Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J90a87n 87M92a81r14k24o

19. 8. 2021 23:24

no ale máte tam spoustu chyb ve faktech, spekulací a polopravd, a manipulaci, jinak. Odkalujete se na články které popírají jiné částí vašeho textu.

Příklad lživé vety:

"Dosud neznámé s.r.o. nakoupilo v Číně testy, místo aby je nakoupil stát, když ani nemusel vypisovat v mimořádném stavu výběrové řízení."

ale v té době již nouzový stav neplatil a pak zákon neumožňuje nakupovat nepřímo.

ivmmeta.com - je jasné ze ivermectin není žádný spasitel jak ho některý prezentují 29% studií neprokázalo žádný efekt,

z náhodých kontrolních studii

- včasné podání účinnost 61% [46‐71%]

- pozdější podání 30% [2‐50%]

Hlavní problém je nedostatečná robustnost studií - málo účastníku. A opravdu by jste chtěli lék který má studiemi "prokázanou" účínnosť 30% když existuje účinnější alternativa?

Problém u látek kterým skončila patentová ochrana je že nemá kdo zaplatit studii která by prokázala účinnost pro dané požití aby splnily požadavky EMY. A to stojí nejvíc peněz a bez patentové ochrany

1 1
možnosti
JJ

J27i21ř44í 61J80o55h49n

20. 8. 2021 8:25

Podstatné je, že stát (hrabiví politici a úředníci státní správy) zabraňuje prodeji a volnému použití léku, který prokazatelně pomáhá a dělá tak z lidí nevolníky, kteří zbytečně umírají. To je genocida.

To, co pokládáte za lež, lež není. Jsou to vaše fabulace. V každém případě měl stát dostatečnou dobu na nákup testů do škol prostřednictvím seriozních firem a ne přes s.r.o., která patří lidem napojeným na politiky. Připadá mi, že obhajujete politickou, úřednickou a obchodnickou očkovací mafii. Tušíte, že některé povolené vakcíny ztrácejí každý měsíc 6% účinnosti?

Provedení kalsické studie o účinnosti ivermectinu by jistě stálo méně než jediný den lockdownu. Takže opět farmakoncerny "motivovaní" politici a úředníci nečiní jak by měli. Doufám, že se dočkají spravedlivých trestů.

0 2
možnosti
LM

Reaguji na vasi konspiraci s Ivermektin. 10 nejvetsich farmakoncernu (prip jejich jiz aplikovatelne vakciny v zavorce): Johnson & Johnson (Janssen), Pfizer (Comrinaty), Roche, Novartis, Merck, Sanofi (Vidprevtyn), AbbVie, Takeda, Shangai P.H.. Firmy co maji vakciny, jako Moderna jsou proti temhle gigantum jen flus v mori.

Napriklad Novartis zaplatil spoustu penez za ruzne patenty, pripadne na nakup podil laboratori, ktere maji patenty, a dela vyzkumy na boj proti Covidu, verim ze i ostatni se nejak snazi.

Ma otazka je jednoducha, proc ani jeden z tehle gigantu nedal ani korunu na studii Ivermektinu, kdyz ho maj vyrobenej prakticky zadarmo, hm? A nez zacnete odpovidat, ze by to pak mohli prodavat vsichni, tak doporucuji investigativni cinnost a zjistit si jak v praxi funguji exkluzivni vztahy farma - zdravotni zarizeni (treba duchodak) a nebo farma - konkretni lekar (treba praktik). Takze realne, v pripade studie s pozitivnim vysledkem, ze invermektin ma negativni vliv na sars-cov19, realne by jim to tu studii zaplatilo a pak jim to pravidelne generovalo prachy, i kdyby to vyrabel a prodaval kazdy. S tim, ze farma provadejici studii by mela vyhodu prekvapeni a mohla by byt pripravena ihned uspokojit poptavkovy boom.

0 0
možnosti
LM

P.S. A jak funguji realne exkluzivni vztahy farma - zdravotni pojistovna.

0 0
možnosti
BT

Děkujeme Vám za Vaše slova, s úctou Bohumila Truhlářová a manžel Miloslav Závorka

0 0
možnosti
MM

Největší kasaštych v historii udělaly farmaceutické firmy na Viagře. :-/

0 0
možnosti
Foto

J97a35n 22Š38i14k

2. 8. 2021 10:00

Farmaceutické firmy mají obrovské zisky dávno. Proč asi? V lékárnách panuje až nesmyslná poptávka po lécích, protože každý do sebe rve modré a růžové pilulky na neduhy všeho druhu v marné naději, že spasí jeho zdraví. Za léky se utratilo v roce 2019 jen u nás kolem 25 mld. Kč. Mimochodem se s nimi taky u nás ohromně plýtvá. Odborníci i lékaři by měli radost kdyby Češi do sebe méně léků cpali, protože třeba by si upravili více životosprávu, začali pít méně alkohol a nepřejídali se, v tomhle všem jsme totiž světoví přeborníci. Kdybychom žili střídmě, nepotřebovali bychom tolik léků. Tak kdo může za ty nemorální zisky? Farmaceutické firmy nebo spotřebitelé, kteří takové množství léků sami chtějí? Hezký den

1 0
možnosti
Foto

Je to dáno opět vytvářením regulovaného prostředí a poskytování monopolních výsad vybraným firmám.

Opět se dá identifikovat problém = stát a nabídnout řešení - volný trh.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Absolvent ČVUT, nyní penzista. Sleduje dění okolo sebe, rád si vyslechne jakékoli názory, nemá rád křivení skutečnosti, tedy ani cenzuru, i když se jí říká jakkoliv, např. politická korektnost, nebo předstírání, že nějaký problém neexistuje. Je patriot Prahy 6, podílí se na činnosti spolku Veleslavín - Vokovice k životu,  @VeleslavinVokovice.
Popisovat znovu tisíckrát omílané neetické chování politiků je ztráta času. Většina lidí to vidí, má již vlastní názor a v blogu o tom píše mnoho jiných. Potřebnější je upozorňovat na skutečné problémy, které zůstávají mimo pozornost čtenářů, protože veřejnosti jsou místo nich předkládány „zástupné“ pseudoproblémy, které upoutávají pozornost a pak se na ty skutečné zapomíná. Potřebné je upozorňovat i na falešně optimistické, neobjektivní informace které zamlčují, že realita je úplně jiná.
Nediskutuje pod blogy. Komentář nebo dotaz  pište na jiri.john@centrum.cz

Seznam rubrik