Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zažil jsem autonehodu na dálnici, kdy před naší služební šestsettrojkou začala kolona intenzívně brzdit, náš šofér na to dupl a my s očima na předním skle sledovali, jestli to ubrzdí. Když jsme si oddechli, že to stihl, ozvala se za námi rána a napral to do nás další v řadě, který už nedobrzdil.

Jednou za studentských let jsem mohl (nechtěně) nehodě zabránit. Stopoval jsem auta, jedno mi nezastavilo, a hned to další za ním ano. O kousek dál leželo to první auto v příkopě, protože se srazilo s upadnutým kolem náklaďáku v protisměru. Tak jsem si říkal - vidíš ty troubo, kdybys mi zastavil, té srážce by ses vyhnul.:-)

1 0
možnosti
Foto

Jednou, kupovane repas auto po predelsxch bourackach fak se na koupi auta nevyplati setrit, pri jizde na firemku jsme skoncili na strese v poli, ja otres mozku sedela jsem vzadu bratr rici bez uhony otec na sedadle smrti arytmie a mamka se prastila do hrudni kosti a do berce ma tam nalezy, No, dekovala jsem Bohu ze za nami jel sef a odvezl zpet do Brna do nemocnice, bylo to v sobotu 5/9 v deset rano 2009, to datum a cas proste nesmazes.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem kdysi způsobil nehodu tím, že jsem se nevešel mezi dvě blbě zaparkovaná auta (na každé straně cesty zaparkované jedno a mezera velmi úzká). To jedno jsem lehce škrábnul tím, že jsem si urazil zrcátko u spolujezdce. Jel jsem ještě asi 150 m a pak jsem se vrátil k sepsání dokladu o nehodě. Už to bylo téměř hotové, když se jeden z majitelů do mně pustil, že mi rozbije hubu a začal mi sprostě nadávat a vyhrožovat. Dostal jsem strach, sedl do auta a odjel. Než jsem celou situaci stačil nahlásit, ozvala se policie, že jsem ujel od nehody ať se dostavím na stanici. Stálo mě to dost velkou pokutu a mých prvních 7 bodů. Mohl jsem pokračovat v jízdě s uraženým zrcátkem, ale nepřipadalo mi to správné.

0 0
možnosti
Foto

Sedej si v autě dozadu doprostřed s nasazenou hasičskou přilbou a s policajtským štítem před sebou. Nebo se nech vozit jen automobilovým závodníkem. Ale ještě lepší je nechat se vozit v tanku. Prosím ale nevěř MEJM radám. Jsem rád, že jsi celý a nepoškozenýR^

1 0
možnosti

Diky Bohu jsem se nikdo do zadne nehody s tramvaji nezapletl, ale v praze jsem si vsiml, ze ty T3 nemaji zadne brzdy ale o to hlasitejsi zvonek. Neni to moc dlouho co jsem videl u Olsan zatacet tramvaj do zelivskeho. Skoro u nakladoveho nadrazi stalo na kolejich otacejici se BMW a cekalo az se uvolni protismer. Ridicku tramvaje vubec nenapadlo zpomalit, ale zvonila jak zbesila. nastesti situaci pochopili ridici v tom protismeru a tomu BMW v poslednim okamziku uvolnili cestu. prislusnici by mu jiste pripsali vinu a ridicku pochvalaili ze zvonila.

1 0
možnosti

Zkreslený laický pohled. Za prvé, řidíč nesmí vjíždět na koleje, pokud po jejich přejetí nemůže pokračovat v jízdě. za druhé, pokud by řidička tramvaje do vozu který delší dobu stojící na kolejích narazila, byla by to jednoznačně jí zaviněná nehoda s patřičnýmy následky. Pokud by nezvonila, opět by se dopustila porušení předpisů. Pokud o tramvajovém provozu nemáte žádné znalosti, tak to nekomentujte.Rv

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS