech primo homosexualove, ale ruzne neziskovky a pod., protoze z toho maji penize.

30 0
možnosti

Děkuji, na tohle jsem čekal. Děkuji ještě jednou. Konečně slova někoho, kdo to vnímá nejhlouběji.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS