Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to, pane autore, abyste se snažil dostat mezi ty bohaté! Chudí nemají v budoucnosti co dělat! ;-D

1 0
možnosti
JL

GD je dalsi krok k diktatorskemu svetu. To je zasadni.

Dnes obcane jsou napajeni strachem z investicnich praktik trzniho hospodarstvi. Tim je mysleno to mnozstvi dolaru (korun) ktere se preleva jako voda ve vane. Zde je vsak ukazka cesty pro budoucnost. Ten pohyb investic MUSI byt svobodny, bez jakekoliv ideologie. Na tom stoji prosperita celeho svetoveho hospodarstvi.

Urcovani hospodarske polityky polityky samotnymi, vzdy konci fiaskem. My jsme to poznaly v organizaci RVHP. GD bude jeste horsi.

Kdo bude tim DIKTATORSKYM statem po fiasku GD, je jiz dnes jasno. Tedy je to jasno v me mysli. Jak se to jevi v vasi myslli, ctenari?

1 0
možnosti
Foto

Umíte si představit, co by se stalo, dát dnes burziánům úplně volnou ruku? Krize 1927/8 a její následky by byly proti tomu školka.

Bohužel, někteří jedinci mají v rukou velkou moc, ale málo rozumu, aby s ní neprovedli malér.

Demokracie potřebuje lidi vyspělé (Jan Zábrana ve svých Pamětech). A vyspělé lidi potřebuje i volný trh.

Nebýt antimonopolních a antikartelových zákonů, mělo by už každé odvětví jeden monopol, který by si diktoval ceny. Stejné ceny benzinu u každé pumpy. Nepřipomíná to socialismus?

Vinou nerozumných a nečestných lidí už dávno v ekonomice bují zločin, podvody atd. A tak, žel, bez zásahu státu by hospodářství ovládly mafiáni a gangy. Vzpomeňte na 20. léta v USA.

A podívejte se na našeho pana premiéra.

3 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1369x
Ekonom. Živnostník. Rodák ze Rtyně v Podkrkonoší na Náchodsku. Člověk, kterému není lhostejná budoucnost našich dětí a naší země.

"Svoboda jednotlivce a respekt k druhému člověku."

"Malá a efektivní státní správa."

Seznam rubrik