Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Také již delší dobu mám takový divný pocit, že se vracíme před Listopad! Díky Václavu Havlovi jsme nastoupili kurz k liberální demokracii, ale množící se komunistické lži a postkomunistické trvale levičácké směrování ke komunistickým jistotám bez svobody a osobní odpovědnosti nám bere jednu svobodu za druhou. Ale nejde jen o ty respirátory, jde mnohem o víc! Začínáme se topit ve lži a nenávisti, které tu chrlí naši nejvyšší postkomunističtí pspalášové. Z tohoto hlediska nevím, zda vůbec vidíme světlo na konci postkomunistického tunelu. Blíží se volby a my budeme volit mezi liberální demokracií se svobodou pro všechny a oligarchickou demokracií se svobodou jen pro oligarchy!

Světlo na konci pandemického tunelu již vnímám! Ale mám také obavu, že politici si toto světlo nechtějí připustit, a že nás ochotně budou dusit dále! V čem vidím to světlo? Do podzimu bude naše společnost proočkována alespoň víc než padesát procent, začíná u nás převládat delta varianta, která je nakažlivější, ale méně hubící, a to všechno nás navrací do normálu, takže podobně jako nesledujeme rozvoj chřipky, mohli bychom my obyčejní zapomenout na koronavirus! Je jen otázka, zda politici budou ochotni se vzdát svých nelogických buzerací.

:-)

0 0
možnosti
PK

Marnost nad marnost! řekl Kazatel. Marnost nad marnost, všechno je marnost! K čemu je člověku všechno to pachtění, kterým se pachtí pod sluncem...vždy jsem myslel, že lidé jako vy nehledají světlo ale ukazují k němu cestu ostatním....

0 1
možnosti
Foto

Milý pane, díky za upozornění, že v mém článku chybí něco podstatného. Napsal jsem mnoho článku o pravém světle - o Kristu. Někdy píšu jen o společnosti obecně. Myslím, že je potřeba ve chvílích, kdy se děje křivda, zneužívají se zákony, zvednout svůj hlas. Ne vždy v článcích zdůrazňuji mou osobní víru v Ježíše Krista. Tento článek si to žádal, tak jsem dopsal kratičké doplnění. Konec tmy v tunelu pandemie není zřetelný, ale světlo Kristovo stále svítí.

0 0
možnosti
Foto

Autorovi karma R^. Ministra Vojtěcha mám za to nejhorší, s čím se dá v dnešní politice setkat - a že je konkurence velká.....

Naprosto všehoschopný a bezpáteřní politik "s hezkou tvářičkou a pohledem štvané laně", který vždy udělá jen to, co si přeje jeho vládce a slunce jasné. Je mediálně dosti zdatný, a tak část občanů ani nevnímá prázdnost jeho myšlenek či změny a protichůdnost jeho názorů.

P.S. Sám jsem o A. Vojtěchovi již jeden kritický blog napsal (https://chvalny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=771228)

4 1
možnosti
JN

Opět se mi zdá, že se žijí dva životy, stejně jako za komančů...

1 0
možnosti

R^

Jsem praktický lékař v.v. Již dávno jsem přestal sledovat nařízení vlády, protože neodpovídají vědomostem o koronaviróze. Prodělal jsem variantu alfa, když byl synek pracující na infekci doma v izolaci s infekcí, v lednu jsem se nechal naočkovat Pfizer-BioNtech a v červenci jem prodělal variantu delta. Diagnostiku jsem nedělal podle testů, ale pouze podle anamnezy. Pro mne je to dostačující. Myslím, že jsem dobře vybaven na zápas s koronavirem, i když je mi osmdesát let. Nesmyslná nařízení vlády nesleduji, ale respirátor nosím v kapse. Když ho bude někdo vyžadovat, tak si ho nasadím. Ti, co se v respirátoru dusí, nemusí ho nosit, pokud si seženou potvrzení od svého praktického lékaře. Tak si ještě musím dojít pro razítko!

:-)

5 0
možnosti
LV

Vystihl jste to dokonale, pane doktore. Respirátor jako teoreticky vysoce infekční a tudíž nebezpečný materiál nosíme po kapsách či navlečený na předloktí, abychom si mohli nasadit na obličej, když hrozí, že to po nás bude někdo chtít. Použité vysoce infekční respirátory se válejí všude kolem nás, a kdo ho nechce nosit, sežene si razítko.

A vláda je spokojená. Nasazemé náhubky vnímá jako projev toho, že se proti kovidu "něco dělá". Že je to jen buzerace bez pozitivního efektu? No a? My jsme páni a vy budete poslouchat, chátro!

3 0
možnosti
ND

Ukazuje se mi jak je moc mocná, dokáže s lidmi udělat všechno to co chce ona, co se jí líbí, je to hnusné...a lidi jdou a jsou poslušní, kdyby lidem začali holit hlavy nechali by si to líbit...

4 0
možnosti

Nejzhoubnější je, že se pomalu suneme zcela nepozorovaně zpět před Listopad! Mizí úcta k pravdě a úcta k druhému člověku. Nařizujeme jen a nařizujeme, a skutečné potřeby jsou nám zcela cizí! :-)

6 0
možnosti
MK

Já si myslím, že ministr zdravotnictví Vojtěch je onuce, do které je možné utřít veškerou špínu a ona se z toho ani nepobleje.

3 1
možnosti

Adam je mladý a peníze mu zjevně nesmrdí, stejně jako jeho guru! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,45
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik