Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ
Foto

Ono nejde jen o figuru, ale i o ducha!

A toho si my, starší pánové, ceníme mnohem více. :-)

1 0
možnosti
VV

Jasne.

A vubec, kampak se podela ta chytra a vtipna pani co na obrazku nebyla zrovna stihla? Uz dlouho jsem tu od ni nic necet.

0 0
možnosti
ML

Poslední dobou vídám spíše opak. Maminka vypadá lépe než 17 letá dcera. Sestřička, co vypadá na 40 a tři děti, přitom je ji 25 a děti nemá.

2 0
možnosti
Foto

Věk je jenom číslo! Znám duchem devadesátileté mladíky a naopak: duchem dvacetileté staříky! To samé o dámách. ;-DR^

3 0
možnosti
VV

A ze tech druhych zde je.;-D

1 0
možnosti
Foto

Takový už člověk je, že má potřebu vše hodnotit a posuzovat. Vždyť většina blogů je jen o hodnoceních a konspiracích. Tato hodnocení však pramálo vypovídají o hodnoceném, vypovídají však mnohé o hodnotiteli. Tudíž veškerá hodnocení nechť jsou jen bzučením mouchy v našich uších. :-) Děkuji za váš blog. Hezký den. :-)

3 0
možnosti
Foto

J93o49s59e21f 29B74á46r17t14a

29. 7. 2021 14:02

Pravil Egypťan Sinuhet:-)

0 0
možnosti
Foto

Trochu bych vás opravil, ve čtyřiceti žena už opravdu není mladá. Hon za mladým zjevem je zbytečný, hlavně nevypadat starší.

0 1
možnosti
JM

J44a87n 87M75a27r28e89k

28. 7. 2021 6:35

Omlouvám se za zvorání vašeho příjmení

0 0
možnosti
JM

J18a34n 50M59a29r26e42k

28. 7. 2021 6:34

Paní Jendriksová, VY na fotce vypadáte báječně, na váš věk se neptám, ten je vedlejší. Říká se, že ženy nestárnou, jenom jim přibývají leta. A ty kačeny, co se za každou cenu chtějí VÍC líbit si nechají zřezničit pr...le a pak knučí, že jim to chirurg zvoral A co těch zvoraných n'ader!!! Každí žena je krásná a to v každém věku.....čili žádný strach a užívejte si své krásy a hlavně ŽIVOTA!!!!!

1 0
možnosti
Foto

Je to skutečně tristní - ba přímo nespravedlivé. Muže většina lidí, (hlavně novinářů, (podle mne těch hloupějších), podle jejich vzhledu. Samozřejmě e se nemůže padesátiletá žena se třemi dětmi rovnat modelce, která se od mládí stará jen o svůj vzhled -pro který která často odkládá nebo obětuje i své těhotenství a mateřství, aby si nepokazila figuru. (A já také vím, jak to fotoshop na PC dovede, anebo chirurg za těžké peníze). Jo - anebo kdejaká mladá dívka je pro ty (hloupé) novináře krasavice. Jistěže je hezká, každá mladá a zdravá,, zvláště když je k tomu i milá, ale ne každá je zrovna krasavice. Zrovna jako každý mladý zdravý muž je pěkný mladík - i když se o každém nedá říct, že je zrovna krasavec. Podle vzhledu, který si nikdo sám nevybral, a závisí na mnoha aspektech, například i dědičnosti, by se lidé v médiích hodnotit neměli. Tak se chovají podle mne leda pokleslá média (bulvár) a hloupí novináři, kteří ovlivňují veřejnost. Rozumný a moudrý člověk to nedělá. Díky za námět k přemýšlení. ;-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 26,61
  • Průměrná čtenost 709x
Často se mi stává, že vidím věci trochu jinak, než je běžné...

 

 

Seznam rubrik