Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdravým rozumem se mediální pandemie nesmí řešit. Asi v září přišel ministr Prymula s vyhlášením-oznámením, aby odborní odpůrci jednotné linie mlčeli. Dodnes mediální totalita nenechává prostor k publikování důležitých odborných zpráv o lécích, postupech a nebezpečích pokusných injekcí tzv.vakcín aj. Norimberský proces nad Německým nacismem uznal vinnými i osoby, které jen poslouchaly zákony. Dnes se směřuje očkování i proti dětem. Nebohé osoby, které se dopustí takovéto činnosti proti lidem. Přitom 3 USA a 1 dánské studie uvádějí 99% výskyt kovid protilátek. Nebo ta úmrtí pandemie má na svědomí grafen-nanotechnologie? Příkladem jejího použití je právě patentovaná látka v další nové čínské tzv.vakcíně.

0 0
možnosti

Svatá prostoto...

Pokud si teď sednu k počítači, vyjmenuji ne sedm, ale sto důvodů, proč je např. Země placatá. A podpořím to názory "vědců - geografů i astronomů". A nebude těžké je najít.

Tak asi v takovém duchu vaše úvaha je...

1 2
možnosti

D41a53v94i14d 50E75v75a31n

5. 8. 2021 11:49

Dobrý den, víte jak se pozná, že někomu dojdou argumenty?

Přesně tím, co jste udělal Vy, že převádí debatu z věcné roviny do nevěcné, a tím od argumentace odvádí pozornost.

Jinak ten článek o placatosti Země klidně napište, nechci Vás nijak odrazovat, chtěl bych si přečíst, jak byste to podpořil názory "vědců - geografů i astronomů".:-/

Dám Vám tady na rozdíl od Vás třeba jeden názor, který jsem do článku neuvedl:

https://zivotvcesku.cz/protilatky-davam-na-uroven-ockovani-podle-poctu-pripadu-epidemie-skoncila-rika-virolozka-hana-zelena/

0 0
možnosti

Jen naprostý diletant může vyvozovat závěr o přesnosti měření z výsledku "5 jednotek na jeden ml". Jaká je chyba takového stanovení?

0 1
možnosti

D83a51v14i85d 68E10v87a89n

4. 8. 2021 21:09

To nevadí, že tomu nerozumíte, pane Máco. Pro Vaši informaci u některých laboratorních měřeních když vyjde méně než 10 nmol/l, tak se uvede, že hodnota je tak nízká, že se nedá změřit nebo prostě < 10 nmol/l ,... takže pokud se u protilátek CoV2(SP)Li dá změřit z krevního séra 5 AU/ml, musí se jednat o velmi přesné a spolehlivé měření. Takže nevím, co myslíte tou "chybou měření", ale asi jste někde udělal chybu Vy.

0 0
možnosti

P57a16v95e88l 86V55é45b19r

4. 8. 2021 9:55

Uvádíte 7 dobrých důvodů proč uznávat protilátky. Bohužel, je tu jeden protidůvod, který přebíjí všechno: Uznání protilátek nepřináší zainteresovaným politickým špičkám ten správný zisk.

5 1
možnosti
Foto

Komplexní ochranu proti závažnému průběhu nemoci, hospitalizaci a z určitého procenta i proti nákaze, neposkytují pouze protilátky, ale i buněčná imunita a paměťové buňky uložené v kostní dřeni. Když u někoho zjistíte protilátky v krvi, tak nevíte KDY tu nemoc prodělal, ZDA ji vůbec prodělal (mohl být jen pozitivní, ale nemoc se u něj nemusela rozvinout a vyvolat tím kompletní imunitní odpověď) a zda je tedy chráněn proti závažnému průběhu a zda je u něj rozumně snížená možnost nákazy. To vědí na celém světě. Rakousko jediné v Evropě se POLITICKY rozhodlo jinak - to neznamená, že dobře. U každého člověka reaguje imunita jinak. Zjištění má / nemá protilátky je úplně o ničem. A úplně stejná úroveň protilátek jednoho člověka chránit může a druhého ne.

Tento článek mi připomněl dávný vtip, jak závodí Rus s Američanem a Rus prohrál. Americká média druhý den psala: “Americký borec vyhrál, Rus byl druhý“ zatímco ta ruská psala: "Náš borec se umístil na skvělém druhém místě, zatímco Američan byl předposlední".

2 3
možnosti

To, že má člověk protilátky, znamená, že se s patogenem setkal a jeho imunita si s ním poradila. Nic víc bych za tím nehledal. Proto je obrovská otázka, jestli lidi s protilátkami očkovat, když si jejich imunitní systém s virem nějak poradil. Chce to ale diskuzi mezi odborníky, nikoliv umlčování jedné a prosazováni jiné skupiny.

1 0
možnosti

Hezky shrnuto.

Je tu ještě jedna otázka a tou je opravdová trvanlivost očkování. Pokud má očkování "naučit" imunitní systém, jak vypadá S-protein koronaviru, potom bychom měli spoléhat hlavně na lymfocyty, které v případě infekce S-protein rozpoznají a zahájí vytváření protilátek. Je přece nesmysl mít v době mimo infekci vysokou hladinu protilátek v krvi. Nebo se pletu?

0 0
možnosti

J23a39n 20S55o72u69č43e80k

4. 8. 2021 6:49

Dobrý článek. A ten spor o uznávání či neuznávání přirozeně získaných protilátek jen ukazuje, jak silná lobby, která prosazuje jen a jen očkování a testování, u nás je. Normálním lidem již je dávno jasné, že z covidu se stala politická záležitost a cesta k rychlému zbohatnutí. O zdraví lidí vůbec nejde.

5 0
možnosti

Nějak jsem i nevšimnul, že by jste měl lékařské vzdělání. Takže si Vás zařazuji do velké skupiny osob, které si myslí, že pokud mají do .... díru tak jsou odborníci na všechna témata.;-D;-D;-D

0 9
možnosti

D86a72v48i68d 46E47v45a51n

3. 8. 2021 21:57

Tak tohle není odborný článek o medicíně. Jinak jsem se neurazil, když skoro lynčovali kardiochirurga Jana Pirka v 73 letech za to, že projevil svůj názor...

Jinak jak se díváte na to, že MZDR vede člověk bez lékařského vzdělání, vyjadřuje se k hladině protilátek, atd. To by potom rozhodnutí MZDR o neuznávání protilátek ani nemělo platit, ne?8-o

10 0
možnosti

ad 5 - pozor na to, ze u kazdeho mereni je dost zasadni rozliseni vs presnost.

Napriklad vam muzu rict, ze venkovni teplota je prave 21,215625 stupnu Celsia. Jelikoz to udavam s rozlisenim na miliontinu stupne, naznacuje to na prvni pohled, ze to merim s takovou presnosti. Nicmene to merim pouze svym vlastnim odhadem, takze s presnosti neco jako +/- 10 stupnu.

Samozrejme zadny slusny odbornik nebude nikdy cisla zapisovat se zbytecne velkym rozlisenim a uvede nekde vedle toho presnost mereni, ale obcas to muze byt zavadejici.

1 0
možnosti
Foto

Když to odhadujete, tak to nemeříte.

0 0
možnosti

V bodech 1, 2 a 5 jste zcela mimo!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS